185

Япа Я

преди 2 години

Сакън ,да остане барем малко от Турция на Балканите ,та да си купуваме евтина стока -три за лев и лирата да спада още!!!

184

Муамар джолани

преди 2 години

Ерджолан ще бъде свален турците нямат пари за ляб една лира пет стинки ни праи

183

НЕ ИМ ВЯРВАМЕ !

преди 2 години

Има две големи държави с апетити към нас . . . всички ги знаем ! ! ! Желанията им са еднакви . КАК ДА ИМ ИМАМЕ ДОВЕРИЕ КАТО ЗНАЕМ ЗАЩО И КАК НИ ХАРЕСВАТ ? ЕДНАКВИ СА !

182

Някой

преди 2 години

Не категорично е нямало робство

181

АБЕ , ПИЧ...

преди 2 години

...И СЛЕД РУСКОТО "ОСВОБОДИТЕЛНО РОБСТВО" НЕ СТЕ СЕ РАЗВИЛИ МНОГО----ФАКТИТЕ ГИ ГЛЕДАМЕ ВСЕКИ ДЕН ..А , АКО СИ КЬОРАВ СИ СЛОЖИ ОЧИЛАТА...!

180

Пич

преди 2 години

Може, може! Когато сте дошли тук, това е била най-развитата и културна част на Европа и изобщо една от най-развитите части на света. След 500 години ваше управление е най-изостаналата. Колкото и блудкави сериали за "великолепни векове" и други подобни бози да правите, не можете да прикриете историческите факти.

179

СЛАВА НА ЕРДОГАН

преди 2 години

ТУРЦИЯ Е БАШ ПРИЯТЕЛ, СЪСЕД И СЪЮЗНИК СРЕЩУ РУСКИТЕ. ЗАВОЕВАТЕЛИ НА ЕВРОПА!!!НЕ----НА РУСКИТЕ ПИЯНИ КИРКИ И ДИКТАТОРИ!!!!

178

СЛАВА НА ЕРДОГАН

преди 2 години

В БЪЛГАРИЯ, НИКОГА НЕ ИМАЛО ТУРСКО РОБСТВО, ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ СА ИМАЛИ ИМОТИ И ПРАВА ОПРЕДЕЛЕНИ ОТ. ТУРСКИЯМЕДЖАЛИС/НС/... И ДЕПУТАТИ В НЕГО....!!!! ТОВА ПОНЯТИЕ "ТУРСКО РОБСТВО", Е НАЛОЖЕНО ОТ РУСИЯ,ЗА ДА ОПРАВДАЕ ВЛИЗАНЕТО НА ВОЙСКИТЕ СИ НА БАЛКАНИТЕ!

177

Анонимен

преди 2 години

И ся ко ? Без Турция ли не можем или без ЕС ? Объркаха народа с тия геополитики . На къде трябва да се дупим ? На запад или на изток ?

176

Вейдър

преди 2 години

Бре! Преоткриваме учебника по география!

175

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 2 години

Вас Никой Никъде Няма да Ви Покани, Нито Пък Някой ще дойде, или ще Ви пита

174

нагли и агресивни са

преди 2 години

Турция нагло се опитва да влияе на изборите в България. Даже не го крият. Не може да им се има доверие.

173

И тако и вако

преди 2 години

До Анонимен 220: И това е вярно само донякъде. Заради Турция имаше смисъл да влезем в НАТО. По време на наивникът Горбачов и пияницата Елцин на помощ от Русия вече не можеше да се разчита, а сами не можехме да се защитим. Но от друга страна Турция е от най-големите ни търговски партньори, алъш-веришът върви, а българи ходят да пазарят в Одрин и търговците там са доволни.

172

Анонимен

преди 2 години

Без Турция, Балканите ще са едно много по-добро място.

171

Анонимен

преди 2 години

"Ердоган категоричен: Не може да има Балкани без Турция"_______Може да има Балкани и без 3-те процента турска територия в региона.

170

ognyanz

преди 2 години

До Анонимен 297: Мисля, че си прав, но само донякъде, що се отнася за гърците. Физически поробители на българският народ са били османците, но духовни поробители са били гърците. Да си припомним колко време е продължила борбата за църковна самостоятелност на българският народ, а и колко български книги са унищожени от гръцките владици, настанени от гръцката патриаршия в цяла България. Може би (не е сигурно, но е доста вероятно) и търновската патриаршеска библиотека е унищожена от тях.

169

Селяндур с джип

преди 2 години

Като слушам турските гастарбайтъри на запад, Султанчето доста трябва да го сърби елегантното удължение на гърба.

168

Анонимен

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Точно затова, власт не трябва да получавате, турците прекалено много сте агресивни към други държави, народи, хора или ги дразните или ги асимилирате или ги използвате, кроите подмолни планове, цялата ви история е такава , изпълнена с насилие към народи и хора. Гърците са работливи,домашни хора,гледат си държавата, не виждам да правят на някой нещо лошо,че да искате да ги съсипвате,но и там се опитвате да турцизирате,асимилирате и то българите-помаци, а сега и в Албания

167

От бореца

преди 2 години

И настана рев на дьонмета и потурнаци, генетично обременени предатели!

166

Време за промяна

преди 2 години

Скромен е Ердоган, макар че сигурно си мисли, че Балканите не могат и без него. Но лирата клони към нулата, и от наши изселници съм чувал, че в Турция вече не го харесват много.