75

ЧАКАМЕ ВИСОКИ ДОХОДИ

преди 2 години

ДАВАЙТЕ, НИЕ ЧАКАМЕ- ПЪРВО КАКТО ОБЕЩАХТЕ АМА МНОГО ЗДРАВО ОБЕЩАВАХТЕ ДОХОДИТЕ ДА НЕ СА ПОСЛЕДНИ В ЕВРОПА- ЧАКАМЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДОХОДИ.

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 91Надали ще се задържи много :))) Като взе да размахва хартийките, направо си го наби с 200, също взе да ми мяза на аутист :)))

73

Анонимен

преди 2 години

Малко ми напомня на Плевнята по мъжкарство тоя. Очаквам да е много послушен премиер

72

Мен

преди 2 години

Ако гласуването не променяше нищо, защо сме в това положение? Защо ГЕРБ не са първи? Нима идеята не бе да се махне ГЕРБ? Недоволни са тези, които не са първи. И моят глас не е за първата партия, но това е демокрацията. Последният вариант е, ако някой смята така- да си направи собствена партия. Единственото, което лично намирам грешно е, че първите, които и да са те си правят правителство сами. За мен министеите трябва да репрезентират вота, но това означава, че връщаме ГЕРБ. Там е парадокса.

71

до Мен

преди 2 години

"Ако гласуването промянеше нещо, то щеше да бъде забранено."Избираме единствено между различни слуги на властта. Къде беше демокрацията във всички неуважени референдуми през годините в Европа? Къде е демокрацията при безброй протестите в Европа през последните 2 години? Имаме единствено псевдо демокрация. Псевдо демокрация, която убеди масите, че с мирни протести се постига нещо. Нищо не се променя с гласуване и нищо не се променя с мирни протести. Това е истината.

70

Анонимен

преди 2 години

Въобще Неса скучни.

69

Анонимен

преди 2 години

Бе дайте нещо за Боко, тези са скучни....хехехехе :)))

68

Анонимен

преди 2 години

Човечецът явно не разбира, къде е попаднал. Живее в паралелен свят. Хили се като Плевнелиев и май е умен, колкото него. Изживява се като Наполеон, обаче става за продавач в квартален магазин. Общо взето - симпатяга, но не е за тази работа. След банкянския Амон Ра вече всичко ни изглежда приемливо, но не чак толкова.

67

Анонимен

преди 2 години

Пламенчо да вземе да каже какви светли планове има за нашия изстрадал народ.

66

гост

преди 2 години

Писна ми от калинки, парашутисти, шнорхели, чалгай и герберасти. Няма нужда от НС и един болюк калинки на изхранване в администрацията. *** съм ги!

65

Мен

преди 2 години

Забравих нещо много важно- павописните ви грешки се повтарят! Да си знаете.

64

Котарак

преди 2 години

Тоя на снимката за нищо не става! Колкото за дипломи ... и аз имам, ама това не е всичко. Ще му пуши телефона от обаждания "отгоре".

63

Мен

преди 2 години

Демокрация дами и господа. На който не му харесва- да гласува. Като не се хареса правителството- ще има нови избори. И така докато някой спечели повече от петдесет процента.

62

Ако

преди 2 години

До Уважаемата Г - жа Де,си замие добре чатала може и да бъде опъната надллежно.

61

Да идва анархията

преди 2 години

Трифончук е ходещо клише пред неговите избиратели..... суверен, допитване до народа, чест, достойнство, семейството е най-важно, щял винаги да прави правилното нещо и нямал да работи със статуквото. Трифончук пред Льо Монд... Суверен и национални държави са клишета от миналото, джендърите са бъдещето, ще направя всичко за елитите и нпо-тата, Трифончук след Льо Монд.. готов съм да се коалирам със всеки от статуквото, като половината ми съпартийци са от стария строй. Другата половина са глобалисти

60

Гуфу

преди 2 години

Без БСП няма правителство. *** го каза отдавна. Сега почнаха, че били близки по приоритети. Тези приоритети всеки от улицата ще ги каже същите. Не влизали в коалиция. Ако искаш и селска вечринка го кръсти щом гласуваш ЗА този кабинет си в коалиция с предлагащи я го. Пък ги глесам вече и на Славиту хората не се дърпат от БСП. Орешака 2 е работата. Виросолог за образователен министър и сърдита леля за военен, честито да ни е.

59

КЪДЕ Е БАТКО?

преди 2 години

НЕ СЪМ ОТ ТЯХ КАК'' СИЙКЕ! аз чист и натурален почитател на Баце, защото може да е всякакъв и да се проявява по всякакви начини НО СЕ ПОКАЗА КАТО ДЪРЖАВНИК и човек, който може да управлява... направиха грешка тези които играят срещу него и то ВА БАНК

58

Уважаемата Г - жа Де

преди 2 години

Уважаеми, Дами и Господа, Мили мой, Вие, не разбирате ли, че само ПП ГЕРБ е единствената, която Градеше Евровизията на България и ще продължи да я Гради !!! Уважаеми, Дами и Господа, Вие, трябва да паднете на колене за милост пред Уважаемата Г - жа Десислава Атанасова - LADY Десислава от ПП ГЕРБ, да й целунете ръката и, държейки я за Марковата пола, силно да я молите, да умолявате нея и Лидера на ПП ГЕРБ - Уважаемия Г - н Бойко Борисов за милост, за милост и почит, да така е, Мили мой !!!

57

Хвърляй кърпата!

преди 2 години

И аз съм оптимист, че тоя ще върне мандата и ще ходим на нови избори.

56

Анонимен

преди 2 години

Тоя знае ли въобще къде се намира и колко много му липсва за да е това за което на майтап го предложиха?