90

Чичо Иконом

преди 2 години

Джейхан Ибрямов е написал нещо мнооооого значително ! Посочил е колко гологъз е Кико Хрварда и какво го очаква с неговите " големи" знания . А това , че български турчин показва на българите как мисли един държавник , говори много зле за нацията ни ! Т.е. няма да я има скоро България ! Почнаха от в. "Труд" , ще завършат с държава тип Лукашенко.

89

Анонимен

преди 2 години

Кирчо язовирчо!Какво стана с язовирите?Взе парите и избяга!Нов Бисер ли чакате крадци и наглеци !!!

88

Анонимен

преди 2 години

ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ИЗЧЕЗВА КАТО ПАРТИЯ.

87

Анонимен

преди 2 години

-Бах таа баница ного голема бе. Докога ще я делят. Поне разделиха лия по братски. Също промяна правят. Кое е промяната по якото краднене ли. Тия не виждат ли че цените вече са на МАРС. Или те си имат милиони и им дреме на дедовият зя цените и народа. Нали уж в името на народа дойдоха да правят промяната ПОДМЯНАТА. Когато казвах на тия дето ходиха да гласуват че пак ще се наденат те ми се смееха и викаха нема бе нема да се наденеме. А аз им казах по зле ще стане от колкото беше при ГЕПИ.

86

от северозапада

преди 2 години

До Работник 74: Тоя завод ще отвори, ама некой друг път, демек, когато цъфнат налъмите!! Търси си друга работа, брато!!

85

До 87

преди 2 години

Един ни баламосваше с космонавти, този с електрически коли...

84

А дано, ама ..

преди 2 години

Искам да им повярвам, но до сега нищо умно завод за електрически коли, фирма от Германия която нищо не е произвела и само смуче субсидии и Кирчо ще налива 34 милиона евро.. домъкна двамата българоразсипници Гечев и Офчаров, рашков дамаджанат щял да бъде министър.. сега ще съкращава дребни рибки в администрацията а ще добавя висши калинки до тук едно голямо чагъртане и едно голямо нищо имаше една такава песен Дано, Дано, Дано

83

Анонимен

преди 2 години

Първата ханъма на ДПС е Чорапа. Ама се оказа дива и след обяздването се заинати и не дава

82

Анонимен

преди 2 години

Доколкото си спомням всичко щеше да е явно, пред медиите. Предната седмица си правеха пиар - безплатен, сега преговарят по същество или казано по народному - за "баницата" - кой какво парче да вземе, но на "тъмно" :)))

81

Анонимен

преди 2 години

Всички ханъми на Ердоган са инструктирани след като са минали през евнусите на харема и са ги натъпкали с опорки да защитават личната к**** на Ердоган - Боко ханъм! Няма да ревете срещу цените защото с тях вождицата ви си купи място в леглото на Ердоган! Това е вашия принос за щастливите задни части на вождицата ви! Лично тя ви продаде на евнусите за да може да се уреди с тъпкач!

80

Ямболски цървул

преди 2 години

Като гражданин,или селянин на тази държава обявявам война на нея,заради погазването на личните ми права от НЕЯ!

79

Анонимен

преди 2 години

Всичкото ханъма от харема на Ердоган с благозвучното име гроб се е юрнало да защитава Боко ханъм, а тя горката отдавна е обезчестена от цял катун роми! Какво ревете за цените, като те са резултат от действията на Боко ханъм и желанието му с подаръци към Ердоган да се издигне до главна ханъма? Нали именно еднолично Боко ханъм подари на *** си Ердоган Южен поток! Нали именно Боко ханъм се съгласи цената на тока да скочи двойно и разписа Зелената сделка за да го погалят по тиквата в Европа!

78

Ямболски цървул

преди 2 години

Ааа , вярно.Забравих,че и вие сте Противоконституционна Партия.ПП.Както и ДПС.

77

Ямболски цървул

преди 2 години

Махайте зеленият ДИСКРИМИНАЦИОНЕН ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНЕН сертификат.

76

Анонимен

преди 2 години

Изгонихме бат Бойко, време е да започне новото грабене.

75

Ямболски цървул

преди 2 години

От сега виждам как ще наложите задължителна ваксинация и как задължително ще ви изчистим.

74

Иначе казано:

преди 2 години

Разделите баницата на всеки, кой колкото му се полага.

73

Анонимен

преди 2 години

Когато изглеждаш на джебчия, държиш се като такъв......би требвало да се скриеш за малко от вниманието на медиите Кирчо :))) Аз също не харесвам държанките на държавна заплата, обаче требва да става плавно това нещо, не да ги "изненадваш" внезапно без предупреждение, ще получат инфаркт хората........хахахаха :)))

72

Радой Ралин

преди 2 години

Кирчо върна комунистите на власт, които спечелиха само 10%, но пак се изхитриха, старите лисици.

71

Работник

преди 2 години

Уважаеми господин Кирил Петков. Бих искал да започна работа във Вашия завод за ел. автомобили. Видях по телевизията как обявихте, че ще се създаде. Кога отваря врати и къде мога да подам документи?