187

Анонимен

преди 2 години

"...а да не говорим, че сурова храна те лишава от много важни витамини"===>Не съм веган, но как точно суровата храна те лишава от витамини, като витамините се разрушават именно при термична обработка.Да, веганството има минуси, но лишаването от витамини точно не е сред тях.

186

Qanon

преди 2 години

Платена статия.

185

Анонимен

преди 2 години

Мой пра пра дядо е бил лекар и присъствал на аутопсия на веган и казал, че такива атеросклеротични плаки не е виждал. Между другото ако се лишиш от мазнини, черния дроб почва да свръхпроизвежда. Викат му ендогенен холестерол, а да не говорим, че сурова храна те лишава от много важни витамини и , че силно те ограничава от консумация на определени продукти. Смърт на веганите, еко-активистите и джендърите, недни!

184

Анонимен

преди 2 години

Веган обществото! Няма нито един столетник веган. Та като се мислят за много здравословни, да си сверят кантара. Веганството води до жестоки травми на организма. Това не е нормално просто.

183

аха

преди 2 години

По - голяма измислица бе бях чел.

182

В.

преди 2 години

Тази статия затвърждава убеждението ми, че не ваксинираните изобщо не получават адекватна помощ в болницата. Просто ги оставят. Май точно веганите са най-суетни е и най-ваксинирани. Иначе най-полезна е сланината. Неваксинирани за вас сланина, чай и червено вино.

181

Анонимен

преди 2 години

конвоят на свободата от камионите в Канада против зеления сертификат вече е стигнал до Отава , Трюдо го няма , скри се, само обявиха че Канада няма да изпраща войници по линия на Нато А ние???

180

ДДРОнег

преди 2 години

Е, на 54 г. си е малко в рисковата група ... И все пак , дори и в рисковите групи не умират поголовно, друга е причината !!!___Реално Ковид е опасен за една много малак част от хората !!!___Стига сте преекспонирали ситуацията и да всявате излишен страх !!!

179

Анонимен

преди 2 години

Съвсем откачиха. Аз не съм веган, но съм антиваксър и то заклет. Колко се побърка света!

178

Анонимен

преди 2 години

Дори сред веганите има повече разумни хора отколкото сред легионите на Балканските Юнаци!

177

Анонимен

преди 2 години

Хубавото на естествения подбор е че той не се интересува от мнението на участниците в него.

176

Веган

преди 2 години

Лудите са навсякъде и стават все повече и повече. България не е сама в изкрейзването.

175

Анонимен

преди 2 години

Този материал е от март 2021. Ама нали днес са албански реотани. Пропаганда, за *** които четат само на български. Трудно, при това.

174

Анонимен

преди 2 години

Една големка пържолка на скара с чаша червено винце щеше да му оправи имунитета.

173

Егаси повърнята!

преди 2 години

Вегетарианец от 25 години(не веган, има разлика), имам всички ваксини, преболедувах модерната боолест, сложих си две ваксини. Сега боледувам актуализираният вариант. Ваксините са ***! Боледувах от страшната Делта преди ваксините и мога да кажа, че ваксината е някакъв бъркоч, от който едма оцелях и двата пъти! Болестта мина без ваксина като мноог лек грип. Ваксините бяха много сериозно изпитцие за целият ми организъм. Не се ваксинирайте! Не си заслужава. По-леко минава болестта от ваксината!

172

Гилгамеш

преди 2 години

Всяка власт е от Бога. Кесаревото-кесарю, божието-Богу.

171

Анонимен

преди 2 години

Опасните хора са тези с белте яки в парламента. Само тояга за тях.

170

1984

преди 2 години

Събудете се !!

169

Пропагандата

преди 2 години

на медиите продължава..с пълна сила..от 2 седмици мерки през Март 2020 дойдоха до изначалната точка със същите мерки подчинявайки се на глобалният елит..с маски дистанции вечерни часове-като в най тъмните диктатури..с по 3 четири дози..а обещанието беше че с 2 дози 60% всичко свършваше..статистиката сочи че без ваксини пораженията от заплануваната болест са в пъти по малко от тези при сегашното положение в страни със 70-80% инжектирано население..дистопията която се случва не е по филмите,а факт

168

Чико от ПортоЧако

преди 2 години

Вегани-мегани, ваксъри-максъри - всички си правят генерални изводи от единични случаи. Реалността е друга - един мъдър учен навремето е казал - не питай къде се намира електрона в момента, а къде е най-вероятно да бъде.