78

Анонимен

преди 2 години

"Всяко чудо за три дни"!Та и с тия "протести"от неосъзнати младежи и гербави калинки е същото!Служебното правителство и в частност Радев носят вина за това че закъсняха твърде много с иискването за Covid Сертификати просто не трябваше да отлагат докато ножът опре до кокала а още краят на лятото трябваше да са в сила,ама пустите му и избори!

77

Анонимен

преди 2 години

Истинският антиваксър не вкарва никакви отрови в морганизма си.Иначе никотин,алкохол може,те не са опасни.

76

zlobarq

преди 2 години

Като чета какви глупости си измъдрил, определено не спадаш към нормалните хора. А протести трябва да има, защото всеки сам трябва да решава, значи ако те зарази ваксиниран може а ако те зарази не ваксиниран не може. Нещо не се връзва....

75

Липса на отговори

преди 2 години

Единственото което пази уж ваксината е да не умреш и това не е сигурно. Къде остана, че не се заразяваш и предаваш? Защо има информирано съгласие, че ти си отговорен за експеримента върху теб наложен от други? Тук има потъпкване на права. Фаш.извът така е дошъл, да помогне на измиращите от глад германци.

74

гледна точка

преди 2 години

До 86. Глу.пак, какви гербави ти се привиждат бе, олигопффрен. На протеста са си най-различни хора и нямат нищо общо с ГЕРБ, кога ще го разберат такива кратуни като теб. Даже зам. областният, назначен от радевото правителство е бил с тях.

73

българин

преди 2 години

Ако беше соца , за един месец щеше да бъде ваксинирана цялата страна - ,,уазки" с мед. сестри тръгват по училища , казарми , предприятия , всички наред ! Няма ,, не искам" , няма ,,недей" ! Нямаше да смеят да гъкнат антиваксърите !

72

изнервен

преди 2 години

До 84. Абсолютни глу.пости си написал. ГЕРБ та ГЕРБ, виновен за всичко, сигурно и за дъждовната седмица. Но тази плоча вече се изтърка, тъ.пчо, и скоро ще има камъни и сопи по правителството. И няма да е от ГЕРБ, защото хаосът е повсеместен и за всички.

71

Анонимен

преди 2 години

*** в МС и по гербавите местни управления следва да се изрине! Сега!

70

до 84

преди 2 години

И кво са ти виновни ГЕРБ, че радев и правителството му са абсолютно неадекватни по всеки един проблем в тази държава. По всеки един. От цени на храни, ток, газ и услуги, през коронакриза и компенсации за майките, та до кораб с азотна тор. Пълни нещастници. Като тебе.

69

Тихо, Иво

преди 2 години

Неваксинираните плащат данъци и здравни. Никой няма право да им откаже здравна помощ. Ако ваксинираните им плащат данъците и здравните, имат право да искат да не бъдат лекувани без ваксина пациенти. Така, че тихо. Без разни недомислици. Вие забравихт

68

Предложение

преди 2 години

Затваряне на всички заведения и ресторанти, поставяне на КПП-та както направи дебелокожия тапир от Банкя и всички да се кротнат.

67

Анонимен

преди 2 години

Слабо, слабо герберастчета. Много слабо. Тя дори кака ви Мая изкарваше повече хора.

66

Анонимен

преди 2 години

Дискриминация и терор над антиваксърите. Тия безмозъчни *** от друго не разбират. Само така ще може да се отървеме от тази болест.

65

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ще продължават да саботират Държавата докато не свалят Правителството. Техни хора са на всички възлови места в Държавата. Затвориха им кранчетата и не могат да крадат. А те друго не умеят.

64

Анонимен

преди 2 години

До НанеАбе клепар,поне някаква изгода имаш ли като висиш денонощно тук и ръсиш простотии или просто ти прави удоволствие?

63

Анонимен

преди 2 години

Ваксините не правят колективен имунитет. Доказано в Белгия. Растат положителните при 74% ваксинирани и 400хил. с трета доза.

62

ivo

преди 2 години

ами да спрат да вземат в болницата неваксенирани ! да си мрът по тротоарите като кучета за да има място за нормалните хора в болниците ! Набърже ще се осовободят 90% от леглата !

61

Нане

преди 2 години

рундьо верно изгоре на изборите....)) жалко, че му вярвах, *** човек винаги се лъже!

60

До72 нане

преди 2 години

***,ти няма ли да мирясаш?Като не ти отърва излез протестирай,като ти отърва върви се ваксинират,какво си се разквичал денонощно като разгонена маастия в анонимните форуми?

59

Цените долу

преди 2 години

Кога ще намалят цената на фалшивия ПСР тест, какви са тия десотократно по високи цени? До кога ще издевателстват лаболаториити над заболелите? Правителството къде е?