52

Бай Иван

преди 2 години

Да дойдат с Бокича при мен. В двора на заведението имаме тенис корт.

51

Анонимен

преди 2 години

Да ги съди щом иска. Става въпрос за много пари.

50

Here I come ...

преди 2 години

Belgrade Open, Moscow Open, Skopje Open, Pyongyang Open!

49

Бай Ставри

преди 2 години

ДО кога ще ни занимавате с Джокович бе????Изобщо не ни интересува какво ще прави Ноле, писна ни...нещо като коронавируса!

48

Анонимен

преди 2 години

Нека заведе пък ще гледаме сеира балкански! Австралия е всеизвестна с компетентните си държавни органи!

47

Трябваше наистина

преди 2 години

Да го тичкнат в затвора за една година.

46

АнонимеН

преди 2 години

ЗА ПОДАВАНЕ НА ФАЛШИВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ТРЯБВА ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА!!!! СРАМ ЗА АВСТРАЛИЯ, ЧЕ ОЩЕ НЕ СА МУ ПОВДИГНАЛИ ОБВИНЕНИЯ НА ИЗМАМНИКА НОВАКС ЛЪЖЕ ДЖОКОВИДЧ!

45

Анонимен

преди 2 години

Оная башлярестата се беше подхлъзнала в банята и осъди WTA на два милиона долара. Сега Джоко го изпързаляха яко и иска съответно 6 милиона. Па те по-добре на световното по фигурно пързаляне или бобслей да се явят.

44

Депортиво Лисичери

преди 2 години

ДО ВЧЕРА ВСИЧКИ БЯХТЕ СРЕЩУ ДЖОКОВИЧ,днес масово го подкрепяте за дела,съд и т.н. ... после защо не зачитали България в ЕС и по света! Защото се нагаждате според другите,яко омраза и злоба! Без лична позиция сме като народ! Затова и протестите ни са такива - имитационни !

43

PR

преди 2 години

Сърбина си направи страшна реклама на хапчетата които ще пусне лятото! Събра твърдо ядро фенове-антиваксъри и на лято ще му пият хапчетата без да им е нужно, само да подкрепят гурото си!!

42

Дашо Сиков

преди 2 години

Чета Ви коментарите и се чудя как до оня ден всички бяхте срещу Джокович,сега цъкате минуси на тези,които изказват мнения в негова защита ....

41

Муахаха

преди 2 години

Ще ги съди за две плескавици!Защо така тихомулком се заобикаля темата,че излязоха доказателства за договорка мечжу Австралийската федереца и Джоката, за пристигането му в точно определен смяна на летището "защото контрола към него в тази смяна щял да е занижен"?!?!Ама не хванал самолета за който му били платили и билета за да пристигне в тази смяна?А за фирмата му дето разработва лекарство срещу Ковди?!Има ваксини-не му се пие хапчето!Има антиваксъри-има клиенти за хапчето!Ово е бизнес!!!

40

Анонимен

преди 2 години

Доволно се изложи малкия Ноле, но винаги може и повече.

39

Ддд

преди 2 години

Вие ако бяхте дали нямаше да ги съдити! ?Разиграваха го като магаре,друго за турнира не се чува освен Джокович,не му дадоха шанс да си изкара нито парите нито по-важното за него титлите...Ако ще и срещу "вятърни мелници" да се бори-въпросът е принципен!Здрав човек на *** го направиха!

38

АнонимеН

преди 2 години

ДА СЪДИ АКО ЩЕ МАЙКА СИ!! ДЕЛОТО ГО Е ИЗГУБИЛ!!!

37

Червени вратове

преди 2 години

От нашето племе, което е на запад от Мелбърн в едни блата и папури,вече никой не гледа турнира по тенис! Чашата преля и прекратихме абонамента ни към Мобилтел.Како? Ко каза,ко? Вече няма Мобилтел? Ауу,чи ний тук сме много назад в Аестралия, брех,брех,брех!

36

Анонимен

преди 2 години

Повсеместно изтрещяване. Преболедувал ковид много рядко се заразява повторно. А ваксините искат да се бият през няколко месеца и до кога? Трябва да се ваксинират само хора с белодробни или сърдечни проблеми.

35

Миролюб Бенатов

преди 2 години

Антиваксърите в шок!!! А циганиЙките на сръбския *** нямат край :)

34

двуличник:

преди 2 години

Ковид нямало, а Ноле купи 80% от фарма за разработване на лекарство срещу ковид...

33

Анонимен

преди 2 години

Извода от решението на съда е, че ако си известен и не подкрепяш официалната пропаганда си опасен ако не си известен няма проблем да не спазваш догмите на ковидсектата, е това ако не е дискриминация незнам кое е.