21

Анонимен

преди 2 години

С една дума планът се изпълнява. Огромно количество хора ще са безумно болни, но пък ще носят огромни доходи на фарма мафията!

20

Мария

преди 2 години

Поне да бяхте нанесли някакви редакции след превода с Google Translate. "Пандемичните очи са сухи и, честно казано, разбити от толкова много време пред екрана. Това ги кара да драскат, да се възпаляват и замъгляват, и е трудно да не обвиняваме за това някаква състояние възприеманата злокачествена сила в екраните, като синята светлина." Адекватната журналистика изисква да се направи анализ или най-малкото да се прочете нещо преди да бъде публикувано. Не е посочен и източникът на изследването.

19

dudunchobla

преди 2 години

Не знам за телата, ама ни изпиха мозъците със сигурност.

18

Demonaz

преди 2 години

Еми махнете зелените сертфикати за фитнеси и спортни зали. Спорта е здраве, бе чешити . После не кръвно ,а не знам какво ще имате.

17

Анонимен

преди 2 години

Изключително неграмотно написана статия. Даже на места ми беше трудно да разбера какво е искал да каже автора заради лоша пунктуация и изказ.

16

До Бай Тараба

преди 2 години

"Абе тея дето твърдят че няма корона първи търчат в спешното като им опре яйцето. Нека се отменят всички мерки, но лечението на ковид трябва да е платено от тези които са отказали ваксинация." - Виж, деде, ковидът го мина цялата фамилия и никой не се юрна към т.нар. спешни. Ти ако си прекарваш времето там си е твоя работа. Обаче да ми се дупчиш с бъркочи за моя сметка,щото и аз ти ги плащам,и после да ми ходиш и ти болен-ако трябва някой да плаща от джоба си за лечение, това сте такива като теб!

15

Анонимен

преди 2 години

Променя ви тя... мозъкът ви променя, като изглажда, като полирана масичка за кафе! На всичките пландемици и слугинажа им!

14

Анонимен

преди 2 години

Промени ми кг нагоре. Хоум офис и ограничения да ходя във фитнеса водят до това.

13

Анонимен

преди 2 години

Шкембе?

12

Селския

преди 2 години

От коя ковид топките ми станаха слонски

11

А за гениталииите?

преди 2 години

Нищо не пишат за тестисите как са засегнати? Нито за ДНК-то.

10

Анонимен

преди 2 години

Корона вирусът предизвиква гама-мутация и всеки боледувал ще се превърне, рано или късно, в костенурка-нинджа.

9

Бай Тараба

преди 2 години

Абе тея дето твърдят че няма корона първи търчат в спешното като им опре яйцето. Нека се отменят всички мерки, но лечението на ковид трябва да е платено от тези които са отказали ваксинация.

8

Промени тя

преди 2 години

Само това,че хората загубиха свободата,работата си и психясаха.Толкова от измислената пЛандемия.И разни като Кунчовците,Бай Шиле и Витановците станаха богати и известни.За производителите на бъркочите наречени от мисирките ваксини да не говорим!

7

Отрова за ч.дроб

преди 2 години

Просто т.нар. вирус често не е само вирус ;)

6

fact

преди 2 години

дръжте още темата в новините....

5

Както каза мънгара

преди 2 години

Все полезни екстри както Монгаръв каза да се изкарат за да сте силни, здрави и все по-красиви

4

Галя

преди 2 години

Толкова противни статии, дело на продажни и дребни душици. Положителното е, че все повече хора са наясно каква долна пропаганда се води и не вярва на лъжите.Гнусни журналистчета, срам сте за човешкия род!

3

555

преди 2 години

Поредната психо статия след математиците-лекари....

2

Ямболски цървул

преди 2 години

На 40 години съм,а ми дават 30