47

бабаМика

преди 2 години

Момче младо,то не ми е работа,ама ние с дядото си имаме малки пенцийки,та да попитам :" Ами,таквоз,ще увеличавате ли и цената на свещите и с колко ще скочат,бе чоджум ?! " А, с какви свещи ще си светим - със стеаринови или с восъчни,зер е важно за ... отоплението ?!

46

Анонимен

преди 2 години

Покрай ковида точно тази съществена информация минава между капките. Увлечени по вакса истерията пропускаме, че цените летят като ракети. Хлябът цели 3 лева. Вчера си купих гречка 100 грама за 40 стинки, днес вече са 60. Умишлено поменавам най-незначителни продукти, а за другите няма смисъл. Вървим към хиперинфлация и тотална безпощадна бедност, но коронавируса и ваксините са важните. Ние трябва да осигурим печалбите на биг фарма на всяка цена, ако ще да пожертваме живота си.

45

В.

преди 2 години

Не ни интересува. Западните фирми панически преместват поръки, които правеха в България в Тунис, Мавритания и Алжир. Беднави ви е фантазията, колко производства ще спрат. Не става дума за големи енергоемки фирми, а за много малки износители. Тогава ще стават събития Ковид ще го забравите изобщо

44

--

преди 2 години

*** управляващи, колко пъти по евтина е газта в Унгария? Ние бази ще строим.Какъв азерски газ, това е договор преди 10 години, ако сега договарят колко ще е?

43

Анонимен

преди 2 години

Защо ни занимавате с енергийни кризи, кой го интересува това, налагайте мерки да се спасим от омиркона и флуороната, защото ако дойдат омикрона и флуороната ще ни покосят!

42

Анонимен

преди 2 години

Хаос в енергийните системи на Европа. Експертите "радват" населението на ЕС и Великобритания, която го напусна, с прогнози за по-нататъшен ръст на цената на електроенергията. И какво може да направи България?

41

Анонимен

преди 2 години

Моето доверие напълно се изпари, след като вашето управление кри механизма на "увеличение на пенсиите", предизборно и некоректно. Наистина е имало защо.Изтрити са образованието и достойнството на стотици хора, гнили при тежки условия на труд.Да е жива и здрава баба Мика, която се нарича синдикалист!Не ви вярвам и зная, че ви е все едно.Номерът е да се докопате до еврозоната и да настаните НАТО тук, за да ви потупат по рамото заради една алчна агресия към руснаците.

40

Анонимен

преди 2 години

Вместо да преговаряме с Русия за цената на газа, разполагаме войски. Ами естествено че ще увеличат цените.

39

msm

преди 2 години

Тази сутрин Иван каза, ме високите цени на електроенергиятя ще са до април-май. Иначе мораториума причини щети на системата и на пазара и се намърда в тези процеси, като слон в стъкларски магазин.

38

Нормално

преди 2 години

В цяла западна Европа цените на енергията нарастнаха десетократно.

37

Анонимен

преди 2 години

Споко, няма да стане Астана. Там им вдигнаха бензина от 30 цента на 60 цента и излязоха на протест. Освен това протеста е само в Астана само още два града. В България може да си протестира материала колкото си иска, недей да плашиш и да се репчиш, ще те видим как ще излезеш в България срещу полиция и армия която се подкрепя от Брюксел.

36

Анонимен

преди 2 години

Защо правотелството на заминава за Санкт-Петербург да преговаря с Русия за дългосрочен контракт за газ, ами ни разправят шменти капели за азерски газ? България почти изцяло е зависима от Русия за газта?

35

Анонимен

преди 2 години

Да гледа Астана, да ми мисли София

34

Анонимен

преди 2 години

Хората по света са се превърнали в енергийни вампири. Как да няма недостиг при това положение?

33

Анонимен

преди 2 години

"Чака ни дълъг период на по-високи цени на енергията".............. Колко дълъг? Докато не започнат да произвеждат енергия чрез термоядрен синтез? Сега като затворят и АЕЦ-овете, цените няма да са просто по-високи, а недостъпно високи за обикновения човек.

32

Анонимен

преди 2 години

Такива експерти е пълно в институции, които са излишни. Всички знаем , че Москва контролира енергетиката на 80-90%

31

Оцеляващият народ

преди 2 години

Явно плана е да уморят колкото се може повече хора. Някой на много високо е решил, че който не умре от ваксиниране на всеки 3 месеца, ще бъде уморен от непосилни цени на ток и парно. Явно пробват да видят кои организми са най-устойчиви. Имам изненада за ония от горе, ние сме стари и престари. Оцелели сме през хилядолетията, в гените ни има търпимост на студ, защото идваме от Памир и Хиндукуш, търпим и на жега, понеже сме тук. И на глад носим, на дълги преходи също. Имаме имунитет към какво ли не

30

Анонимен

преди 2 години

Това е цената, която сега плащаме за това, че сме в ЕС и НАТО и все по-сурово ще я плащаме.

29

Анонимен

преди 2 години

А дълъг период на по-високи заплати ще има ли?

28

Анонимен

преди 2 години

aман от герберски експерти