35

Анонимен

преди 2 години

То дълги години ще четем може и безкрайно за това нещо измислено ковид

34

Анонимен

преди 2 години

Всичко в тази статия е написано в условно-предполагаемо и вероятно, но непотвърдено с категоричност наклонение: това МОЖЕ да се случи, онова МОЖЕ, би могло да произтече. Във всяко изречение преобладава условният спомагателен глагол "може", включ. в заглавието. А в действителност как е?! Очевидно се цели за пореден път внушаване на страх и паника с цел ваксинация.

33

АбдокодирХоджибобоев

преди 2 години

SARS-CoV-2 може да се разпространи в рамките на дни от горните дихателни пътища към сърцето, мозъка и почти всяка система от органи в тялото, където може да се задържи в продължение на 230 дни, каза Зияд Ал-Али, директор на клиничния епидемиологичен център към системата за здравеопазване в Сейнт Луис по въпросите на ветераните в Мисури, който е ръководил отделни проучвания за дългосрочните ефекти на COVID-19.

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонименвсъщност истината е че откакто има ваксинация в западните държави натиска на здравните системи е намалял значително. а вие си говорете глупости, плоскозмляни.

31

АнонимеН

преди 2 години

СТАТИЯТА Е ПРО ВАКСЪРСКА! АКО СИ ТУРИТЕ ОТ БЛАГОДАТНАТА ВАКСИНА И СТЕ СПАСЕНИ!

30

Вече повярвахте ли??

преди 2 години

"В бъдещето няма място за всеки" - Сoрос

29

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече ваксинирани, толкова повече заразени. Те са примамка за вируса, не ви ли е ясно вече? Вижте Великобритания, Германия, Италия..., че и Израел дето вече ги гупчат с 4-та доза. Накв=рая не на 6 или 3 месеца, ами всеки месец ще им слагат ваксина. Имунната система се ошашава.

28

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Tова е спорно :) Защото НЕваскинираните намаляват средно с по 100-150 на ден за последния месец :) За мен лично е радост защото 100 глу пака по малко а и ще живне пенсионната система. Така,че дръжте се ! Никакви ваксини ! Вирус няма ! Пускайте си мангъра по 6 пъти на ден и бъдете спокойни. Ако сте над 65 години няма какво да ви събори ! Бъдете смели до край.

27

Анонимен

преди 2 години

Ама че коварен тоя вирус! Най-коварното нещо, пръквало се нявга на земята. Поразява млади, стари, бебета, ембриони, болни, здрави и се е настанил среди нази завинаги. Баааа сииииии

26

Уплашен

преди 2 години

Страшна новина, покъртителна история, сън не ме хваща.Ваксиниран съм с три дози, носа маска, не само където е задължително, а вънка и вкъщи, всички сме с маски, включително и децата. Махат се само като се къпем, затова по-рядко се къпем.Дано бог да запази всички българи от този лош ковид.

25

СТИГА

преди 2 години

ОМРЪЗНА МИ ДА ЖИВЕЕМ В СТРАХ. ОКАЗА СЕ, ЧЕ И ТАМ КЪДЕТО СА СЕ ВАКСИНИРАЛИ НА 90% ПАК ИМА 100 ХИЛЯДИ ЗАРАЗЕНИ. СЕГА ТРЕТА, ЧЕТВЪРТА И НЕ ЗНАМ КОЯ СИ ДОЗА ВАКСИНА. ВСЯКА ВЪНШНА ГРУБА НАМЕРА В ИМУННАТА НИ ЗАЩИТА ОБЪРКВА ОРГАНИЗМЪТ НИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ. НА ЛУДИ НИ НАПРАВИХТЕ. РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ УМРЕМ. СТИГА СТРАХ.

24

Анонимен

преди 2 години

Явно от мозъчна мъгла страдат ваксинираните, защото колкото и дози да ги задължават да си сложат, те все са готови и не забелязват, че всеки път дозите се увеличават, а ползата е пак на нула! И това ако не е мозъчна мъгла....

23

Цъ до 28

преди 2 години

Имунната система се скапва най- вече от КОРТИЗОНА. А АНТИБИОТИЦИТЕ СЕ ДАВАТ ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА БАКТЕРИАЛТАТА ИНФЕКЦИЯ - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С ДОСТАТЪЧНО ПРОБИОТИЦИ И ВСИЧКО, КОЕТО СЕ СЕТИТЕ ЗА ПОДКРЕПА НА ИМУННАТА СИСТЕМА!

22

Анонимен

преди 2 години

Не мога да отрека, че статията е добра, може би и заради това, че вирусни частичи са открити доста и след излекуване, много преболедували имат висок % антитела дълго време. Ваксаните да не се присмиват щото тях като ги хване е много по-зле от тия които са преболедували тъй като техните антитела са пълноценни обхващащи всички протеини на висуса а не само някакво шипче. Като цяло % не изчистени от вируса след 6 м е много нисък, така че споко имунната сисетема си знае работата.

21

Армагедон

преди 2 години

И какво?! То и черния пипер остава хахах .... Оправете първо храните дето се продават в магазините и разболяват хората, тогава ми проповядвайте тия глупости

20

Цъ

преди 2 години

АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ВИРУСИ СА ВЪТРЕКЛЕТЪЧНИ *** И МОГАТ ДА ЗАРАЗЯТ АБСОЛЮТНО ВСЯКА ЕДНА КЛЕТКА В ТЯЛОТО!!! ВИЖДАМ, ЧЕ ГОЛЯМО " ОТКРИТИЕ" СА НАПРАВИЛИ!!! САМО ИМУННАТА СИСТЕМА Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ОГРАНИЧИ ТОВА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ И ДА ВИ / НИ ИЗЛЕКУВА!!!

19

АнонимеН

преди 2 години

ВЯРНО Е! КАТО СИ СКАПЕТЕ ИМУННАТА СИСТЕМА С АНТИБИОТИЦИ ПЪРВО ГУБИТЕ ДО 1 МЕСЕЦ И ПОСЛЕ ДОКАТО СЕ ВЪЗСТАНОВИ ИМУННАТА СИСТЕМА ОЩЕ 1 МЕСЕЦ ! ВИРУСА ПРОДЪЛЖАВА ДА СИ ЖИВЕЕ ДОКАТО ИМУНАНАТ СИСТЕМА Е СКАПАНА ОТ АНТИБИОТИЦИТЕ И КОЛКОТО СА ПО-СИЛНИ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ Е НУЖНО ИМУННАТА СИСТЕМА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ СЛЕД ТЯХ!

18

Анонимен

преди 2 години

Това означава, че на всяка цена трябва да направим всичко възможно да не се заразим. Да се ваксинираме, да носим маски и да не слушаме мангъропитеци - " дай всички да го изкараме"!

17

Анонимен

преди 2 години

Принципно хората могат да живеят в симбиоза с Корона вирусите и тази статия е пълна боза.

16

Demonaz

преди 2 години

По тази логика, ако умреш след няколко години ще е корона няма как. Маг Витанов ще хвърли едни карти таро,но ако е от ваксината няма проблем ,което реално ще е причината.