112

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 141 Май единственото ти желание е някой да ти обърне внимание. Жалка история.

111

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 140 ...Go, go, go ... Не се разсейвай ...

110

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 138 Освен глупости друго знаеш ли?

109

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 137 И без твоето "позволение" това ще си се случва. Малко ти се загуби нишката на мисълта. И все по-накъсани ще стават мислите на такива като теб: когато всеки ден "предсказанията" ви стават все по-очевидно смешни ....

108

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 131 Много ми е интересно, дали наистина вярваш в дивотиите, които си написал, или просто си яко безсрамен?

107

Анонимен

преди 2 години

До защо всички антивак ... Защото тия "ваксини" бяха одобрени "урболешката" ... Защото не се знае какви са дългосрочните ефекти на иРНК ... Защото има графитен оксид, като обвивка на ядрото на активния материал ... Защото ни лъжат за много още други неща ... Понял ... ???

106

Анонимен

преди 2 години

Закривай заведенията ... И без това само *** има в тях ... #Не се огъвай Кацаров ... Бой по канчето и закривай заведения ... Няма да ми липсват ...

105

Анонимен

преди 2 години

Кацаров ,Борисов ,Гешев , НОЩ ,Доган, Пеевски, онзи математика.....всички МАРШ към затвора!

104

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Пичове и пиччки, кога ще разберете, че като се ваксинирате, пазите донякъде себе си и никого другиго, защото вирусът минава през вас като пр.ня през *** и сте същите разпространители на заразата като непреболедувалите неваксинирани индивиди? Айде, не се изживявайте като някакви герои-благотворители, напр. като Тимур и неговата команда!

103

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Офффффф! Трябва да посетя ковид отделението, да си направя бустерна доза от Делтата, че да си подсиля естествения имунитет от Алфата, преди да се здрависам с Мюто.

102

Анонимен

преди 2 години

Нека хората по-бързо да се заразяват и да придобиват масов имунитет.

101

Анонимен

преди 2 години

Кацаров, защо България е първа по смъртност в Европа?

100

Етиката

преди 2 години

Етичната комисия е постановила че всички са длъжни да се ваксинират за общото благо и безопасност. Родили сте се в това общество, спазвайте общите норми.

99

Анонимен

преди 2 години

Авее да ва питам за Зуека ? Защо избяга от България и ЕС в Англия и каза че и България и ЕС за нищууу не стават . Че няма са има светло бъдеще . Че политиците са западнонадупени и затова няма да са опрайми ??? Моля някой в тая ,,медия,, да разтълкува думите на културтегера щото държавата ни налива много пари за ,,култура,, а тя после бяга в Англия .

98

SS

преди 2 години

Ваксинираните колко ще издържат при новите мутации на коронавируса ? И тоя който е взел решение да се ваксинира,защо се меси в личния ми живот ? Държавата също ?

97

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите да попълнят декларация че няма да търсят лекарска помощ ако хванат ковид.

96

мишо бирочето

преди 2 години

постояННото облъчване. с две н-та :-) да не помисли някой че съм неграмотен. СПРЕТЕ ОБЛЪЧВАНЕТО. ПИСНА НИ. никой не ви вярва на глупостите след като 30 години провеждате ГЕНОЦИД. нямаме медицински хеликоптер и събираме капачки за линейки и кувиози ама за измишльотината ковид мелеарди, мерки, легла, първа линия, тинтириминтири. колко деца си заминават от лечими болести в българия на година, някой може ли да изкара статистика. европейска държава в която *** се возят в жипки за 300 000 хиляди лева и гавазите им в кордон от такива. УЖАС.

95

Анонимен

преди 2 години

някой продава ли вирус да се заразим и да мине? може ли вместо ваксинка да ме оставят да една седмица на ваканция в ковид отеделение барем го лепна. за един приятел питам де.

94

∆™

преди 2 години

Вярвам че ще ми се случи, но вируса все ме подминава.

93

Йерусалимът

преди 2 години

Абе тролуве, айде да спрете да плашите, къде по-страшни болести има, много добре знаете, че се прави опит за социален рестарт и на вас ви е обрщано нещо мизерно и незначително, но си мислите,че ще е голяма работа. Не, няма да е, пак ще сте си жалките човечета, ще си правят с вас каквото си искат, както е и сега ;)