19

Анонимен

преди 2 години

"Проучването е малко, като в него се включват едва 65 доброволци" От тук надолу спрях да чета. Проучване с по-малко от 1000 човека това не е сериозно. Дайте на двама чаша вода и ако не се заразят до месец от ковид - 100% успеваемост. Ако само единия - 50% :D Тия що ли хвърлят милиарди за разработка?

18

Това все

преди 2 години

повече заприличва на трагична комедия или комедийна трагедия!

17

Ямболски цървул

преди 2 години

Бустерирам се с ракия,вино,червено цвекло и други сезонни зеленчуци и нямам проблеми.

16

На Иван брат му

преди 2 години

Българските антиваксъри - най-умните антиваксъри във вселената!

15

Анонимен

преди 2 години

До долния номер 4....Не сме съгласни да се поставя възрастова граница камопи тя да е 60г. Средната възраст на починалите от К19 дори у нас е 67г. Моля те не прави прибързани изказвания. Хората не могат да бъдат слагани под общ знаменател. Шейсегодишните още работят а има дами много по добре изглеждащи от по младите между които има много затлъстели, което е предпоставка за развиване на сърдечно съдови, чернодробни и други заболявания. Защо да не ваксинират затлъстелите по твоята логика. Ай си...

14

Анонимен

преди 2 години

Следващия път.

13

Анонимен

преди 2 години

Само това е останало в склада, вземай народе

12

Анонимен

преди 2 години

Значи могат да ни пробутат проучване с 65 доброволци във възхвала на "ваксините", обаче когато някой лекар съобщи за изводи за лечение на ковид от практиката си, тогава веднага се оказва, че не било достоверно, защото проучвания трябвало да се правят с повече хора? Що такива двойни стандарти?

11

дистрибутор

преди 2 години

Янсен е много залежала стока, нали някакси трябва да се развърже. Проявете разбиране. Просто приемате че този коктейл създава 140% защита и увеличава ефекта от ваксината с 320%., и ако може без глупави въпроси.

10

Анонимен

преди 2 години

И с най-висока леталност, и най-тежки странични последствия! Мерси, мъ не ща!

9

Аха

преди 2 години

Няма да се очудя, ако скорко кажат, че всеки трябва да се набоде с всяка от ваксините и бустерите на американските компании, все пак произвели са ги хората - трябва да се продадат я! Следващата година ще имат black friday sale, абонирай се за 5 години напред боцкане, получаваш 1 безплатна : )

8

До 2

преди 2 години

Ама, какво рязправяш. Не 120...а вече 1млрд ваксинирани...и всичките умряха.

7

Анонимен

преди 2 години

Аз искам да люсна една бустерна доза ракия, имунния отговор много бързо избледнява за това трябва да се подновява всеки ден.

6

Ясен

преди 2 години

Ще ядете скоро май бустерицата на Ясен, ама да видим кога!

5

До 3

преди 2 години

Много като теб не ги интересуваше ковида...докато на ги включиха на вентилатори.

4

Floret fraternitas

преди 2 години

Трябва да се ваксинират на 99% задължително само населението над 60г. за другите по желание, това което прави сега фон дер Лайен ,която не е избрана от народа на ЕС е психически и физически тормоз.

3

Анонимен

преди 2 години

И какво ни интересува нас нормалните ковида и ваксините?

2

Майстора

преди 2 години

*** пропагандни, напишете за масовото убийство с експерименталните терапии на деца във Виетнам? Три жертви на смъртоносните инжекции и 120 в болница! Но бизнесът е за милиарди! Дано ви се услаждат стотинките от мегафарма, твари!

1

Анонимен

преди 2 години

Днес.бг защо не пишете, че вече пускате реклами вместо новини ?