157

SHEFA

преди 2 години

КОЕ Е УПРАВЛЯВАЛ РОСЕНЧО?-ТОЕ УБАВЕЦ.-ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ЧЕ СМЕ ПАРЛАМЕНТАРНА ДЪРЖАВА?-НЕГО ГО ДРЪПАХА ОТ КАБИНЕТ НА КАБИНЕТ И ДО ПОСЛЕДНО БЪРКАШЕ СТАЯТА С БЮРОТО МУ ТА ГО ВОДЕА ЗА РЪЧИЧКА ДА МУ Я ПОКАЖАТ.

156

Анонимен

преди 2 години

До180. Защо да стой във Виена. Като е полезен и в България. Плевнелиев е прав. Когато институциите не работят има хаос. То ни чака корупция и бедност .

155

Знам какво направи

преди 2 години

Отивай си в апартамента във Виена и се скривай. Знам че имаш такъв Росенчо

154

Яве

преди 2 години

Извините, Вие кой бяхте?

153

Анонимен

преди 2 години

Хаосът е свобода. Хаосът е демокрация.

152

Анонимен

преди 2 години

Прецедентът се чувства мъдрец, специалист по всички въпроси? Добре де, но нека тези "мъдрости" да си ги споделя със синоптичката, а не да ни досаждате постоянно с него!

151

крум

преди 2 години

Плевналиев всеки заем трябва да се връща НО ти достатачно се изложи и смятай че си го вълнал на Борисов

150

Qanon

преди 2 години

Тази фа-_шистка ваг_-ина няма нужда да ни я натрапвате.

149

Анонимен

преди 2 години

Чехъл, уточни се най-накрая - президентът последно управлява ли или не, че през ден все някакви чудесии ръсиш.

148

ахтунг ох-кащия иде

преди 2 години

германски тиражи посещавали мостовете германски за ефтина еднополова любоф където от някакъв говорещ немски с родопски акцент са се нучили да кават "ох ох ох бе" неместо немското "ach, ach, ach sai" когато му правели таковтъ . . . срамното да се каже.

147

Анонимен

преди 2 години

за детето да каже. защо умори детето

146

Анонимен

преди 2 години

ако е имал еднополови или даже едно пръстови сексуални контакти сега му е времето да разкаже за тях. И за оня камък на село дето баба му заливал със студена вода дорде Розчо седял на него след първият му полов акт а от хоремака се раздавало машъла бе комсомолски.

145

Георги Ковачев

преди 2 години

Тоя *** откъде изпълзя пак?

144

Анонимен

преди 2 години

Ако имаше достойнство, когато го плеснаха по врата, трябваше да стане и да си тръгне или да отговори достойно на това унижение. Той обаче доказа, че достойнството му е нула.

143

Кажи си Роскьо

преди 2 години

Известно е че Плевналиев е работил в Германия, знае дойче шпахе и се предполага че се познава не малък брой арийско-немски бащи и синовете им. Въпрос. Познавал ли е Росен Плевнев онези двама германеца, бащата и син, които заклаха техен сънародник докато Росен Плевелев си беше на работно посещение в България и е могъл да ги спре от това деяние което дефакто отежнява избора на Танасъ Ректалтът на СУсеритет за Презорвденат в еднополовите въжделения (все пак баща и син са еднополови)

142

Анонимен

преди 2 години

*** пак го поканили да прокламира герберазъм. Много елементарен и жалък човечец.

141

анкета

преди 2 години

Тоя е рядко противно влечуго (+) Бе,не е влечуго,има харизма (-)

140

Анонимен

преди 2 години

Радев е най-обикновен службогонец,за който хората не струват и 5 стотинки, назначи си всичките познати пенсионирани офицери за областни управители, щото са им малки пенсиите и са получили само по 20 заплати при пенсиониране. Еми какво очаквате от такъв човек, да направи нещо за хората ли, може, ама само за неговите хора.

139

задължително

преди 2 години

Нов президент и изолация на Р. Радев и Б. Боршсов от мидийте за натрупани картони за определен период до ОМРАЗА ВЪН.

138

Анонимен

преди 2 години

Тази плюн.ка гнусна откъде се появи.Ало сайта, в период на пандемии не разпространявайте гнусни вируси като този на снимката.