226

Анонимен

преди 2 години

До До 301/309 На антиваксърите постковид мъглата ви пречи да мислите логично, та чак си фантазирате. Джокович не е никой, не съм казвал такова нещо. Има доста тенис фенове по света, както и доста сърби, а аз казах, че те го знаят.

225

Анонимен

преди 2 години

До До 300/302 "Нещо си се объркал в хасковския" Не съм се "объркал". Правил съм си експеримент с различни мои групи познати. Извън тия, които играят тенис и няколко, които като мен са от Балканите и по-точно от Сърбия, като им кажеш името на Джокович питат дали не е баскетболист.

224

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 304 "Ако не допуснат Джокович да участва, не знам кой ще гледа пародията им на турнир." Всички истински фенове на Тениса.

223

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 301 "Ако го депортират Ковидарите, ще признаят публично" Ако го депортират, всички антиваксърчета ще разберат, че не могат да се е-т със системата и със здравето на сънародниците си, дори да са от тия с дебелите пачки, а ако някой се изкуши да рискува, трябва да се приготви за интересни преживявания на сигурни места. Какво ще се самоубеждавате помежду си не е много интересно, макар че е предвидимо.

222

Факт

преди 2 години

Джокович е преболедувал ковида и като такъв е по-безопасен от всеки с n - на брой ваксини. Това много добре го знаят, но нареждането е тотална ваксинация. И слугите изпълняват.

221

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Джокович го знае целия свят." Извън тенис феновете и сърбите никой не знае кой е Джокович.

220

Анонимен

преди 2 години

До До АК-47 "Организаторите го поканиха. Тоест той е подведен. Да му бяха казали по-рано, че медицинската причина, която е посочил няма да мине пред граничните власти" Хахахахаха. Значи, ако организаторите те поканят, няма проблеми, минаваш границата без да доказваш, че можеш да влезеш. И това е индикация за "диктатура". Нищо чудно, че света отива по дяволите - хора с основно образования без грам идея за какво говорят, се изказват като Висши съдии с 30 години стаж.

219

До АК-47

преди 2 години

Австралия може да е всичко друго днес, но не и правова държава, освен ако за теб диктатурите са правови държави. Организаторите го поканиха. Тоест той е подведен. Да му бяха казали по-рано, че медицинската причина, която е посочил няма да мине пред граничните власти.

218

Анонимен

преди 2 години

По-жалкото е, че много хора одобряват решението на австралийците. Трябвало да се спазват законите, не знам си какво. Все едно говорим за някакъв престъпник. И изобщо каква е връзката между тениса и ваксините, че е длъжен да се ваксинира...

217

Всичко живо, полудя!

преди 2 години

Казаха, че маските предпазват, излъгаха!Казаха, че затваряния няма да има, излъгаха!Казаха 70 % ваксинирани и край на пландемията, излъгаха!Казаха, че две дози стигат, излъгаха!Казаха, че няма да ваксинират децата, излъгаха!

216

Анонимен

преди 2 години

До АК-47 Може да стане още по-забавно. Ако наистина му бъде отказано право на влизане, има право да кандидатства за ново такова ... след 3 години.

215

Анонимен

преди 2 години

Кенгуратата не се шегуват

214

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 288 "Джокович можеше да си купи сертификат и никой да не го разбере.Но той просто си отстоя приниципите и е поредното доказателство какъв цирк е ковид." Той си Е купил някаква документация. С въпросната му е било гарантирано, че ще бъде допуснат до състезанието. Граничните власти обаче са открили, че тази документация не отговаря на изискванията за допускане в страната. С други думи, опитал се е да измами и са го хванали. Отиде ти теорията за "принципния" Джокович.

213

АК-47

преди 2 години

Напротив, за Джокович свърши мачът. Правилно. Така се прави. Казали са австралийците, как се влиза в при тях, и това е. А ако Джокович има някакво медицинско изключение, как играе с тези "медицински изключения". Какво да се прави, балкански субект, иска и той да заобиколи правилата, всъщност както е и при нас. Ама в правовите държави такива ментета не минават. Така че, утре ще си спинка в Сърбия.

212

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО "Като не го пуснат, моралната победа остава у него." Детската градина?

211

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО "Сърбия е постигнала много повече в спорта, това е 1000%." ЯВно толкова знаеш за "спорта" в Австралия. Сигурен съм, че не можеш да изброиш даже по-известните исторически тенисисти на Австралия, камо ли с какво са известни. И такива хора дават оценки кой колко е постигнал.

210

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО "Между другото, обективно погледнато, Сърбия в спорта е постигнала толкова, колкото Австралийския съюз никога няма да стигне." Хихихи. Сърбия с всичките си спортни успехи не може да постигне толкова, колкото Австралия е постигнала само в Тениса.

209

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО Преди малко обясняваше, че бил направил всичко както трябва, сега, като разбра, че не си информиран, стана "и какво от това". Ами, нищо от това: ако може да си оправи бакиите и да докаже, че има право да влезе, ще влезе и ще играе: но трябва да спази законите.

208

Васко пъпката

преди 2 години

Комунизма се завръща. Но с друго име.Целта е същата. Развращаване на младото поколение, скъсване с народноте традиции и откъсването му от семейните и родови ценности.

207

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО "Той си е изкарал медикъл екземпшън по техните правила, кое не ти е ясно?" Ц, изкарал си е медикъл екземпшън по правилата на Тенис Аустралиа, след което надлежно не се е консултирал с адвокатите си, дали това ще свърши работа пред имиграционните власти. Отгоре на всичкото, е подал документи за грешната виза. Изобщо, аматьорска работа от балкански тарикат. А иначе тук неговите фенчета се тупат в гърдите колко умен бил и колко пари имал.