102

Анонимен

преди 2 години

Междувременно най-големият завод в България - Арсенал Казанлък спря работа. 7 000 работници са освободени от работа, цялата област е гарад Казанлък са в потрес в момента.

101

Зелен СертТарикат

преди 2 години

Има късмет че Рашков е от новите и не иска да разбутва новата власт толкова скоро

100

Анонимен

преди 2 години

Той наистина каза КСНС. Мързи го да говори. Може ли председател на НС да говори с абвиатури? Много е зле завалията. Освен, че е лъжец, а и много му личи докато лъже.

99

Фгййуууъ

преди 2 години

Знаем ви вас политиците вие си вдигате ренумето с този ковидПрестанете

98

абе Никола

преди 2 години

разбрал си след теста ама си имал симптоми . що не си направи теста преди да се сберете на раздумка - която всъщност беше пълна безсмислица ?

97

Не ги ли е грях

преди 2 години

Защо лъжеш- ГЕРБ поеха държавата на -46 милиарда, последно Станишев тегли над 11. И вдигнаха пенсиите без основание, та ГЕРБ се чудиха как да не ги намаляват, затова Дянков говореше за малката пица. Отделно комунделите навсякъде на мандатни места (като БНБ) бяха новоназначили техни хора, отделно бяха наподписвали договори, за да им вземат комисионните

96

Висини

преди 2 години

Ама направо много изненадващо- в държавата от две години има грипни вълни, обаче като те боли гърло и не ти е добре как да се сетиш, че си се заразил? В смисъл, че и да не е измислено заразяването му, ***.илски безотговорно е да идеш на събиране с много хора и да не провериш дали не си болен, заразен и респ. опасен !

95

Алекс

преди 2 години

Евала,Минчев.Добре изработи варненското Коце.

94

sofeto

преди 2 години

Вън селяка Минчев от БГпарламента!

93

Анонимен

преди 2 години

Момчето не не ормално, антропологични белези на тьпигьоз - специфична горна устна, "увиснало" лице, заспал поглед. Подпухнал - или пие или е бе по цяла нощ, Предвид професията, и че има три деца, най-вероятно е второто. Поредния ***, качен на власт от "харвардците". Имаме нужда от незабавни избори.

92

Кривондел

преди 2 години

Абе със здравето не бивало да се спекулира... А когато някой скъса менискус какво последва?Животът мноого се ускори, бързичко се връща вече всичко.

91

Как ще се разболееш

преди 2 години

бе, нали имаш 3 ваксини и бустерче, нали си правиш тестове няколко пъти на ден, нали имаш зелен сертификат, нали носиш маска постоянно и си дезинфектираш ръцете, как така успя да се заразиш точно в този ден, там и на място където само един без ваксина и маска и той НЕ СЕ Е ЗАРАЗИЛ ОТ ТЕБ (поне според тестовете му)!Да не говорим, че цялата ситуация около ТЕСТА ТИ с които "доказваш", че си се заразил е подозрителна, НО кажи как така при пълен ПАКЕТ от средства и мерки ТИ СЕ ЗАРАЗИ???ОТГОВОРИ!

90

До Сари

преди 2 години

хотели има, но има регистрации, камери и т.н. А така уж отишла да пита мамин Кольо и той и обяснил, никой не знае, само догатки. Учи се от него

89

Darth shadow

преди 2 години

и какво от това, ами умирай тогава никола минчев все ми е тая :)))

88

Оставка калинке !

преди 2 години

Оставка за този лъжец от Продължаваме Поскъпването !

87

Saki

преди 2 години

За да не боледува повече Мамин Кольо , кака му Корнелия да го накърми за силен имунитет.

86

Сари

преди 2 години

Мен ме интересува друго. От няколко места вече се подава информация, че на този са му водили *** в кабинета в НС. Информацията е от служители в НС. Някой това ще го коментира ли? Ясно, че вкъщи при жена му не може, ама има хотели, бе!

85

Анонимен

преди 2 години

Пoдлeц!

84

Анонимен

преди 2 години

Оставка лъжци

83

Миро

преди 2 години

ХОРАТА РАЗБРАХА,ЧЕ СА ЛЪГАНИ ОТ ПП И РАДЕВ!!!ВИЖДА СЕ,ЧЕ ИДВА ВЪЗРАЖДАНЕ С КОСТСДИНОВ,КОЙТО ЩЕ ПОСТАВИ НЕЩАТА НА МЯСТО!!!РАДЕВ И КИРО ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!!