11

Анонимен

преди 2 години

На коя улица, булевард... в Стара Загора е това кръстовище?! Ходя често в града! Бих искал все пак да знам къде в тоя хубав град да се пазя от дриШтъри!

10

Анонимен

преди 2 години

Камери за скорост трябват по тея дивашки територии, няма друг начин.

9

Нормално

преди 2 години

В тая антиваксърска държава това е ежедневие.

8

Анонимен

преди 2 години

Нали го знаете кой е, къде живее... Стълбове наоколо няма ли?

7

Калашников

преди 2 години

За такива подхода е само един.

6

Анонимен

преди 2 години

Хахаха с протести нищо няма да постигнете. Събудете се офце. Изтребват ни а вие на протест. Липсва съдебна система, от там тръгват всички проблеми.

5

Гиб Мелсън

преди 2 години

Няма ефективен пътен контрол. Това се вижда и от космоса. Аз карам всеки ден извънградско с 90 което е максимално разрешената скорост и почти всички ме изпреварват. На ограничения с 60 които аз спазвам там вече всички ме изпреварват, дори някои ми пресвяткат и бибиткат да наруша ограничението и да карам по-бързо. Когато има патрул всички си пресвяткат и варденето е безмислено. Трябва да има необозначени коли които да карат след теб и да те засичат и да ти пращат глобата. Това е начина.

4

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

Полиция + командировани колеги Лятото, Общинска полиция, Охранителни фирми (на наши хора най-вече), видеонаблюдение, а всеки прави каквото си иска, даже туристите!Такива отговорни органи в китай са в Трудови лагери, или Екзекуция!

3

Данчо полицая

преди 2 години

Пуснах клипа да видя как бият . Пък то само реклами.

2

Анонимен

преди 2 години

Ужасната истина за моята Стара Загора е ,че е един обезлюден и беден, миньорски град, с основно римско население и просто отдавна трябваше да се спася като го напусна.

1

Истината

преди 2 години

За МВР контрола се изчерпва с камерите и парички