54

djasra

преди 2 години

УСПЕХ,цивилизовани Човеци и свободни граждани! С вас сме!

53

Анонимен

преди 2 години

Най-тъжното е, че едва ли има човек, който да не усеща какво в действителност се случва, но дали от страх, дали от нещо друго, болшинството просто не искат да го повярват, и се надяват, че като го отричат, то ще се оправи от самосебеси. Когато накрая тиранията им се стовари с пълната си "прелест", вече ще бъде твърде късно.

52

Анонимен

преди 2 години

Всъщност холандците са си 100% поданници така че ..От друга страна фашисткото се възражда напоследък и нещата отиват на изуй ***

51

djasra

преди 2 години

Съвременните варвари и диваци искат да унищожат достиженията на цивилизацията- наука,култура,образование,медицина,СВОБОДА.От векове е така,посредствените нещастници да се правят на богове.Няма да успеят и този път.Повратна точка ще е,накриво стъпиха ***.

50

Анонимен

преди 2 години

Шепа болни за власт маняци рапертушиниха света и унищожиха Европа за няма и две години. Най-жалки обаче са ваксинираните хунвейбини, които ги подкрепят и не разбират, че в новия ред, първите които ще бъдат разчистени са именно те - полезните (за сега) ***. Жалко, ама явно си го заслужаваме. Щом има хора, които отказват да разберат, че ковид тиранията няма нищо общо нито с болестта и вируса, нито с медицината... Те са само претекст за нещо, което едва сега започва.

49

АнонимеН

преди 2 години

БИЛИ ВАКСИНАТА: ЗАВЛАДЕЯ ЛИ ГЕРМАНИЯ ЩЕ ЗАВЛАДЕЯ ПОСТЕПЕННО НЕ САМО ЕС, НО И ЦЕЛИЯ СВЯТ! АВСТРИЯ Е САМО ПОКАЗНО, ЧЕ КОЙТО ПРОТЕСТИРА ЩЕ МУ БЪДЕ СТРОШЕНА ГЛАВАТА С ПАЛКАТА! ПЛЮС АРЕСТ И ПРЕТЪРСВАНЕ НА ГОЛО С РЪКА ЗАВРЯНА В ОТВОРИТЕ ЧАК ДО РАМОТО И СОЛИДНИ ГЛОБИ! НАСЕЛЕНИЕТО ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ РЕДУКЦИЯТА Е НАЛОЖИТЕЛНА ИНАЧЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА ЗА ПЛАНЕТАТА ЩЕ СА КАТАСТРОФАЛНИ! НЕ СЪМ ЗЛОДЕЙ А СПАСИТЕЛ!

48

До 57

преди 2 години

Хахах, много смешен довод - антиваксърите ги било страх от игли, ти да видиш? А вас, ваксърите от кво ви е страх, че се боцкате на тримесечие ? Толкова ви е шубе, от неква настинка, и дори с 10 игли се насирате от страх. Мерите температура, оксиметри, косопад, надрискване, акне, хемороиди- всичко приписвате на мега страшния "ковид". Лекувайте се, хора, лекувайте си болните мозъци, хипохондрици нещастни!

47

Анонимен

преди 2 години

Виена е най-прекрасния град на света, а Австрия е била люлката на европейската цивилизация. Нищо не се е променило. Не се опитвайте да очерняте едно от най-великите постижения на човешкия дух и ум, сърцето на Европа. Вашият примитивизъм и фанатизъм е ваш проблем. Не на Австрия.

46

Once Upon A Time

преди 2 години

Едно време всички клекнаха на Хитлер и си пратиха евреите, само България се опълчи, при все, че бяхме съюзници.. Така трябва да стане и сега, да дадем пример на другите! Смелост трябва, българи!

45

Анонимен

преди 2 години

Интересно е , че антиваксърите не признават първичния си страх от игли, или от ваксини, или просто от нещо ново за тях , а се оправдават, че уж се борят за някаква измислена кауза. Всъщност те са фанатиците, неграмотните, фашистите , които косвено убиват близки и непознати, съучаствайки в тероризъм против обществото, саботирайки борбата с пандемията. А инфлуенсърите им са от руската машина за дезинформация.

44

1984

преди 2 години

Имахме щастието да посетим този приказен европ.град докато още ни лъжеха,че има демокрация и сме свободни европ.граждани.Бяхме част от навлеците от цял свят.Никога няма да забравя колко добронамерени бяха към нас-имаше надуто отношение откъм чиновници,но откъм виенчани няма да забравя- изискана виенчанка ни превежда в дюнерджийница на Марияхилфенщрасе без да я молим или сами предлагат да ни правят снимка на семейството на нас правещи калабълък.Не заслужават фашистко-сталинистката диващина.УСПЕХ!

43

Анонимен

преди 2 години

Ваксър е този, който маже/лъска обувките с вакса на минаващите покрай него. Така го разирам.

42

Анонимен

преди 2 години

До До 47 И ДА СА НАРОЧЕНИ ЗА ЖЕРТВИ , ПАК НЕ Е РЕДНО! ПЪРВО ПРАВИЛО НА РОДИТЕЛЯ Е ЗАЩИТИ ДЕТЕТО, А НЕ ГО ИЗПОЛЗВАЙ КАТО ЩИТ! ТАКА ПРАВЕХА ГАДНИТЕ БЕЖАНЦИ КОИТО ИЗПОЛЗВАХА ДЕЦАТА СИ ЗА ДА ПРЕМИНАВАТ ГРАНИЦАТА И ДА СЕ КРИЯТ ЗАД ТЯХ ОТ ОРГАНИТЕ НА РЕДА! ПРОТЕСТИТЕ БЕЗ КРЪВ НИЩО НЯМА ДА ПОСТИГНАТ! БИЛИ ВАКСИНАТА Е МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО СИЛЕН И ЛЕСНО НЯМА ДА СЕ СПЛАШИ!

41

До номер 42

преди 2 години

А ти за какъв се имаш, че да казваш, кой може да ходи на доктор и кой не, а ? Вие, ваксаните, нали сте много защитени, що пълните гащите от страх ? Като сте защитени, тогава няма вероятност да постъпите в болница, нали? Просто усещате, че сте прецакани и това много ви яде отвътре.

40

Япак

преди 2 години

До 21 . Много е вероятно да съществуваш защото някой твой прадядо е прибягнал до физическа саморазправа.

39

До 47

преди 2 години

Аз също не одобрявам подобни неща, ОСВЕН АКО ДЕЦАТА ИМ СЪЩО СА НАРОЧЕНИ ЗА ЖЕРТВА НА ФАРМА ФАШИЗЪМА.

38

Япак

преди 2 години

До 21 _ Много е вероятно да съществуваш защото някой от прадядовците ти е прибягнал до физическа саморазправа.

37

Анонимен

преди 2 години

Ангиваксърите са получили указания и се активизираха . Поредните порции глупости.

36

АнонимеН

преди 2 години

НЕОДОБРЯВАМ РОДИТЕЛИТЕ КОИТО ИЗПОЛЗВАТ ДЕЦАТА СИ И ГИ МЪКНАТ КАТО ЩИТ НА ПРОТЕСТИ!

35

Стига манипулации,

преди 2 години

Австрия все още не го е въвела,има го само като предложение на правителството...Не лъжете хората,че вече е факт,дори още не е внесено за обсъждане в парламента.Като пишете нещо,поне пишете според фактите,а не според спуснати указания...