34

Ваксър

преди 2 години

Боли ме жестоко ръката.. сякаш имам метал в нея

33

Алоооо

преди 2 години

Учените, доктори и други от бранша, за коронавирусите се знае мнооого отдавна, а от началото на тази пандемия минаха почти 2 години, така че, крайно време е вече да изнамерите не само ваксини, а и ефективно лекарство, достъпно за всеки джоб, иначе ще сте просто едни големи морални длъжници на обществото !

32

Щирлиц

преди 2 години

Когато цъфнат теменугите..

31

Анонимен

преди 2 години

Сички ки умрем.

30

Отговор

преди 2 години

Когато изритаме Фигуранта от Президентството !

29

Анонимен

преди 2 години

Лекарство скоро няма да пуснат, иначе няма да се пласират ваксините, за които се разчита да донесат милиарди на богопомазаните...Освен това няма как да плашат хората с чувалите с трупове и да налагат локдауни... Така лекарството е неудобно за намеренията на световния елит

28

Анонимен

преди 2 години

Един въпрос, моля: толкова са много професорите, които се интервюират в предаванията и пишат по медиите, че човек придобива чувството, че всеки втори лекар е професор. Това даде основание на бивш министър на здравеопазването,лекар, с гордост да се представя: "Не съм професор".

27

234

преди 2 години

Целта е ваксиниране, а не лекуване. Това се налага от СЗО. Като световна организация получава вноски от почти всяка държава. Това са 20%. Огромната част е от САЩ, фондацията на Гейтс, и втората му фондация ГАВИ (глобален аланс за ваксини и имунизация). В борда на ГАВИ беше сегашният шеф на СЗО, който работи и за фондация на Клинтън. В интерво Гейтс споделя за вложени 10 млрд. и очакван приход 200 млрд.

26

Анонимен

преди 2 години

Масовите лекарства са само една печатница за пари. Както са и ваксините в момента.

25

123

преди 2 години

Молнупиравир е Мерк. Цена 3000 $. Може и да е добър. Техен беше и ивермектина. Лицензът му е изтекъл, т.е. е свободен. Цена 1.80 $ за 3 дневно лечение. Странични ефекти почти няма. 14 починали. За справка от парацетамол в САШ са 540. Създателите му са нобелисти през 2015 г. Мексико, почти цяла Латинска Америка, най-големият индийски щат (над 230 милиона), и още над 20-25 държави ползват лекарство, а не ваксина. Резултат - над 20 пъти по-малка смъртност спрямо държавите, покзващи ваксина.

24

Анонимен

преди 2 години

А хапче за безсмъртие кога ще има? )))

23

Анонимен

преди 2 години

Който е здрав ще изкара и тоя вирус, както и всички други вируси. Който вече е болен от други болести, го изкарва зле. Ако имаш диабет например и не вземаш мерки, всяко друго заболяване ти предоставя място 2х1 метра.

22

Анонимен

преди 2 години

ха ха.. кога ще се появи отрова за нещо което не съществува.. НАЙ МОЩНОТО ЛЕКАРСТВО Е ГОРЕЩАТА ВОДА! НАЙ ГОЛЕМИЯТ ЛЕЧИТЕЛ - БОГ !

21

Анонимен

преди 2 години

Сега нямаме идеи. Други имат идеи за нас.

20

Анонимен

преди 2 години

Предците ни са имали топки и не са жалили живота си в името на идеите си. Сега сме мишки-лабораторни мишки.

19

Анонимен

преди 2 години

Като не се правят периодични революции с цел смяна на елита и се оставят злобили да управляват Планетата ето така става.

18

Анонимен

преди 2 години

В момента една бабичка лъже по телевизията, че ваксинираните не могат да заразяват, а мои познати ВАКСИНИРАНИ са болни като единия е заразил другия и мъжът е посетил родителите си в провинцията в рамките на седмицата. Ваксинирани са преди 4 месеца.

17

Анонимен

преди 2 години

Лекарство няма да има никога,за сметка на това ще се бият ваксини по 2-3 пъти в годината.

16

До глобалист

преди 2 години

Можеш ли да ни обясниш какво точно значи " експерементално" и кога вече няма да е " експерементално" ?Какво очакваш ти да ни се случи на нас-ваксинираните с " експеременталното " ?Мишк() такава,добре,че хората не са като теб-страхливи и егоистични тарикати да стоят встрани и да гледат какво ще се случи.Добре,че прадедите ни не са били плъх()ве като теб,че още щяхме да се лекуваме с врачки,баячки,джинджифил и лук.

15

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да организираме дарителски фонд за БГ учен, който пръв разгадае какво съдържат ваксините срещу КОВИД, защото тези преписвачи-нашите учени само повтарят упорките на СЗО без да знаят какво има във флаконите. Обаче на академични старци и бабички няма да даваме пари, защото те нямат достъп до съвременни лаборатории, а само до медиите.