10

Иван

преди 2 години

Излиза, че в Германия само 10 милиона са децата под 18 години :) Сметката нещо не излиза, няма как 70 милиона да гласуват. Тази Преслава защо разпространява фалшиви новини/данни и защо ги препредавате без дори да проверите фактите????

9

до 2

преди 2 години

Няма нужда и ти да се излагаш. Ето официалните цифри от сегашните избори: 60,4 милиона са имали право на избор, 76,2% от тях гласували. Приблизително 45 милиона гласували не са 70 нали?

8

Алекс

преди 2 години

Тренда е ясен.Меркел губи в Германия,Бойко в България.

7

Ба мааму

преди 2 години

70 милиона са гласували! Тя Германия е 83 милиона. Активността трябва да е над 100%

6

Обективно

преди 2 години

Нищо не е сигурно! Социалдемократите ТРЯБВА да се коалират ПОНЕ С ОЩЕ 2 ПАРТИИ, ЗА ДА УПРАВЛЯВАТ. ПРОТИВ МЕРКЕЛ СЪМ, НО ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ БЪДЕЩИТЕ ПРЕГОВОРИ ЗА КОАЛИЦИЯ.

5

смях

преди 2 години

някой може ли да ми обясни това изречение : " а в Байерн 9,4 млн. са гласували "

4

Анонимен

преди 2 години

Най-после... Дано да се съвземе Германия след всички тези недоразумения.

3

Анонимен

преди 2 години

бабето гризна дървето

2

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1Преди да пишеш чети ти, Германия в момента гони 84 млн. така че поне в това отношение статията е коректна (т.е коректно преписана). А иначе резултата от изборите беше предизвестен. С тези мигранти и ковид тъпотии едва ли можеше да се очаква друг резултат.

1

Анонимен

преди 2 години

Хайде като пишете, мислете малко. 70 милиона гласували! Че тя Германия общо е малко повече от това. Към 60 милиона имат право да гласуват, а какъв е процента гласували, не ми се търси.