143

вот дъ факт

преди 2 години

Хахаха "...жизнеспособна демократична система, ..." такава била Украйна , тези пак са предозирали

142

однако

преди 2 години

"Украйна ще я делиме на две. Украйна ще се дели на окупационни зони."------------------------ Путин не мисли така. Государят Путин няма да даде нито педя руска земя на врага.

141

Анонимен

преди 2 години

"Русия е в най-добрата позиция от 2014 г. в икономически, политически и военен план" ---- Ето тук анализаторът е безусловно прав, а трите сценария за развой на събитията са откровено кухи и първосигнални. Путин винаги ще ги изненадва с пети, седми, десети и даже дванадесети сценарии. Путин е креативен креатившчик.

140

Анонимен

преди 2 години

украйна свърши......

139

Един

преди 2 години

Ами да си я разделят на 2 - руска и американска. Късметлиите ще останат в американската зона.

138

Анонимен

преди 2 години

Путин няма да си остави магарето в калта и бай дрън го знае много добре, но бай дрън просто разиграва цирк пред света колко е демократичен. Всеки на мястото на Путин щеше да разсъждава така. Когато те обкръжават се приготвяш. Някой неразбрал?

137

Анонимен

преди 2 години

Украйна ще я делиме на две. Украйна ще се дели на окупационни зони.

136

Анонимен

преди 2 години

Колко са бедни руснаците нямам представа но са най-богатите туристи които идват в България. Украинците сега ни напълниха но са като хванати от гората броят си стотинките. И друго богатите ни американски партньори защо не идват на почивка у нас а предпочитат Гърция а у нас само да си снимат нискобюджетните бози за по-ниски данъци

135

Четвърти вариант

преди 2 години

"Експерти" вещаят ужасяваща руска атака срещу Украйна... и САЩ продава с добра печалба рекордно количество оръжие и военно обурудване на страните около "конфликта"... Русия "загрижена" от увеличаването на военна сила около границите и мести вокйски и дрънка оръжие за да надъха собствените си войничета и да покаже каква голяма военна сила е на съюзниците си... Войната не се случва. И двете страни нямат изгода от военни действия . САЩ печели от продажбите на оръжие а Русия се прави на Велика. END

134

Анонимен

преди 2 години

Айде след Украйна идва ред и на Полша , да се надяваме един ден и на Израел да им излезе късмета. Успех на ***, ще гледаме по телевизията на чаша квалитетно уйски как се развиват събитията.

133

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 143: туй нещо като Армата ли се явява, като Заз - заплаха за Света? Има ли руска технология, дето да не се е продънила безславно - за един познат питам.

132

Анонимен

преди 2 години

Съдбата на Украйна ще я определят украинските хора. Ако Путин ги нападне, за си вземе "своето" (т.е. насилствено да анексира чуждото) ще му излезе през носа, украинците няма да се дадат лесно. А самите те както всички източноевропейски страни искат Европа и европейско демократично развитие и ценности, а не изостаналата евразийска кочинка.

131

Очакваме радиацията

преди 2 години

Напрежението няма да спадне, защото кремълските тирани се смятат за силни, без да познават военната мощ на Космическа Америка. След тази среща войната се отлага за пролетта. Руските диктатори няма да се откажат от намеренията си и ще понесат цялата отговорност за злото, което ще причинят на цялото човечество.

130

Анонимен

преди 2 години

Руснаците винаги са били преди американците по иновации, първия изтребител е руски, химията са разузнали, абе въобще мечката не е животно с което искаш да се е6.аваш

129

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 143 Кажи направо за С-600, С-700 и С-800. Сигурно ще ти повярваме. После кажи защо не извадихте курск от 80 метра дълбочина.

128

Анонимен

преди 2 години

След Афганистан наред са Балканите. САЩ вече нямат пари да са навсякъде.

127

Анонимен

преди 2 години

И САЩ и Русия са вредни за света сили, най-добре е взаимно да се неутрализират !

126

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията в Съединените американски щати е достигнала 40-годишен рекорд, реалните заплати падат - докато ръстът на разходите за наем на жилища е многократно по-висок от официалната инфлация.

125

Анонимен

преди 2 години

Новата зенитно-ракетна система С-550, разработена на основата на С-500 Прометей, ще стане първата в света мобилна специализирана противоракетна и противокосмическа отбранителна система, способна ефективно да унищожава междуконтинентални балистични ракети

124

До 135

преди 2 години

Защото ние вас НЕ, та за да има баланс !