20

Наблюдател

преди 2 години

Жилището е необходимост за всеки човек. Независимо дали е под наем или е собственик.Много по-добре би било компаниите, които притежават толкова много апартаменти да плащат няколко пъти повече данъци. Те контролират пазара и определят цените на наемите и на недвижимите имоти като цяло. Това далеч не е пазарна икономика. По-скоро олигархия.

19

долу ЕС

преди 2 години

а тук 30 г СБ МВФ И ЕС ни обясняват че социализмът и държавната собственост салошо нещо!!!

18

Анонимен

преди 2 години

Всички се правят на слепи, че не виждат как алчността унищожава света. Хората живеят все по-лошо. Има една шепа народ, които се чувстват добре. Жилищата все по-скъпи и превръщат хората в роби за цял живот. Заем за 30 - 40 години за имот, т.е. целия живот ти е един апартамент и не за всеки. С минимална 650 лв. , а за 1 кв.м. искат 1300 ?, защо труда не се заплаща, а бетона е скъп та прескъп. Нищо не е наред банки, бизнеси, здравеопазване, бензин, парно, ток алчни, алчни, алчни.

17

Анонимен

преди 2 години

Всички се правят на слепи, че не виждат как алчността унищожава света. Хората живеят все по-лошо. Има една шепа народ, които се чувстват добре. Жилищата все по-скъпи и превръщат хората в роби за цял живот. Заем за 30 - 40 години за имот, т.е. целия живот ти е един апартамент и не за всеки. С минимална 650 лв. , а за 1 кв.м. искат 1300?, защо труда не се заплаща, а бетона е скъп та прескъп. Нищо не е наред банки, бизнеси, здравеопазване, бензин, парно, ток алчни, алчни, алчни.

16

Анонимен

преди 2 години

хоппа то така се почва.национализация на един бизнес.на 1 собственост..после на друга.комунистите се връщат.

15

Deutsche Wohnen

преди 2 години

Наемите им на реновирани панелки са от 13 евро на кв м. А в Берлин имат 10 свободни в момента, при това само за възрастни над 55 години.

14

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Комунизма много отдавна е в Европа. Затова и УК излезна :)

13

Анонимен

преди 2 години

В София има закупени 200 000 празни апартамента. Дали да очакваме неочакваното?

12

Анонимен

преди 2 години

Това се очакваше. Ние го очаквахме от Русия, а то дойде от Германия....

11

В Берлин

преди 2 години

Цените на жилищата са безумни - от 2600 до 9000 евро. Ново строителство е по 6000 евро метъра. 70 квадрата апартамент обаче може да наемеш за 500 евро.

10

Хахаха

преди 2 години

Доообре. Могат да ги изкупят на цена доста над пазарната, но не могат да ги отнемат. Освен това, това е доста лош знак към инвеститорите и немската борса доста ще се срине

9

dmx

преди 2 години

А в България чрез реферндум трябва да се конфискуват парите от рекет, приватизация, еврофондове и заменки. Просто е

8

Анонимен

преди 2 години

започва се..

7

Жико

преди 2 години

Пазете си партийните книжки, за всеки случай!

6

Анонимен

преди 2 години

също като в българия промишлените зони в ръцете на трибуквени групировки присвоени при криминалната приватизация затова всички ще заобикалят това проклето място защото никой не иска да се занимава със лаянарски мутри от българия

5

Анонимен

преди 2 години

Европейската комисия незабавно да започне наказателна процедура срещу Германия и да се задвижи механизъм за изключването и от ЕС!

4

Скруч

преди 2 години

Много маимуни на клона !

3

555

преди 2 години

Адолф им говори по сателита.

2

Анонимен

преди 2 години

Вече наистина не знам в какви времена и правов ред живеем? Съчетаха всичко най-добро и от комунизма и от капитализма по начин, по който на хората да им се разкаже играта! И много, много алчност от всички страни...

1

Анонимен

преди 2 години

Комунизмът се завръща в целия свят.