13

Anton

преди 16 години

Най-естественото нещо на света е да се сетиш да отключиш вратите на горящ вагон, за да дадеш възможност на хората да бягат, а не да ги държиш при огъня. Няма нужда от 7 експерта за констатация - 7 експерта за да кажат че 2+2=4. Причините за пожара са едни (неизвестни), но ПРИЧИНИТЕ ЗА СМЪРТТА са други. Пълмо малоумие на шафнера или антентат? Намирисва на второто - защото спасителните мерки са изпъленени в обратен (по важност) ред. Симулираш някаква дейност (търсене на пожарогасител)-нещо вторично, а най-критично не си направил - да отключиш проклетите врати. Тази псевдо-експертиза казва ли колко от тези 9 щяха да останат живи, ако имаше откъде да излязат.

12

Българин

преди 16 години

1. Причина: "едикаква си"2. Извършител/Поръчител: "еди кой си" Правителството нехае за нищо, чака да дойдат следващите избори за да се оттърве от безхаберието и беззаконието, което наложиха ... но не дава Вот на Недоверия, видиш ще излязат ВИНОВНИ пред ЕС ... А когато в резултат на строгите закони ЕС започнат да налагат глоби на България, КОЙ ЩЕ ГИ ПЛАЩА!?!?!?!МНОГО ЯСНО : Аз и всички останали "роби" на тия предатели!!!Силни думи, но ИСТИНА винаги боли!!! Това Правителство е като Мащеха за Гражданите родени и оцеляващи в България

11

преди 16 години

десет, не е така, само юмруци не помагат, в такава ситуация трябва да знаеш точно какви мерки да вземеш, спешно, правилни, защото иначе за минути ще изгори народ.

10

gothic

преди 16 години

Кво обучение бе, пичове! Как трябва да действа един мъж в подобна ситуация бе, му!!!! Трябва ли му на някой обучение, за да се държи по мъжки? Май да! Излиза, че феминистике ще излязат прави....

9

преди 16 години

Действително някой обучава ли КАЧЕСТВЕНО персонала как да реагира в такива трудни ситуации? защото докато \"не\" - всеки ще пали джапанките.

8

Lawyer

преди 16 години

Уви, приятелю, няма как да се продаде БДЖ - държавата упражнява монопол върху железниците.. А ако не се продаде - ще се разграби. И пожарът ще изглежда далеч по-малко унищожителен..

7

Жое Клемендоре

преди 16 години

2 хич не е добре.

6

преди 16 години

Лелеее, изгоря шафнера от Варна, тюх! Горкият! Съседи разказват, че по цяла нощ пушел на терасата!

5

BELOV

преди 16 години

CHELSEA ALE ALE ALE ALE ALE E ALE

4

Сокс

преди 16 години

Ти нормален ли си? Как да не им е задължение, нали затова им плащат, нали затова ги обучават.Или може би с мислиш ,че ги обучават как да реагират за да си спасят джапанките.Докато всеки мисли като теб първо за кожата си и не си върши работата ще има и такива резултати.

3

преди 16 години

пич, ДА твое задължение е! ти трябва да гарантираш спокойствието и сигурността на пасажерите! и не, няма да палиш джапанки, а ще трябва да действаш както са те обучавали /ако са те/ ! тъжна история!

2

Хммм....

преди 16 години

Добре бе аз ако съм един служител в подобен влак моето задължение няма ли да е съвсем друго, а не да спасявам хората от пожара ? Ако има възможност ще помогна на хората ама ако няма ще си паля джапанките и дим да ме няма ... Та идеята ми е, че персонала не е бил там на спасителна акция, а са си имали съвсем други задължения. Всеки сам си решава ще помага или ще си се спасява !

1

DeviilishSoul

преди 16 години

Браво браво ... Трябва да се намери виновен - ще се намери, кой ще е той - най-дребните рибки, естествено... О да - сменихме шефа на БДЖ - а за кога е планирана продажбата на компанията?