18

Анонимен

преди 2 години

Путин ги побърка с тази Украйна. И все не я напада, горките украинци, кой ще ги храни.

17

ЗА КАКВО

преди 2 години

Ѝ Е НА РУСИЯ УКРАЙНА?! УНИЩОЖЕНА ПРМИШЛЕНОСТ, РАЗБИТО СЕЛСКО СТОКАНСТВО!ИЗОБЩО СТРАНА БЕЗ ИКОНОМИКА.

16

Анонимен

преди 2 години

САЩ просто ще опитат to save face за пред света, защото иначе при силна турбуленцията може пътниците да избият екипажа

15

Анонимен

преди 2 години

"Това, което се опитваме да направим, е да снабдим Украйна със защитни средства, което може би ще възпре по-нататъшната руска агресия", каза Блинкън вчера. А сащисана сенаторша стигна още по-далеч и предложи да се приеме закон, разрешаващ линд-лиз за Укропия.

14

Анонимен

преди 2 години

Какво има в Украйна - нищо! Русия от години все напада, и напада и напада Украйна. Какво има в Казахстан - едни от най-големите залежи на уран в света, газ, нефт, злато, полезни изкопаеми. Още не беше излязла новината за размириците в Казахстан и Русия пусна видео с руските миротворчески сили които се строяваха пред самолетите да отлетят за Казахстан.

13

Мда

преди 2 години

След 8 години война срещу Русия, Путин е на път да я спечели. Последни опити на САЩ да спасят положението. Естествено, има известен риск отчаяните американци да предизвикат ядрена война, но не е голям, не повече от 30%..

12

Анонимен

преди 2 години

Русия окончателно приключи тестовета на хиперзвуковата ракета Циркон и 2022 започват серийните доставки.

11

Анонимен

преди 2 години

Гросмайсторско ще е......Дипломати от върхова класа, с ядрени армии зад гърба си.А това ,че единият е евреин а другия арменец, само добавя сол в сюжета:-))))

10

Анонимен

преди 2 години

Усрайнската фашистаИзмет продължава да обстрелва Донецк, Луганск , загиват жени и деца а евроатлантическатаМърша или мълчи , или обвинява Русия.

9

Дановски

преди 2 години

Заблуждавате се, че Блинкен толкова много се моли и настоява да се срещат днес в Женева с Лавров, само заради кризата около Украйна. Пропагандната и фейкова "криза около Украйна" е изтъркана и не е предмет на днешните разговори. Днес на масата ще бъдат хвърлени неизмеримо по-важни за бъдещето на света въпроси.

8

Е ,защо?

преди 2 години

Ами руснаците ще врътнат кранчето на газта само за 1 м. и Европа ще изпука от студ и спрени производства, а Украйна ще го отнесе първа-те и без това от американско подлизурстване останаха без икономика

7

Анонимен

преди 2 години

Преразпределението на света продължава!

6

ХАХАХА

преди 2 години

Русия може да прави каквото си поиска на нейна територия , ако ще да струпа 1 млн.войници и техника на 1 км от границата с Украйна това си е нейна земя, не преминават границата-може военни учения да правят, да играят шах или казачок-това си е тяхна работа.Няма навлизане в чужда територия-точка!!!Останалото си е западняшка и американска инсинуация.

5

Анонимен

преди 2 години

Ами накрая ни спретнете една термоядрена война от много акъли?!

4

Анонимен

преди 2 години

Война ще има.Няма как -историята си иска своето.Човешката история е низ от кървави войни за пари,слава,ресурси,власт и пазари.

3

логично

преди 2 години

Тогава Русия да снабди Сирия, Афганистан, Венецуела, Иран, Северна Корея с подходящи оръжия, с които да възпират краварската агресия.

2

Анонимен

преди 2 години

Тези две страни и Турция не ги понасям

1

Асан

преди 2 години

Не ми крещете бе :)))