31

Анонимен

преди 2 години

Сертификатите са инструмент за противопоставяне на хората! Дали си сертифициран(набоден), или не, няма никакво значение - заразяваш се, заразяваш, боледуваш и дори (о, колко неестествено!) умираш. Последиците от този медицински фашизъм ще са по-страшни и по-дълготрайни за обществото от пораженията на грипа.18 месеца са доста дълъг срок, истината е повече от очевидна - опасността е преекспонирана!

30

Ken

преди 2 години

Сега би трябвало и заинтересованите училища, магазини и заведения да обявят, че достъпът в помещенията им засега остава без тестове и сертификати и мярката засега не е в дневния им ред. Нали всички са равни ?

29

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Тия пък едни работници...Нека видим какво ще се случи,ако всяка област Българска излъчи само по един представител в Народното Събрание. Ще се получи точно Народно Събрание! Защото колкото окръга,толкова и представители. Това е бил и Трако-Българо-Келтският Каганат, преди русо-турците да ни превземат и присвоят нашите Канства. Колкото ОКРЪГА, толкова СТАРЕЙШИНИ !

28

Анонимен

преди 2 години

Те ще си "уредят" ЗС с водичка, физиологичен разтвор, глюкоза и витамини. После ще излъжат, че са ваксинирани и точка. 32 години лъжат народа.

27

Анонимен

преди 2 години

Значи за да отида до МОЛа ми трябва сертификат, а депутатите където 240 човека на по-малко място няма да имат нужда от такъв? Ми по-голямо безобразие не знам. Или да спазват законите или да махат сертификата.

26

Анонимен

преди 2 години

Ваксините се провалиха. Дори и нашите тутманици го разбраха.

25

Анонимен

преди 2 години

Не, подозирам че ще вкарат Тулупов в затвора.

24

Прогноза

преди 2 години

Тия ще се самоизчегъртат по харвардски

23

ИТН

преди 2 години

Открито щ покажем на ЕС среден пръст и ще го размахаме, без сертификат

22

Това е нелепо

преди 2 години

Струпване на хора на закрито в обществена сграда - 240 храненика. Защо могат да се сбирщват без сертификат? Който не иска да се боцне да му бръкнат в носа (мега гадно е) или да се включи по zoom-a, като всички други работещи хора.

21

Нане

преди 2 години

Сертификата и инфлацията ще свали от власт следващата либерастка уйдурма...)) приготвяме факлите...)))

20

Анонимен

преди 2 години

Ми това е личен пример. Сертификата ще се махне от новото правителство.

19

Селянина с колелото

преди 2 години

За прасета не може, а за кучета и котки може... https://youtube/watch?v=FxsV2RWty3k

18

уууууууууууууууууу

преди 2 години

Подобни кампании се печелят с личен пример ве ууууууууууутуй личен пример ли е?

17

Анонимен

преди 2 години

Да се надяваме, че това е стъпка към премахването на тези сертификати.

16

ИТН

преди 2 години

Първо свалихме ГЕРБ, сега идва ред на сертификата. Всяко зло за добро.

15

И защо???

преди 2 години

Всички други се бодяхме, бъркана по носовете на хората. Тези лападундовци защо влизат на закрито без сертификат? Това не е аптека, нито хранителен магазин

14

Анонимен

преди 2 години

Няма смисъл от този сертификат. Въведоха го за да излъжат хората че ще могат да пътуват и да ходят където поискат без маска и без тестове. Би имал смисъл само ако е за прекарали вируса.

13

AНОИМЕН

преди 2 години

И аз няма да си изкарвам Зелен пимбян къв то да е

12

Анонимен

преди 2 години

Ами е затова нищо не върви в тази държава, обясняваш на народа да спазва някакви мерки, правиш го луд да си вади разни сертификати, но виж за богоизбраните това не важи. Те си правят, каквото им харесва. Поредното доказателство, че в следващите няколко години, нищо нама да се промени!