10

До хсплескан

преди 2 години

Тези работи Фейсбук експертите ли ги доказаха? Първи съдени за геноцид трябва да са шведските здравни власти, допуснали между 3 и 5 пъти повече жертви в Швеция сравнение с другите скандинавски държави,които предпириеха противоепидемични мерки.

9

До Анонимен 7

преди 2 години

Ти май четеш, но не разбираш значението. Госпожата ще бъде разследвана заради бездействие в началото на Пандемията, а не заради действия против Епидемията. Не става въпрос за тирания,а точно обратното - липса на мерки против заразата и излагане на населението на опасност.

8

хсплескан

преди 2 години

Фаучи - главния здравен на САЩ вече го хванаха в лъжа,как именно тяхната структура е финансирала изследвания за модифициране на Корона вируси в Уханската лаборатория, да го направят по заразен и смъртоносен. Е и? Доказаха вече и че тези неща дето ни ги пробутват за ваксини помагат на вируса да мутира по-лесно,въпреки ЧЕ ПРЕДПАЗВАТ в някои случаи. Е и?Дори и да излезе,а тя ще излезе истината наяве какво от това?

7

Анонимен

преди 2 години

Мисля че бая съдени ще има. На лъжата краката са къси. Тиранията винаги има край.

6

Анонимен

преди 2 години

Изглежда добра жена. Щом я разследват, значи е действала правилно. Микрон защо не го разследват?

5

Асан

преди 2 години

А Ботокса и бай Шиле кога :)))

4

Анонимен

преди 2 години

Иначе на тези, които са финансирали, извършвали и изпуснали вируса( дали поради немърливост или умишлено) никой не им търсисметка. Заради вирус със сходна смъртност, като грип чрез мегапресилените мерки съсипаха икономиката на цял свят да не говорим за стотиците милиони разбити съдби и животи.

3

АнонимеН

преди 2 години

НАПЪЛНО ПРАВИЛНО!!! ВЪВЕЛА ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА ХОРАТА С КОИТО НАСИЛСТВЕНО ГИ КАРАЛА ДА СЕ ВАКСИНИРАТ!

2

Анонимен

преди 2 години

Някой ден да погнат и Костадин Ангелов.

1

Анонимен

преди 2 години

Как пък са знаели от години, че ще има световна здравна криза? И че тоя вирус ще пълзи с години наред и ще трябва ваксиниране на цял свят? Ванга не е жива да предскаже. Нострадамус и той.