170

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 200 "Параноиден до последния си дъх. Кое е странното?" Той си мислел, че това не му е последния дъх. Мислел си е, че след 2-3 седмици ще се оправи. Показва колко неграмотни са анти-ваксърите: оная с косата го почуква по вратлето, а той още се ежи, защото не осъзнава докъде се е докарал! Е, сега вече няма да се ежи: сега ще се ежат други, докато и на тях не им дойде реда. Хубавото на тоя вирус е, че идват нови и нови вълни. Смърността не е висока, но като повтори десетина пъти и си е

169

Анонимен

преди 2 години

В няколко държави правиха изпитване и на ивермектин, и на хлороквин, и на още много и най-различни комбинации. Страничните действия бяха много, ефектът съмнителен. Ефективно и достъпно лечение няма засега. Единственият ни шанс са ваксините. Това е истината!

168

Анонимен

преди 2 години

Параноиден до последния си дъх. Кое е странното? Луд за връзване. Какво прави в болница, че и на респиратор! Нали било леко "грипче" ! Айде отивай на м......

167

Анонимен

преди 2 години

Тоя нали е бил анти-ваксър: защо е отишъл в болница да го лекуват? От какво са го лекували, нали анти-васкърите твърдят, че ваксината е обикновена настинка? Обикновената настинак няма нужда от ваксина, нито от болница. Защо му е бил нужен кислород?

166

ДО185

преди 2 години

До Германец -Генофонда е зацапан от г-н-*** като теб, но ваксините ще свършат добра работа !

165

Убили са го

преди 2 години

Това е саморазправа и разчистване на сметките.

164

Филанкишията

преди 2 години

Ковид има само в държавите вземали заеми от МВФ и Световната банда. Вие си правете изводите.

163

Филанкишията

преди 2 години

А бе туй Ковидо е лесна работа, само требе да се реагира първите 24ч. Появи ли се кашлица, която слиза бързо в гърдите и температура над 38 градуса, търчиш у аптеката още същия ден или на другия сутринта и взимаш първия широкоспектърен пеницилинов антибиотик, може дори да е от първо поколение, и си готов. След 4 дни нищо ти нема, най- дълго е до 7 дни с температурата. Кой почва да се лекува с парацетамолчета отива в болница и го приключват според необходимата статистика.

162

антиваксър

преди 2 години

До До Ццц 192 Кои са тези учени? Кой го измисли това лечение? Кажете им имената! Година и половина виждат, че е грешно и нищо не променят. Забраниха изследването на хидроксихлорохина, прекратиха изследването на ивермектина. Защо? Кой?

161

До Ццц

преди 2 години

За какъв трябва да се мислиш че да подценяваш цял свят учени и да твърдиш, че лекували грешно? Сигурно има диагноза за такива.

160

Германец

преди 2 години

"Съвсем друга е подходящата комбинация за лечението." -- Обаче илюминатите я крият, нали? Хахаха :)

159

антиваксър

преди 2 години

До Цццц Нарочно го правят. Д-р Зеленко им даде лечение. Онзи ден от Израел казаха, че са направили лекарство. Все едно никой не е чул. Умишлено е всичко.

158

Цццц

преди 2 години

ПРОСТО ЛЕЧЕНИЕТО НА КОВИД В БОЛНИЦИТЕ ПО СВЕТА Е ТОЛКОВА НЕАДЕКВАТНО, ЧЕ Е ЧАК ПОТРЕСАВАЩО!! ПОЛОВИНАТА ХОРА УМИРАТ ОТ ЛЕЧЕНИЕТО, НЕ ТОЛКОВА ОТ ВИРУСА. ГРЕШНО Е ЛЕЧЕНИЕТО. Особено кортизонът срива тотално имунната система. И продължават да го дават, защото смятат че само той успокоява цитокиновата буря. Да, ама не! Той води до повече отрицателни следствия, отколкото да помага.Съвсем друга е подходящата комбинация за лечението.

157

Анонимен

преди 2 години

Човека се е борил до последно за онова, в което е вярвал. Не е като нашинките, едно говорят, пък като им падне келепира със власта и от антиваксъри горящи маски, стават медийни звезди облъчващи агресивно за ваксиниране.

156

Германец

преди 2 години

Жалко. На 57 години. Най-вероятно е успял да се размножи и да оцапа генофонда преди ***. Наистина жалко.

155

Сата НАТО

преди 2 години

При така поставените условия и тази груба пропаганда, да се ваксинираш е унижение. А иначе развитието на събитията доказа, че вирус НЕМА.

154

Дедо

преди 2 години

ваксина за 9 месеца не се прави, от там нататък дизайна на вируса е такъв, че вероятността да се оцелее е 50/50, просто трябва да имате късмет ..

153

Анонимен

преди 2 години

До Просто *** Продаваш интелект? Добър търговец си. Да продаваш нещо, дето го нямаш. Хахаха. Заври си ваксинирания интелект знаеш къде.

152

Анонимен

преди 2 години

Когато антиваксър почине от ковид става световна новина, толкова по този върпрос.

151

Мо

преди 2 години

Куку....