117

Анонимен

преди 2 години

Мада бе ..... в червено ще светнем, с тая дясна политика...

116

До 126

преди 2 години

Анонимнико, такъв ще си и останеш. Викаш Денков виновен." Набутал "учениците присъствено да учат?! Браво на Денков ! Ние родителите ТОЧНО ТОВА ИСКАМЕ ! Видно е ,че на теб нищо не са ти " НАБУТВАЛИ " и нямсш деца . Няма и да имаш . Затова ТИХО! " Млади " ергенчета около 50 те и ялови вещици не усетили сладостта от това да си родител пишете в други секция! За живота на амебите например ...Мястото на дебата ни е в училище! Присъствено ! Който не му харесва под леглото с две маски и да трепери !

115

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКак така ще са хаос и смърт в предишните вълни не умряха ли рисковите групи колко са рисковите групи в БГ според тебе?За такива писания на глупости докато самозаваните професори не се вкарват в затвора няма да се оправят нещата

114

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКак ще коментираш факта че не всеки преболедувал го е умрял?Как ще коментираш и вторият факт че по-голямата част от разазилите се не са и разбрали че са болни?Още ли твърдиш че е много опасен?

113

Анонимен

преди 2 години

Когато семействата на антиваксърите са лично засегнати, тогава ще осъзнаят сериозността на положението . Сега разни видиотени викачи проповядват глупости, но когато лично пострадат, ще сменят плочата. В цял свят ваксинират и преболедувалите. Имунитетът след корона е нетраен. Пораженията след ковидинфекцията са обективни. Абсолютно опасно е да се повтори . Вероятно ще се ваксинираме всяка година. И в това няма нищо конспиративно.

112

IBM Fake NEWS

преди 2 години

Някой да му прави впечатление, че има вирус, който убива? Е, не може всички да сме крадци, чекмеджани с кюлчета, догани, пеевски, да сме с израелски паспорти и шефове на правителства болница, да отвличаме жени за донори всяка седмица в продължение на 10 год по времето на ГРОБАДЖИИ..... Опитвам се да Ви кажа. Има хора с тежки грехове. Има и такива дето нямат грехове срещу човечеството. Да му мисли Чекмеджан, Доган,Шишо. Те са хората, които се страхуват. Забелязвате ли, че Шишо вече не е дори канд

111

Анонимен

преди 2 години

Напълно очаквано. План има само на хартия, никой не следи за спазването на мерките, а Денков набута всички деца присъствено, което отприщи дифузионо неконтролируемо разпространение на вируса по големите градове. Можеха да оставят само децата до 5-6 клас присъствено разделени на по-малки паралелки.България се превърна в един вид тестова група. Нещо като експеримент, при който в условията на четвъртата вълна ще се провери теорията за стадния имунитет. Последствията ще са хаос и смърт.

110

Анонимен

преди 2 години

Затворете училищата ....,иначе ще стане трагично !? Циркаджии .....

109

Факт

преди 2 години

Щом карат преболедувалите(!) да се ваксинират,работата е ясна!Всеки трябва да бъде бастисан с тоя съмнителен продукт,крайната цел е неясна,но не е за добро!

108

Анонимен

преди 2 години

Не се ваксинирайте, че много се надуха цените на апартаментите!

107

Смех

преди 2 години

До до СмехИ щях да бъда прав!

106

Учил

преди 2 години

Няма начин да имаш малко поне акъл в главата и да вярваш на ситуацията разиграваща се вече година и половина. В началото да ...имаше изненада , неизвестност. Към днешна дата е ясно. Затова и 80% не искат ваксини и въобще спряха да четат платените пропагандни материали на Витанов и сие лъжливи наемници продали и майчиното мляко . Не ви вярваме - спрете с цветните заплахи . Спрете да броите мъртвите . Долни м.е.р.з.а.в.ц.и - ще отговаряте пред Бог един ден. Спрете безобразията ,замълчете .

105

до Смех

преди 2 години

Дори да имаше някой, който контролира, какво щеше да те спре да напишеш "Кой контролира този, който контролира" ?

104

Живко от Варна

преди 2 години

Моля ви помогнете ми да заживея истински добре ! Трябва да имам пари, приятелка и други неща от живият живот ! Може ли да ми помогните ?

103

Смех

преди 2 години

Кой контролира дали наистина е такаКаквото си искат това ще ви кажат и карти ще ви оцветят с боички и каквото си искат а вие вярвайте.

102

Таня

преди 2 години

Някой знае ли разписанието на влака, който изнася деца за Норвегия ? А знаете ли дали преносимите караулки, с които щяха да затварят всички градове и села в страната и да ни даржът под ключ пътуваха със същия влак ?

101

Хмм

преди 2 години

Аз не знам как не сме светнали в черно.... мислите, че е базик нали? Ама не е. И да ви обяснявам къде грешите и къде не няма смисъл щото винаги се появяват и от двата отбора хора и развалят градивните коментари

100

Анонимен

преди 2 години

Който пускаше лятото чужденци с положителни тестове и ваксини ,ето ви резултата .Благодарете на предишното правителство то одобри и гласува това за да угоди на своят ЛИЧЕН ЕЛЕКТОРАТ - баш бизнесмените приближени до властта ГЕРБ . Останалите са просто стари муцуни от свитата на ГЕРБ -Мая Христо Иванов,Слави всички са едно и също. Екперименталните ваксинки не са решение ,а тотален бан на влизане и излизане от и във страната. КОЙТО ИМА ТО.П. КИ ДА ГО СТОРИ ЩЕ СПРЕ ВИРУСА!

99

Тонката

преди 2 години

На един почти съсед, жена му умря от Ковид и тоя сега моментално се ваксинира. Много хитро я умори и сега ще си живее живота тоз хитрец

98

Анонимен

преди 2 години

Измама