134

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

ЗАКОН ЗА ЧАСТНИТЕ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИВ сила от 01.09.2005 г.Обн. ДВ. бр.43 от 20 Май 2005г., ТОВА Е ЗАКОН ПРИЕТ ОТ ЦАРСКАТА ПАРТИЯ И РЕДАКТИРАН ОТ ДЪЩЕРНАТА ДЯСНА ПЪДАР ГРОБ-ПАРТИЯ НЕ ЛЪЖИ ГЕРБЕСТ ***

133

Анонимен

преди 2 години

ДЕСНИ ИЗБИРАТЕЛИ - ВИЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТОВА. ТАКА ЧЕ КАТО ПАК ГЛАСУВАТЕ ЗА ПРЕКРАСНИТЕ ОЛИГАРХОДЕСНИ ПАРТИИ, ПОМИСЛЕТЕ КАКВА ГАВРА ПРИЧИНЯВАТЕ НА БЪЛГАРИТЕ, ИЗПАДНАЛИ В БЕДСТВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ. НЕ Е ВИНОВЕН ЧСИ А ВИЕ, ИЗБИРАТЕЛНИЯ КОРПУС, КОЙТО С ДЯСНА ЗАКОНОВА РАМКА КАТО В КИРГИЗСТАН, МОНГОЛИЯ, УЗБЕКИСТАН ИСКАТЕ БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ КАТО ГЕРМАНИЯ, АМИ ЗАЩО НЕ ПРЕПИСАХТЕ НЕМСКИТЕ ДАНЪЧНИ И ДРУГИ ЗАКОНИ А ПРЕПИСВАТЕ КИРГИЗКИТЕ. САМО БСП! В ЛЯВО ОТ БСП МОЖЕ, ВДЯСНО Е ПРЕСТЪПНА БЕЗОТГОВОРНОСТ!

132

33

преди 2 години

Не, умнико ЧСИ са структура на БСП, или си твърде малък ,или си ***,или обикновен лъжец , но тази паралелна мърсотия се роди в болните мозъци от Позитано ,за да грабят и малкото останало от хората. Твойта любимка Майчето им е говорител и покровител.

131

баце

преди 2 години

при мен е така,раята ПЛАЩА,хелекторато яде!

130

Активист на БСП

преди 2 години

ЧСИ са структура на ГЕРБ!!!

129

Анонимен

преди 2 години

Да излезе една чалгаджиика и да помогне на детето. Няма един чалгарин който да е направил нещо за ибществото, няма.

128

ЧСИ!?

преди 2 години

Част от частните съдебни изпълнители са много нагли, прехвърлят си един на друг задължения и надвземат суми, тоест една и съща такса я включват няколко пъти! Затова лицето с кредита трябва стриктна да си следи вземанията и да изисква от ЧСИ навреме да му издават документа за изплатен заем, тоест, че заема е погасен.

127

Жо

преди 2 години

Нормално е, наследникът да поеме активите и пасивите. Ако е малолетен, то бащата може да бъде негов представител/настойник. Но всички искове към наследника може да се предявяват след като е приел наследството. Преди това е все едно да искаш "на босия- цървулите".

126

Анонимен

преди 2 години

ЧСИ тата за малко да напишат на България еър - Карго еър :)))) Много нагли.

125

Анонимен

преди 2 години

ЧСИ да отиде в топлофикация Ад и да иска парите където дължи на Булгаргаз

124

Стига глупости

преди 2 години

В тая статия само от младото момиче може да стане човек. Чси-то и тоя сгазил женица е ясно, че са за разтрел но и ченгетата дето не могат да си свършат работата са под всякаква критика.Бакшиша не коментирам.

123

Анонимен

преди 2 години

Дам - нормално при : бсп , герб , дпсНапускане му е маиката

122

Анонимен

преди 2 години

След като прочетох в "Афера", че групи българи убиват българи, даже щели да се избият кой да взема парите и поръчките, вече нищо не ме учудва! Морала е паднал много ниско, както и съзнанието.

121

Анонимен

преди 2 години

Това е от политиката на ГЕРБ/ДПС-БСП -Патриоти. Да знаете за кого да гласувате на следващите избори.

120

право или

преди 2 години

не, морала хич го няма у нас и у популацията, инак специалисти колко щеш

119

П.К. инк.

преди 2 години

От отколешно време, продължава и сега с тези издевателства над граждани. Обирджийски банки,частни "изпълнители", "бързи кредити". И тази нова "власт" - малко ги е еня за обикновенните българи. За предстоящите избори кандидатите, партиите, ще се избият да се надлъгват...на думи. Докато се настанят на държавната ясла. И после всичко утихва изапочва голямото крадене. А хората? Тях кучета ги яли...

118

До 115

преди 2 години

И в България има несеквестируеми вещи, ама защо да прочетем преди да пишем. чл. 444 от ГПК за необходимите вещи за ежедневно потребление и чл. 446 от ГПК за несеквестируем доход. Върху сумите от полагане на труд и всички свързани с трудовото правоотношение допълнителни суми не могат да се налагат запори до размера на минималната заплата - 650 лв. Ако имате деца под 18 години, се увеличава още повече сумата. Няма ЧСИ, което да може да си позволи да не спазва тези разпоредби

117

Анонимен

преди 2 години

В западна Европа има закон, при който, дори да имаш дълг съвсем официално, не могат да ти вземат повече от определена сума , задължени са да оставят екзистенц минимума на човека, т.е. парите , с които трябва да се издържа нормално, от там нататък, може и да вземат сумата, която надвишава този екзистенц минимум.

116

119,

преди 2 години

Никъде несеквестируема не е "половината сума". Не пишете глупости, че тук се напълни с такива. И в нашия, и в чуждите закони има "защитено" имущество, както и приемане наследството по опис. Но в тая саката статия въобще не е обсъждано какво се е случшила. Някакво глуповато заглавие и някаквипървосигнални коментари на неразбиращи, но настръхнали хора. Пазете си здравето бе, хора. И не обсъждайте материя, която не разбирате.

115

Анонимен

преди 2 години

Това, тотално неграмотното 114, едва ли ще схване, че и бебетата наследяват - права и задължения. Само че се счита, че приемат наследството по опис. Но в случая дали ЧСИ е предприел незаконни действия или не - тук идея си нямате, наистина.