66

Факт

преди 2 години

Янев е човекът на САЩ и просто няма избор. Ще се гради около него. Неговата отговорност не е пред българския народ, а пред Херо Мустафа.

65

izh

преди 2 години

Послушните НЯКОМУ тарикати подреждат схемите. Баламите - плащат

64

Анонимен

преди 2 години

мотивират го КИНТИТЕ

63

Анонимен

преди 2 години

Тия фалшиви "патриоти" 3 години народа ги чака да вдигнат пенсията на 300 лв .370 лв реши правителството в момента

62

До браво

преди 2 години

От къде изкопа тези фрази?Сигурно от социализма ,където се слагаше на партийния секретар,за да ти даде апартамент , или да уреди на синекурна високоплатена работа теб,жената ,децатаСама така другарю,усетил си вътъра.

61

Анонимен

преди 2 години

Отговорността към децата му,които са на толкова хубави служби! Кой може да уволни чедата на премиера, това да не ви е социализЪма

60

Браво

преди 2 години

Отличен на досегашното служебно правителство. За последното тримесечие има невиждан досега ръст на икономиката. Колкото и да плюете, те се справиха чудесно! Промяната настъпва, гербери! Всички партийни кадри на всякакви БСП-та, СДС-та, ДПС-та, гербери и всякаква присъдружна *** бледнеят. Браво на президента Румен Радев и браво на премиера Янев, продължавайте смело напред, подкрепяме ви!

59

Анонимен

преди 2 години

мотивира го далаверата

58

Анонимен

преди 2 години

САМО ДА ПИТАМ- РАДЕВ ОТЧЕТЕ КАТО ПОЛОЖИТЕЛЕН ПРИМЕР ПРЕИЗЧИСЛЯВАНЕТО НА ПЕНСИИТЕ, ОБАЧЕ ИЗБОРИТЕ ПЕЧЕЛЯТ ПАРТИЯТА Х, КОЯТО НЕ ГО ОДОБРЯВА И НЕ ГО ВКЛЮЧВА В ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ И В РЕЗУЛТАТ НЕ Е ПРИЕТ- ТА КАКЪВ УСПЕХ Е ТОВА....

57

Избирател

преди 2 години

Стефан Янев подобри рекорда на мутрата от Банкя. Бописов беше три *** министър председател и три пъти си подаваше оставките. За сега, Янев е бил само два пъти министър председател и все още не си е подавал оставка. Както и аз, между впрочем. Много искаха да си я подам преди около 20 г., но просто не ми познаваха инатливия характер. Ще си плащат греховете финансистите и икономистите, които имат дипломи от УНСС-то.

56

доги

преди 2 години

добавката я вдигнаха ГЕРБ и ДПС

55

партчлен

преди 2 години

Хайде холан,наслушахме се на такива отговорни безотговорности - БАСТА ! Как пък малко от малко не им е неудобно на тия непрекъснато да се хвалят и да ни убеждават,че са най- отговорните и най-достойните ?!

54

Дрън-дрън!

преди 2 години

Властта му се услади! Друго си е да взимаш максимална пенсия, добавка към нея и огромна заплата и трите от държавата! Крайно време е на пенсионерите, които заемат ръководни държавни постове, да се спира изплащането на пенсия, докато заемат съответния пост!!! Апропо министрите получиха ли си 6-те заплати обезщетение и гласуваха ли си за втория мандат!?

53

А къде е той?

преди 2 години

А къде е главен асистент Петър Илиев?! Защо не е служебен министър на правосъдието?! Той е един от най-добрите познавачи на Конституционното право!

52

Мут Лабен

преди 2 години

Спокойно стефчо! Търпение е нужно. Ние българите сме търпеливи, но ти съвсем скоро ще си понесеш отговорността и ще отговаряш пред главния прокурор г-н Иван Гешев за безобразията, престъпленията и безхаберието на служебната ви хунта. Господ може да ви прости, но българският народ- никога!

51

безотговорност

преди 2 години

и нищо повече! Възпитаник на БКП-ДС...

50

Анонимен

преди 2 години

По скоро ИНФЛАЦИЯ!

49

Именно

преди 2 години

Трябва да си понесе отговорност за тоталното разсипване на България, и то за толкова кратко време !

48

Анонимен

преди 2 години

Доверието на президента? Че той е комунист,русофил ,мразещ НАТО И ЕС. Този Янев изобщо е същият, като Радев.Комунист с гл. буква.

47

Отговорност!!!!

преди 2 години

Ха всички досега казват, че отговорност ги мотивира. И Бойко, и кака ***, и царо..... а всички гледат само да си напълнят гушите.