80

Анонимен

преди 2 години

Аз си помислих, че има нова партия ПП, която ни предлага алтернативни политики и иска власта. То било, Василев искал министерски пост. Министър искам да стана, мамо! Друго неща.

79

Тошко Йорданов

преди 2 години

Ей Кокорчо,цяла България разбра,че си един долнопробен КРАДЕЦ НА ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ПРОДУКТ! Имаме неопровержими доказателства за свинщините ти от твоите партньори в Англия,Холандия...КЛАСИЧЕСКИ МОШЕНИК ! Къде си хукнал бре,пи- нагъл си и от Канадеца и от Спецов ДДС - то..

78

Българин!

преди 2 години

Да, ние ще подкрепим работеща прокуратура, работеща съдебна система и всички, които са нарушили закона до момента, ще отидат в затвора Абе клоун, ако това, което искаш се случи нали се сещаш, че ВСИЧКИ ЩЕ ВЛЕЗЕТЕ В ЗАТВОРА! Депутати, министри ... ВСИЧКИ, КОИТО СТЕ УПРАВЛЯВАЛИ БЪЛГАРИЯ В ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ! НАЧЕЛО С ВАС И С ЛЮБИМИЯТ ВИ ЛЕТЕЦ! Опитът за вдигане на въстания и за сваляне на законно избраната власт СИ Е ЧИСТ ОПИТ ЗА ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ който до не отдавна се е наказавал с разстрел!

77

ПРОМЯНАТА продължава

преди 2 години

А.Василев съди Тошко Йорданов, ЗАТОВА, че Тошко го е издал в България, ЗА Далаверите му в САЩ.....ха.хахахааа

76

Живко от Варна

преди 2 години

Нуждая се от приятелка която да ми стопли сърцето с любов ! Може ли да ми помогните да живея добре смислен живот ?

75

Тралала

преди 2 години

Сега от ИТН ще се усетят, че съдебната система трябва да смени по-спешно от прокуратурата

74

Анонимен

преди 2 години

Дипломата която показа лъжеца Петков, че е завътшил харвардският университет коренно се различава от оригинала.

73

Анонимен

преди 2 години

Асанчо откакто си финансов министър инфлацията се увеличи и ако в бъдеще си финансов министър сигурно ще очакваме хиперинфлация. А не мерси

72

Анонимен

преди 2 години

Въобще не ме интереса къде и какво са завършили. Говорят грамотно, държат се културно, вършиха си работата професионално и стегнато, излъчват добронамереност, а не егоцентризъм и нарцисизъм. Нормални, приятни, млади хора! Писна ми от мутри, крадци, шмекери и некадърници!!!

71

Анонимен

преди 2 години

Не е " някакъв месечен курс". Лично проверих. КП е с магистратура, а АВ е с бакалавърска, а след нея, и с магистърска степен.

70

Анонимен

преди 2 години

До "Киро Лъжеца:: А ти провери как изглежда една истинска диплома от Харвард. Тя е на формат А4 лендскейп, а на на дължина, както показва Петков. Просто на Петков сте му изработили фалшива автобиография и фалшив имидж, който ... " _________________________ Не аз, а вие проверете. Ама от източник в Харвард, а не от постове и коментари на незнаещи коментатори. Дипломите им са в различни варианти, според училището/колеж, годината на завършване и т.н.

69

Анонимен

преди 2 години

Те тия с "харвардски дипломи". Завършили някакъв месечен курс и айде - ВИСШИСТИ от ХАРВАРД. Това хвалбата е опасно нещо.

68

Расово и Пишурка

преди 2 години

Даа... мераклиите да управляват все повече свалят нивото: тоя е мошеник от световен мащаб, Кирчо Канадеца е ясен, а въпросния културист от НАП си продаде фирмата на един "юнак" от Черни Връх Вълчедръмско!!

67

Аллоу, КИРЕ...

преди 2 години

Къде ти е харвардската диплома, че ми свърши тоалетната хартия.....

66

Анонимен

преди 2 години

До тяСъбрал за хората пък актуализирате бюджета. Нали бяхте събрали 2 млрд в повече юни месец, къде изчезнаха те?

65

Киро Лъжеца

преди 2 години

А ти провери как изглежда една истинска диплома от Харвард. Тя е на формат А4 лендскейп, а на на дължина, както показва Петков. Просто на Петков сте му изработили фалшива автобиография и фалшив имидж, който агресивно ни се налага всеки ден по няколко пъти във вашите платени медии, които ви обслужват.Къде е разследващата журналистка Бенатова, Йончева да проверят как Кирил Петков даде 35 млн лв от нашите пари за несъществуващ завод за електроколи, който е на фаза гола поляна?

64

ГРОБ=ДПС

преди 2 години

Вашата песен е изпята колкото и да се напъвате тук ***.

63

тя

преди 2 години

Най -после финансов министър събиращ пари за хората !

62

Анонимен

преди 2 години

Василев не беше ли крадец на интелектуална собственост, лошо управлявал фирма, завлякъл инвеститор с милиони, фалирал нарочно фирмата, основал нова и дори откраднал компютър с информация.

61

Стоян

преди 2 години

Тоя има страхотен мерак да разпределят парите на държавата.По добре от джипката отколкото под масата ясно ли ви е влюбени в този и онзи с конската глава балами