47

Анонимен

преди 2 години

На баба си хурката са търсили, ненормалници, видяхме до къде докараха Европа нацистите и фашистите - до разрушения, глад, смърт на милиони хора, маса инвалидизирани, болни, грабежи и много трагедии!

46

Жалко

преди 2 години

Хитлер е направил толкова интересни неща, жалко че повечето са се затрили след войната

45

Анонимен

преди 2 години

Също има слухове, че са изпратени да търсят сведения за атлантите, които са се смятали за пряк предшественик на арийците.

44

Бонго Бонго

преди 2 години

41 благодаря, но кои са тези хаплогрупи в Бг?

43

До Един от Юг

преди 2 години

До Един от Юг - Е как колко? Една педа и два пръста отгоре!

42

Лаик

преди 2 години

С това "" един от лейтенантите на Хитлер"" срутихте цялата йерархия на СС . . . . Не изглежда да има особено значение, знам!!!

41

anonimen

преди 2 години

Ни сме наследници на Арииците .Боко ни е бодитела.Бъдете жилави .горди

40

Търсили хурката

преди 2 години

Търсили са на баба си хурката. Окултисти. Арийци са бялата раса ката цяло. Една част са отишли в Иран и Северна Индия и неслучайно са измислили кастите за да не се смесват със заварените там дравиди. Друга част са отишле в горите на Северна Европа,т.е германските и славянските народи. Тия които са останали в Евразийската степ са се омесили със семити и монголоиди и са се размили.

39

До Бонго Бонго

преди 2 години

В статията не се казва защо в Тибет, но истината е, че изглежда нацистите са знаели за хаплогрупите и освен това изглежда са знаели, че хаплогрупа R, която се свързва с индоевропейски (арийски) произход е възникнала там. Както е известно обаче - това към коя хаплогрупа принадлежи човек няма пряка а само косвена връзка с това как изглежда. И да, доста тибетци са от същата тази група, която иначе преобладава в северна и централна Европа. В България е около 25 процента.

38

Бонго Бонго

преди 2 години

И къде къде, към Тибет при жълто опънати очи да търсят бели и руси .....тъпатунгер

37

Анонимен

преди 2 години

Я да видим, какво означава "Ааненербе", ами в превод от немски това е дословно:Наследството на Анунаките, тоест технологиите и знания тя за вселената на тези.Но мисирките пробутват поредният бълвоч.

36

Анонимен

преди 2 години

Бля, бля Германците са търсили и са открили поне частично древното познание и древни технологии които са били всъщност супер-технологии, всички висши офицери сабили обсебени от възможностите които тези технологии давали на този който ги владее.Всъщност това са не само технологии а цяла философска система без която технологиите са безполезни. Това позволило на германците да имат достъп още тогава до анти-гравитационни технологии , ядрени технологии , лазерни и други.

35

Оляхме се

преди 2 години

да пропагандираме колко е зъл, луд, психясъл Хитлер и неговите приближени. Гьобелс е казал - една лъжа повторена 100 пъти се превръща в истина. Хубу ама тия чи-фути се оляха в дъвкането на едни и същи лъжи.

34

Яка пропаганда Днес.

преди 2 години

Странно ... има снимки от онова време и в армията е имало от бая раси военни (евреи,от Близкият Изток,от Северните държави , азиатци и т.н.) . Та леко ви издиша ПРОПАГАНДАТА ДНЕС.БГ , отделно на олимпиадата награждава *** и се отнася с него нормално за победител спортист . Хората се осланят на фалшивата история и пропаганда против Адолф и затова незнаят ,че той е един от последните хора борили се против ГОЛЕМИТЕ ЖИДСКИ БАНКИ И Тези които карат хората на Земята да страдат.

33

aa1830

преди 2 години

В антична Македония се крие истината. Великият дон Македон е баща на всички народи, култури, религии и езици.

32

я да видим

преди 2 години

До Шаши Точно така! За "чиста раса"...за "избрани"...за елит и простолюдие се говори най-вече в.... Талмуда!!! Интересно защо..умовете на Хитлер и неговите идеолози вървят по този талмудически път?!

31

Анонимен

преди 2 години

Търсили са входа към подземна цивилизация, наречена Агарта. Ама това няма да ви го напишат тук.

30

Анонимен

преди 2 години

Същото каквото диреха в зората на демокрацията новодемократизираните ни военни в Царичина дупка - де им е избягал акъла.

29

Шаши

преди 2 години

Като млад четох много (налично и не налично) Открих много шарлатани и някакви-чели не дочели, чули не дочули. Сега вече, като дрът пръч, откривам много истина в Дънов. С уговорката да са негови беседите.

28

Един от Юг

преди 2 години

"Единият е Ернст Шафер, надарен 28-годишен зоолог" и колко бил надарен бе ***?