18

Анонимен

преди 2 години

9 млрд лв изчезнаха от правителството за 9 дни. Тива прави по 1 млрд лв на ден кражби.

17

Анонимен

преди 2 години

Кукубенд парламент! Чалгата прави силата! С Чалгата напред срещу танковете на Путин!

16

Анонимен

преди 2 години

Лошо няма, но има няколко проруски партии и няколко управлявани от американският посланник които работят против нашият интерес и са се продали на чужди хора.

15

Анонимен

преди 2 години

Малко е. Ще умрат от глад сега в опозиция. ГЕРБ докато бяга на власт крадяха по толкова на седмица. Новите крадци от от Продължаваме Поскъпването обаче вече са на път да поставят нови рекорди по кражби. Не строят нищо а вземат заеми. Сега се готвят да усвояват и пари от фонда за възстановяване.

14

Абе, Славчо,

преди 2 години

к*во станА със субсидията от левче, а? Кажи поне на шараните, дето гласуваха за вас!

13

ЬЬЬ

преди 2 години

Нищо страшно!!!Нека партиите да живеят в охолство,а българските пенсионери да тънат в мизерия.Нека депутати,министри,президент,магистрати и прочие да актуализират заплатите си на всеки шест месеца с минимум по 10%,а пенсиите веднъж в годината с по 5-6% за да имаме спокойни старини.Нека не се притесняваме за нищо,защото "умният"радеееф "мисли" за нас.Блазе ни!

12

Анонимен

преди 2 години

за свещи да ги харчат, особено онази от Стара Загора, която ги взима лично за себе си

11

ВЪПРОС

преди 2 години

Няма ли БГ Разследващ Журналист , който да е подкрепен от БГ Национална Телевизия ?*бежанците* от Украйна напълниха хотели на Мафията - на стая плащаме 120 лева .Тези пари идват от Данъците на Работниците - ДОО , ЗО , Пенсионна Осигуровка .Всички 240 депутата , ДНЕС , имат Хотели и Къщи за Гости .

10

истина

преди 2 години

190 милиона субсидия е малката кражба. Партиите които докопат власта започват голямата кражба, докато уж се борят срещу корупцията на предните корумпирани. Дори министър придобил в тъмното 19 имота с милиционерска заплата, е най големия борец срещу кражбите и корупцията. Доят стадото по харвардски без да го хранят.

9

Анонимен

преди 2 години

А колко се дават на укронацистките "бежанци"? Тази сметка кога ще я кажете?

8

Анонимен

преди 2 години

Чума да ви тръшне, всичките бок.луци в парламента!

7

О чуден

преди 2 години

Институт за развитие на публичната среда!?И такъв институт имало на загубената ни територия!?Мухаха!Същите безполезници като тия дето вземали милионите и получаващи заплати незнайно откъде срещу нищо!То тука пълно с институти,институцийки,агенции,агенцийки,милиционери ,директори на водопади и 2 милиона индиеца!А бачкатори йок!

6

Анонимен

преди 2 години

Станка Желева на жабата щерка да каже ДПС какви са ,знае .Жабата ги въведе

5

Анонимен

преди 2 години

Копейкин, върна ли субсидията бе?

4

Анонимен

преди 2 години

От 1991 г България е територия .Станка Желева на Желю жабата щерка да каже какво прави ДПС и тя знае много добре че това американски проект за унишежение на народа съвместно с турците (Азиятци ).Станке ти си Улав висша категория

3

МНЕНИЕ

преди 2 години

Това е хляба на всички Пенсионери за 1 месец .Нямат ли срам Партийците ?Трябва да спрем тази схема на ограбване на България и Народа и .Украинки заедно с мъжете си получават по 20 евро на ден за човек , Плевнелиев е фактурирал 20 милиона лева за Хотелите си за миналия месец .

2

Анонимен

преди 2 години

Субсидията да не се изплаща в пари. Както се вижда, тя се използва за предизборните кампании. Нека се дава телевизионно и радио време на всички партии по равно, защото това, че някоя е била първа на предишните избори, не значи, че още има такава подкрепа и това, че някоя партия е съвсем нова, не значи, че няма да спечели изборите, както вече се убедихме.

1

Анонимен

преди 2 години

Браво ! Да си ги харчат със здраве , като има кой да им ги дава !