56

Колин Майнун

преди 2 години

Мда, дори след ваксинацията хората ще продължават да умират.

55

Dtrumpp

преди 2 години

Тия за пример не ми ги давайте

54

Правителство

преди 2 години

Единствения начин да преодолеем кризата е да се пренасрочат и да се форсират изборите до 1 седмица и да се състави правителство,че идва емигрантска криза тежка още от утре няма да ни чакат,пандемията,стоките и цените растът,енергиена криза незнам тия хора как ще се справат не мога да си го представа просто.фалити бунтове пандемии,стачки глад мизерия безработица хаос смърт.тези хора не знаят с какво си имат работа.

53

Анонимен

преди 2 години

само руснаците могат да бият българите

52

Анонимен

преди 2 години

пие водка и бие българин

51

Анонимен

преди 2 години

знаят как се живее като за последно в бг знаят да хълцат

50

Илюзионист

преди 2 години

Няма пандемия в Русия, но има много водка за изпиване, а и самагонът е на линия. Махорката - тоже.

49

Анонимен

преди 2 години

В България се забавляват само илюминатите

48

Анонимен

преди 2 години

В България ще го ударим на живот ,ама няма пари за лайф. Няма вече и за жизнь .

47

Делфийският оракул

преди 2 години

А Колин Пауъл умря и без да се забавлява дори. Оти е ***

46

Observer

преди 2 години

Как си представяте хора приготвящи домашен самагон от какво ли не и пиещи всичко от чист спирт до самолетно гориво че ще се развълнуват от някакъв вирус? Дори да е ясно че е смъртоносен. То и фалшивият алкохол е смъртоносен ама там си го пият и не им пука,нали?

45

Блус

преди 2 години

Свършиха забавленията отдавна.

44

Събоди се рашков

преди 2 години

Брутална емигрантска криза идва българи,затягаите коланите и стягаите задниците и на границата,милиони и хиляди ще се изсипят.трябва жива сила,караите им вагони и ги въоръжаваите храна вода и чао,ще им плащаме по некои лев и готово се едно са на работа консерви това онова,това е положението към днешна дата а то е катастрофално,изпуснат мигрантски натиск господин рашков,трябва да си подаде оставката на момента,изпусна положението отдавна и сега ще платиме неговата небрежност и некомпетентност.

43

Емигрант

преди 2 години

Българи незнам руснаците какво правят,но затягаите границите че започва мигрантският натиск невиждан до сега,в невиждани размери,ако трябва рашков го сменете не съм сигурен че този човек може да се справи,армия,жандармерия всичко там,че идва нов световен глад.даже ако е нужно да се набират безработни хора от борсата и да се интегрират няма време за губене,положението е фрапантно.

42

ХХХ

преди 2 години

Глупви руснаци ! Вместо да се депресират , да се самоубиват .....да се тръшкат .....те живеят.......ненормални хора !

41

Проф. Математичков

преди 2 години

'Русия надмина символичната цифра от 1000 ежедневни'Авторката на статия да се върне в първи клас и да научи разликата между цифра и число. Подсказвам - тя е същата като разликата между буква и дума. Сети уи се? Числото 1000 се състои от цифрите 1 и три пъти 0. Дано си се сетиуа.

40

Анонимен

преди 2 години

До Учител Учител си, ама на третокалсници. Когато стигнеш до "Западните съюзници" ще влезеш в 7 клас.

39

Учител

преди 2 години

До Анонимен 34 "А войната са я спечелили заради помощта на Запада."***, Войната бяха Срещу Запада. Германия Испания Румыния и т.н. - Те са от Запад. Дранг Нах Остен. Ост - ИЗток =Руссия

38

Министерството

преди 2 години

Има вече над 50 000 хиляди души заразени със covid-19 във София във Елин Пелин са вече 25 000 хиляди души от процент на селението ще затвориме някой магазини във Елин Пелин няма да са т- маркета и Фантастико а малките магазинчета това е положението трябва да спаси ме колкото се може повече хора

37

Абе,

преди 2 години

На снимката няма руснак.