173

ни са знай

преди 2 години

о, аз се опитах да ги преброя, стигнах до хиляда, но ми омръзна и престанах да броя!

172

Анонимен

преди 2 години

***, оправете си бройката. Тези ядрени подводници за нищо ги нямате, това да не са кюфтета? Дори и да е имало ядрена подводница някога, нима британците са стояли и гледали със скръстени ръце? Съвсем ни взехте за мезе. Бегом в първи клас неграмотници.

171

Анонимен

преди 2 години

Поредните пропагандни писания - откога Русия има "десетки" подводници от тип "Борей" :DМалко си проверявайте фактите от време навреме поне ;)

170

До Само питам

преди 2 години

Само да ти кажа, че акваторията на Черно море се поделя между България, Румъния, Турция, Грузия, Украйна и едно малко ръкавче горе е на Русия. Демек по-голямата част е на НАТОвски държави. Крим си украински. Това, че болшевиките са си повервали, че е техен си е техен проблем.

169

Джонсън

преди 2 години

Само да няма Курск 2 в акваторията на UK? Че пак ще се налага коравите адмиралски болшевишки тикви да преглътнат гордостта си и да разрешат модерните НАТОвски кораби да спасяват братушки от дъното на океана.

168

Анонимен

преди 2 години

Просто силни да се чете простодушни

167

Анонимен

преди 2 години

До 218 ако се подчиняват като народ толкова дълго на единолична дълготрайна власт,означава че са меки по душа хора,които лесно манипулраш,просто силни.Петър 1 е подменен,нещо лесно да се случи тогава.Манталитетът следва генетичния код,който също може да бъде манипулиран след зануляване

166

Десетки

преди 2 години

Колко да са десетки?

165

Анонимен

преди 2 години

Десетки... те имат общо десет :)

164

Само питам...

преди 2 години

Значи, руски подводници в Норвежко море са ескалация на напрежението и опасен ход на Путин .... а Английски разузнавателен кораб в близост и дори нарушаващ руската морска граница е нещо нормално и Военни учения на НАТО с американски военни и американска техника в Черно море са си в реда на нещата ..... А сега де ... Сигурен съм че сороските тролчета и краварските слуги ще измислят нещо ама все пак да попитам .

163

Анонимен

преди 2 години

Викът УРА, е призив към загиващите да се прибират при Бога си РА. Юруш,урей...

162

Анонимен

преди 2 години

Откога подводниците са лична собственост на Путин,смях в залата има едно нещо ,което на запад никога няма да разберат за руският манталитет и народопсихология,а това е че през голяма част от своята история ,Русия е управлявана еднолично от силни и властни хора,руснаците искат другите да ги е страх от тях ,защото имат всичко и могат да си позволят всичко ,имат земя,нефт,газ,полезни изкопаеми,диаманти и т.н.т Но най-вече манталитет на империя и то още от времето на Петър Велики следват един път.

161

однако

преди 2 години

Niki13, #216, да не забравяме чешкия корпус и литовските стрелци, които стоят в авангарда на разразилата се преди 103 години гражданска война в Русия. Всички те са известни под общото название интервенти и преди сто години са разбити и изхвърлени от територията на Русия от току-що родилата се Непобедимая и Легендарная, в бою познавшая радост побед Червена Армия.

160

Анонимен

преди 2 години

Не бъркайте Троцки с Сталин!

159

ГАДОРЯН

преди 2 години

Много няшенци се подиграват че рашките не прсвят климатици, перални и смартфони. Хаха. Те правят неща доста по скъпи и продаваеми. Изобщо кога Русия е започвала война с Европа? Винаги е било обратното. И ядат бой после. И франсета и шваби. А сега европейците са много зле във военно отношение. Даже Северна Корея и Иран биха ступали коя да е европейска държава поотделно. Европа и САЩ вече могат само да бият партизани и то с от осителен успех.

158

Анонимен

преди 2 години

Настървяване,надъхване,пак да хвърлим в бой простите славяни,след клането,като утихне - каменни герои с лаврови венци,населението е намаляло,презареждане и същите......!И този ли път?Ако чакате извънземни,ще ви ги инсталират и тях.

157

Американ

преди 2 години

Лаят срещу Русия за щяло и нещяло, а после поскат!?

156

Niki13

преди 2 години

До Анонимен 180и САЩ да не забравяме, имало е американски десант във Владивосток, Мурманск и Архангелск.

155

Анонимен

преди 2 години

Настъргваме,надъхване,отново славяни да бъдат колани,а после ще им вием лаврови венци

154

Мен

преди 2 години

Аман от разбирачи! Само драскачи...