149

Не1

преди 2 години

Има ли по- скучна тема? По-помпозна и по-фалшива? Мине се не мине, и нещо си говорим. Но българина обича хем да е геополитик , хем света да се върти около него.

148

Анонимен

преди 2 години

Според мен е глупост да се говори,че ако признаят бълг.произход до 1945г.,ние ще признаем,че са македонци след 1945г.или кой както иска.Това няма никаква връзка,а създава объркване у хора от др.държави които не познават нашия проблем.Защото правото на самоопределение не трябва да е придобито насилствено,както се случило през 1945г. с жертви в тоталитарен режим и нова сръбска хегемония.Българска окупация не е имало,а са освободени от сръбската,помогнато е,а много бълг. офицери са били родом отСМ

147

Анонимен

преди 2 години

В Македония имаше референдум за ЕС и те масово го бойкотираха. При нас мисля, че референдум нямаше.

146

Анонимен

преди 2 години

Не само правата на българите в СМ,естествено това е приоритетно,но за да разберат другите причината и за днес съществуващата дискриминация,трябва ясно да се обясни на света как насилствено за един ден от българи стават македонци с декрет през 1945г.Да се посочат репресиите ,убийствата с несъгластните при Титовия режим,за затворите в които са хвърляни без присъда и как до днес в учебниците са писани небивалици и неистини с цел дискредитиране на българите като етнос по най вулгарния начин.

145

Патриот

преди 2 години

Ако някой политик си позволи да приеме Македония, докато пишат дядовците ни като македонци, а не българи - такъв политик да се готви за приключване на кариерата. А може би и за малко кютек..

144

Анонимен

преди 2 години

Това на снимката...С какво го заслужихме,бе хора?...

143

Samo minavam

преди 2 години

Само не забравяй, че още горят цигарите, по войнишките гробища, из МАКЕДОНИЯ. Визирайки и комунистическата ти същност, много си помислете, дали няма да направите, съзнателно, още веднъж, национално предателство.

142

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 147 "Нашето вето трябва да се базира на кражба и фалшифициране на българска история, езика на омразата, който се използва от македонския естаблишмент и осигуряване на правата на българите в рсм." Ще го кажа по-ясно от тебе. Македонците трябва БЕЗУСЛОВНО да признаят, че до края на Втората световна война са българи, които са говорели на български език; и че дотогава има САМО българска история. За след това могат да се пишат македонци.

141

Анонимен

преди 2 години

Щом РСМ възразяват с/у нас и ветото могат да пишат молба до където ще кандидатстват за ЕП,ЕК,ЕС понеже етапите са много и навсякъде не ще го зачетат,че искат да ги приемат как за тях си самостоятелно за да са приети в пакет с другия кандидат с който ще извървят заедно,а не да търсят предтекст за да се измъкнат от приемане,но иначе след Руско-Турската война1977-78 г,когато ни и се освободихме съвместно от колониално границита по С.Стефанския договор бе съвместена по българската екзархия призната.

140

Анонимен

преди 2 години

Нашето вето трябва да се базира на кражба и фалшифициране на българска история, езика на омразата, който се използва от македонския естаблишмент и осигуряване на правата на българите в рсм. Трябва да се оповести броя на имащите български паспорт македонци. Получаването на паспорт означава, че са етнически българи. При такава обосновка никой не може да ни атакува, освен български предатели.

139

Анонимен

преди 2 години

Борисов е доказан национален предател, а по македонския проблем е несведущ, той е един от еднооките лидери, които водят слепите българи напред към задънена улица.Слепи са тези българи, които твърдят, че няма македонски език и нация. Някога може да е било така, но днес определено не е. От нас какво се иска? Да ги признаем? Ние можем да откажем в смисъл, че те са in statu nascendi -- в състояние на раждане. Нашето вето трябва да се базира на ... (следва продължение).

138

Анонимен

преди 2 години

Aха, значи, махаме ветото, а насреща ни обещават тези проблеми да се решат по време на преговорите. А защо не сега?

137

СССР

преди 2 години

Русия никога няма да позволи поредна нейна сателитна република да влезе в ЕС! И България, като Братска държава ше удържа до последно желанието и!!

136

Стига глупости

преди 2 години

До българин: "Да кажеш тези думи на празника, в който честваме независимостта, е такова безумие, което надминава всички лудости на Борисов"? Какви думи? Има натиск от институции на ЕС срещу ветото ни за присъединяването на РСМ и ние трябва да отстояваме нашата позиция. Нещо неясно? ..................................................................... Чудя се на г'лупостите ти, а още повече на това, че се намерили десет човека да ти сложат плюс на това. Мисли с главата си, а не с опорните точки

135

Анонимен

преди 2 години

Я стига стига сте се жали ли ***, сега пак няма да сте виновни вие,сега и Европа ви е виновна,няма да се учудя ако не хвърлите помия и по Борисов.Вие сте такива нагли лъжци и мошеници,че от вас всичко може да се очаква.Хайде Прецеденто нали е много велик,да си върши задълженията ,а не да реве.Той е спец по лъжи и интриги,да завърти нещо и да направи това което трябва.Или номерата му минават само пред доморасляците

134

Анонимен

преди 2 години

Сеяндурите под натиск унищожиха държавата и народа та няма да вкарат Макетата в ЕС ли..

133

ФАКТ

преди 2 години

Йотова вече е предала България. Нищо хубаво не очаквайте никога от нея. Такива позорни думи на днешния ден никога не са се чували!

132

Анонимен

преди 2 години

Както са Англия и САЩ или Австрия и Германия или Португалия и Бразилия. Отделни държави но един език и се знае, че едините произлизат от другите.

131

Анонимен

преди 2 години

Йотова, ти с твоята партия отново ли ще предадете България. Така наречената македония е създадена от твоите съпартийци

130

Анонимен

преди 2 години

патриотите, къде сте да организирате народа в протести за защита на историята ни????