51

Анонимен

преди 2 години

ЕС се справя доста успешно и сам

50

Анонимен

преди 2 години

До АнонименРусия не повишава цената на горивата, увеличават ги на борсата и други играчи печелят от руската газ , а не руснаците! Да бяха доворили помежду си ценитемеждудържавно , а не да купуват от борсата на високи цени!

49

Анонимен

преди 2 години

Аз бях за ЕС, а вие сами си излязохте от ЕС и затова не са виновни руснаците или Тръмп. Първо се разберете в Англия - искате ли в ЕС или не искате? Чак тогава коментирайте другите. Някои европейски държави, се опитваха да спрат излизането на Англия от ЕС, но вие сами си избрахте да излезете, Русия също щеше да е в ЕС , ако не ги дразнеха, унижаваха и провокираха постоянно, след което те се затвориха в себе си, защото вече не вярват на никой след толкова лъжи.

48

Анонимен

преди 2 години

Пожелам на братушките пълен успех! Да се разпада про клет ият му съюз.

47

СС

преди 2 години

ЕС сам се разпада ковид -измама,цените на горива ,незаконни емегранти ,*** -идеологии , бюрокрация ,лицемерие !!!

46

Анонимен

преди 2 години

Руската пропаганда добре сработи за брексит. 2% разлика при вота. Масово британците съжаляват, но лъже-националистите, Фараж и т.н., с чужда помощ надделяха над мислещите британци. А този бивш служител на ми6 е патриот. Грижа го е да не попадат под влияние на империята! Затова и говори!

45

Анонимен

преди 2 години

Кристофър е абсолютно прав. Така си мислят. Но не могат.

44

Анонимен

преди 2 години

Тия британци защо избягаха от ЕС? Това не е ли разпад

43

Анонимен

преди 2 години

Според мен англо- саксонците нямат генетично предопределен център на емпатия в мозъка.

42

Путин е виновен

преди 2 години

Щом Кристофър Робин е казал че Рашките са заплаха... амчи що да не му повЕрваме. Те точно злобните Рашки нападнаха Либия, убиха Кадафи, щото е диктатир и пуснаха пороя от африкански мигранти към цивилизована Европа. Все Енженери и прУфесори... Точно Рашките създадоха ХАОСА в Близкия изток и пуснаха втория ПОРОЙ от арабски радикализирани мигранти към Европа. Сенатора МаКейн дето го има по снимките с лидерите на Ислямска държава сигурно е руски шпионин ... точно пък от Героя на САЩ не го очаквах.

41

Анонимен

преди 2 години

Нищо ново. Англия и сие са против съюз на ЕС и Русия, преди на Германия и Русия, по-преди на Франция и Германия. Та затова и другата страна не стои да чака пак да плаща с кръв. Всъщност целта им е и на тези от острова да разбият ЕС.

40

Руският е труден

преди 2 години

Не е за всеки чокондур.

39

SS

преди 2 години

Какво лошо има в това да се разпадне ЕС ? В който основна ценност е хомосексуалната пропаганда на деца ! Час по скоро да се разпада .

38

48

преди 2 години

роби на световната мафия пирамида Ноу тенкю

37

Тодор живков

преди 2 години

перестройката е разруха пирамидалните роби станаха милиардери,милионери комунизма и Ленин,Хитлер промиват модели на семейства

36

Анонимен

преди 2 години

Санкциите са за определени в списък олигарси, приближени на кремъл!!! Те не са за народа на Русия!!! За разлика от Кремъл, който налага санкции за хората в ЕС! А не на определени политици и/или олигарси! Знаем, че империята никога не се вълнува от съдбата и живота на хората! Важни съм АЗ и "моите" хора.

35

Анонимен

преди 2 години

Пишете "Русия вече няма нужда от сателитите си в източна Европа." ______________ Тогава защо купува партийни лидери на кило, дава ордени за заслуги, увеличава персонал в държавите, праща все повече шпиони, използва стотиците съществуващи русофилистични движ-я, орг-ции, фондации в държавите? И не връща заграбеното, вкл. от банки, резерв злато, държ. и царски архиви и т.н.!!! Те ни обявиха войнИ, окупираха, владяха десетки години, без съпротива от наша страна! И още искат да учим РУСКИ!!! Защо???

34

Манафейко:

преди 2 години

Че той ЕС сам си се разрушава, Москва само дебне в засада.

33

Недоразбрал

преди 2 години

Ес бил причината за мизерията в България,вика един по надолу?!Аве ти земал ли си си хаповете тази сутрин ?Май си забравил?Или си като Нинова,даживей СССР,долу капитализма,ама майни го насам тоз капитализъм?!И хоп синчето в САЩ,а не в Масква?!Що *** отворко?Що ве русоблизи?Кеф ви е да има Корекоми,та децата ви да развяват банани и шоколадови яйца под носа на другарчетата си ли?!Или са кефите да пускате банани и агнешко за Коледа и Великден!Помним,помним,червени от репки!! По добре беден в ЕС!

32

Анонимен

преди 2 години

Москва така или иначе гледа сеира на ЕС, като постепенно повишава цените на енергийните си ресурси които изнася за него. Санкции за Русия ли? Няма проблем за Кремъл, контрареципрочната му санкция е заиграването с цените на газта. Кой ли е губещия сега?