79

Анонимен

преди 2 години

Дори и да си отиде пандемията, ваксинираните така или иначе са обречени. Ако сега спрат с бустерите, единствено може да се забави процеса малко.

78

Анонимен

преди 2 години

Пандемията както дойде изведнъж,така изведнъж ще си отиде.Дай,боже да дойдат и по добри времена.Но това ,за да се случи,хората трябва да станат по добри.Злите ,озлобени алчни хора не създават по добър свят

77

прах в очите

преди 2 години

Да даде Боже вирусите на ракия да станат а пандимията в шопска салата! Амин!

76

ПАНДО БАРАБАТА

преди 2 години

Драги антиваксърчета, вчера 35 хиляди от вас смениха вероизповеданието си и се набодоха! Опашката,която се е образувала, като вярвам сте спазвали дистанция 2 метра е била 70 километра! От Пазарджик до София! Оптимист съм!

75

планомерно развитие-

преди 2 години

- дело на БКП-ДС.......Ха сега да ви видим долни мръсни комунисти начело Крлю Петков!!!!!!!

74

ЛИПСА НА ПРОБА????

преди 2 години

До Урсула . ПОДОЗРИТЕЛНО! БОЖА РАБОТА Е!

73

БЛАЖЕНИ СА ВЕРУЮЩИТЕ

преди 2 години

САМО ГОСПОД-БОГ МОЖЕ ДА ЗАРАЗЯВА И ИЗЦЕЛЯВА!!!НАБИЙТЕ СИ ГО В ГЛАВИТЕ УЧЕНИ! - КИРЛИВ ФЕС ХАРВАРСКИ! КОЙ ТЕ ПОЗНАВА?-БСП-ДС

72

Анонимен

преди 2 години

Иска ви се блажени са вярвуещите.Краят ще е тогава когато се усетим всички до един и го покажем, че така не става тогава ще дойде много бързо краят.

71

Урсула

преди 2 години

При толкова произведени ваксини на склад как ще свърши тази пандемия?Какво ще стане с парите 165 милиона където Урсула ги даде,така че експериментите ще продължат!

70

Плъх

преди 2 години

Краят на п ( л) андемията ще дойде когато ни кажат! По - точно ако ни кажат. Докато сме овце ще има ПЛАНдемия! Тя е планувана оттам и Л - то в думата. Не трябва да има НОРМАЛЕН човек ,който не го е проумял за двете години . Относно Омикрон - традиционната за това време на годината настинка е прекръстена на уж щам на Ковид . Така звучи стряскащо ( за кой ли?) И е причина за карантини и локдауни. Официално. Кихаме и кашляме . През януари?! Хм, странно . Нямаме право . Страшно е . Незаконно. Не мож

69

Истината е

преди 2 години

че докато има антиваксъри, и хора достатъчно "интелигетни" да вярват, че това е световна консирация, държащи се безотговорно не само към себе си, а и към околните, надали ще приключи тази пандемия скоро за съжаление.

68

Дд

преди 2 години

Детето ми на 8г. прекара короната.Ако не го тестваха 2 пъти за седмеца(не живеем в Бг),нямаше да повярвам.Оплаквания първия час от главоболие и температура до 38.След парацетамол само температурата остана.Без лекарства,свеж 4 дни темп. до 38. Най-интересното никой друг удома не се зарази(неваксинирани сме) и по-малкия брат дори.Съседче на 12г подобно изкара+течащ нос.Тъй че,да си пазят ваксините за 60+ и хронично болните.

67

Анонимен

преди 2 години

Аз бих предпочела да дойде краят на Света...

66

Анонимен

преди 2 години

Миокардитите въобще не са толкова рядко срещани, колкото се опитват да ги представят! Както и за другите странични ефекти, и за миокардитите признават само за няколко случая, колкото да замажат очите на хората. А за починали деца още не смеят да признаят.

65

ИСКРЕНО И ЛИЧНО

преди 2 години

Аз лично се излекувах с Хомеопатия, витамини и имуностимулатори. Не знам защо никой не говори за това?! Над 60 съм. Нямам никакви отрицателни последствия. Казвам ви Истината!

64

Анонимен

преди 2 години

На дванайсти от дванайсет часа пред парламента има протест, колкото и да цензурирате, пак ще намерим начин да го кажем!

63

Били 1000$/сек

преди 2 години

Защо да дойде краят на пландемията?

62

Анонимен

преди 2 години

Ама то останахали хора в окръзите в българия за да цирколира този вирус не цирколирали по шимпанзетата не по хората нали сме произлязли от тях при тях някои следи ли стоиностите.

61

Анонимен

преди 2 години

Току що прочетох как проф. Аргирова съобщи за случаи на миокардит при деца между 5-11 години...Ще видим кое ще се окаже по-страшно вирусът или ваксините

60

Анонимен

преди 2 години

Абе аз да питам, ако мине пандемията от Ковид и още не съм се ваксал да се притеснявам ли, че съм изпуснал и съм се прецакал?