123

преди 16 години

same shit, different face.............

122

Мунчо

преди 16 години

Абе да сте чули мафиот да казва,че има мафия?????

121

мафия

преди 16 години

Правилно няма отделна мафия - има Министерски съвет - в него са мафиотите.

120

Бай Онуфри

преди 16 години

Абе 116 от къде ги измисли тия 200 милиарда. Нали според 118 при социализма произвеждахме само мушмули. Уточнете се бе хора, всички плюят соца и всички питат къде са милиардите спечелени по негово време.

119

преди 16 години

"Всяка държава има мафия, а в България - мафията има държава!"

118

НФБ

преди 16 години

СА СПРЯЛИ КАЛЕНДАРА НА 1 -ви АПРИЛ!ОБЕЩАНИЯТА НА КОМУНИСТИТЕ ИМАТ ЛИ КРАЙ?...ТОВА Е ЕДНА ЛЪЖА БЕЗ КРАЙ!..социализъм...развит социализъм...комунизъм...ДА АМА НА КУКОВО ЛЯТО!

117

SAX

преди 16 години

абе стига с тоя бог!!докато чакаш бог да те оправи....ще си разиграват коня както преди....с тоягата по тиквата бандитска!!!

116

преди 16 години

има ли БОГ абе ве4е не съм сигурен последните 20 год. българските 4иновници и така наре4ените бизнесмени изпапаха над 200 милиарда евро от тая държавица и никои не ги наказа къде е бог в тази ситуация колко у4илища затвориха.......

115

SAX

преди 16 години

!!един *** махат,да не го линчуват по улиците,друг слагат,и първата му реплика"на Шипка всичко е спокойно"!!!

114

НФБ

преди 16 години

кашлица и глупост не могат да се скрият!Поредният червен барон се изпорти!Целият български народ знае кой е маджо...кой е Б.Б..Ил.Павлов...Хр.Ковачки...Кюлев..Гущеров...Мол ов..маргините..галевите...и стотиците по дребни червени дерибей по градчета и селца!Сякаш оче незнае че и днес тече преразпределение на земята по българското черноморие и не само там!Я да видим новите червени рентиери в селата и договорите които предлагат!Я да видим кредитните милионери..Не е необходимо да се докажат криминални престъпления!Достатъчно е да си покажат данъчните и да се проследи натрупването на капитала сделка по сделка!*** как ще изпортиш своите на които бяха раздадени милиарди а днес финансират столетницата по изборите...и накрая какво е определението и разликата между организирана престъпност и мафия?Я да видим кои са тези новобогаташи и от кои среди излязоха?Бивши директори на външнотърговски дружества..кардинали от ДС..Я да видим кой създаде СИК..ВИС...777...ИПОН....ама защо ви разказвам всичко това когато вие като член на ВПС на БСП ги знаете от извора!Народът вече няма вяра на комунист!БСП+ДС=ГЕРБ=МАФИЯ

113

ряпов

преди 16 години

Няма мафия .Правителството работи отличто. Ще посоча имената на Етем, Орешарски и Вълчев .Последният оправи батака в образованието и ще изчисти некадърните учители.

112

преди 16 години

Народа е ударил на камък с техния избор, 116-ти, а те освен пари и друго не удрят вервай .

111

Колчо слепеца

преди 16 години

Тоя вече е ясен...Да чуем и другите нови министри... как ще се изходят и те ...

110

шушумушу

преди 16 години

С едно изречение си написа биографията!

109

shihan

преди 16 години

drajte ma ako mojete

108

dobriq

преди 16 години

тоя изби рибата.....,тоя и за регулировчик не става, ама пуста мафия на нея им е удибен ,жална му маика на народа с това управление

107

kozarov

преди 16 години

aaa nema mafia q go smeniqite vednaga toiq

106

LuD_FeN

преди 16 години

Колкото и клиширано да звучи другите държави си имат мафия, а при нас мафията си има държава...Тъжна картинка да ге

105

DJ Eps

преди 16 години

Категорично мафия в България няма! Аз също съм на това мнение. Мисля, че сега е момента да направя една малка реклама за пушачите: Тройната коалиция е регистрирала фирма чиято цел има и производство ще бъдат изработките на различни видове запалки тип "бръмбър" и "муха". Фирмата носи името "Коза Ностра и СИНОВЕ" АД.

104

преди 16 години

I KAK NIAMA MAFIA BSP KADE GO ZABRAVI TOQ