85

Lora

преди 2 години

Всичко добре, само не разбрах какво точно направиха тези двама юнаци Василев и Петков та хората да ги последват. Или пак синдромът на "Царя" - аз идвам да ви оправя, вие само ме изберете да видите какви чудеса ще правя. И неговите хора бяха завършили най-добрите университети във Великобритания, но всичко което направиха е да се облагодетелстват, да направят фирми и пприватизират всичко, което е останало.

84

Анонимен

преди 2 години

що риват ттулупите,че нямало парламент бе? Нали имаха 1-ия мандат, що не съставиха правителство? кво плюете само?

83

Гроби Таласомо

преди 2 години

Да, тез двамката, петков и василев, наистина ще събудят негласувалите, *** не, за да гласуват за "Продължаваме Промяната", щото никва Промяна нема да има, освен тази, че количеството на бройката българи в гробищата ще се увеличава. Идеята за този проект не е Промяна, а разбиване на патовата ситуация, в която поставихме политическата олигархия - да не може да направи правителство, блокирахме държавата им показахме, че са мишки! Те са цвъртящи мишки, без капиталът, а ние сме великаните на духът!

82

Анонимен

преди 2 години

До отровна гад 83 'Щом днес, уплашените и купените от Радев социолози и медии се престрашават да дадат 5-7% преднина за ГЕРБ-СДС, значи действителната е поне 10%!" Така е, по принцип си прав, а и по Конституция такъв е редът - но след мОндрьо-преврата от миналото лято и яростната ПЕТГОДИШНА мутро-пропаганда и политика по ИЗЧЕГЪРТВАНЕ на чалга-юмручковците смяташ ли, че е това е възможно? Че е възможно да се върнем от лютия северно-корейски на мОндрьо-комунизма да се върнем отново в Европа?

81

СМЕХ...

преди 2 години

АБЕ , КЕФ Е БЕЗ ПРАВИТЕЛСТВО И НС.....АЗ , САМ МОГА ДА СИ СЕ ОПРАВЯМ !!!САМО СмРАДЕВ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА И СЪМ ГОТОВ!

80

СМЕХ...

преди 2 години

..."ИМА НАДЕЖДА" ,БЕ ---да намажат и вашия *** с ВАЗЕЛИНА НА КИРЧО И АСЕНЧО ЗА КОСИЧКАТА ИМ за през зимата , ЗА ДА ВИ ОПРАВЯТ ЗА ПО-МАЛКО ОТ 800-дни.....НЕ , ВЕРВАТЕ ЛИ ???!

79

Анонимен

преди 2 години

до анонимен 72 ; Що не питаш КриСталинка с какво гражданство е ?! Тя даже и документ не показа ,ама нали е НАШ човек ?! Жалки герберастки калинки , няма за какво да се хванат , та го дъвчат това канадско гражданство като гов.ня.на клечка !Ако толкова няма да какво да се хванете- елате ,аз ще ви ориентирам !

78

отровна гад

преди 2 години

Щом днес, уплашените и купените от Радев социолози и медии се престрашават да дадат 5-7% преднина за ГЕРБ-СДС, значи действителната е поне 10%! До 14.11.2021 г. ГЕРБ ще дръпнат с поне 15% пред втория и ще спечелят изборите с около 30% от общите гласове. Това ще се равнява на 85-90 депутати и ще бъде достатъчно за съставяне на самостоятелно правителство с подкрепата на 30-ина депутати от ДПС! Резултатът ще е политическата смърт на Радев, Корнелия, Христо, Мая, Татяна, Капон и отровните!

77

Глупости

преди 2 години

Тоя т.н. проект ---е "ПУТИНСКИ"----Фигуранта си създава Партия , за да манипулира с машинките народа по изборите! ..ТРЯБВА ДА СИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО *** , И *** ЗА ДА НЕ ГО ПРОУМЕЕШ...ХА,ХА,ХА..ФИГУРАНТА , КАТО ВСЕКИ ЕЛЕМЕНТАРЕН КОМУНИСТ , ПОЛЗВА ГОТОВИ СХЕМИ И "БРАТСКИЯ РУСКИ И *** ОПИТ" !!

76

Анонимен

преди 2 години

Това не е проект на *** и кокорчо, а на фигуранта. С него иска да вкара в парламента неговите хора от партиите на подмяната, а те да му гарантират втори мандат.

75

СМЕХ...

преди 2 години

.. И ПРИ ЧАЛГАРО ИМАШЕ "ГОЛЕМИ НАДЕЖДИ"....АМА ЗАРАДИ НЕГО ПЛАЩАМЕ ПАК "ГООООЛЕМИ ПАРИ"....ХА,ХА,ХАААА....ТАКА ЩЕ БЪДЕ И ПРЕЗ ЗИМАТА !

74

Анонимен

преди 2 години

Субект ли е "новият политически субект" или е проект-обект на Начлника? На същия този Началник, който назначи драгалевския, царо, серьожа и Буда Тиквоний.

73

Ханонимен

преди 2 години

Шансовете са малки, цялата игра е смрадев да продължи да управлява България. Въпреки това което причини само за няколко месеца със служебния си кабинет очаквам без мозъчния електорат да си преизберат с двеста. В крайна сметка може тук да стане като във Венецуела или като в Сирия но важното е "Никога повече Герб!!!" нали така чалгари???

72

за ИВАНЧО...

преди 2 години

..А ЗАВИСИМОСТТА ОТ СмРАДЕВ И ЧЕРЕПА , КЪДЕ Я СЛАГАШ.....??!

71

мисля

преди 2 години

Политическото номадство е като лека жена сменяща партньори.Такива хора пет пари не дават за останалите,а само за собствения си интерес.Трябва забрана за смяна на партия.Тези независими в парламента са избрани с гласове от дадена партия.Щом я напускат,напускат и парламента!Сега там е пълно с бояджии,оцапани с много боя.

70

Иван

преди 2 години

До ИвоооМисля, че има много по-лоши зависимости от "Иво Прокопиев". Всички политически формации са зависими от крупни бизнесмени по един или друг начин. Мисля, че Прокопиев е най-малкото притеснение на фона на зависимостите, които ГЕРБ, ДПС и БСП имат.

69

анонимен

преди 2 години

Как да повярвам на новия политически субект, като той дойде с лъжа за двойното гражданство на Кирил Петков?! Президентът, вместо да погази корупцията, погази конституцията, заради същото Кире! Как да повярвам на хората от този проект, като те дори си нямат партия, а са тръгнали да участват в изборите? Как да им повярвам, като бяха толкова успешни в служебния кабинет, че като вляза в магазина и видя цените, ми става лошо, и не знаем как ще изкараме зимата и с високите цени на тока и газа!

68

Анонимен

преди 2 години

Тонка я си помисли пак,колко депутати дупедавци ще вкара тиквата? Ех спомени спомениии!-:)))))))))

67

до АНОНИМНИТЕ

преди 2 години

не искате Борисов и КОИ сте тези, които не искате ГЕРБ, максимум събирате под 1/4 спрете да пишете от името на НАРОДА

66

Алекс

преди 2 години

Този явно е бил на море в Гърция и слънцето яко му е напекло кратуната.ПП ще отхапе парчета от всички партии,които са в настоящия парламент.Включително и от любимата БСП.