175

Анонимен

преди 2 години

За македонците в космоса нещо? Хайде да подхванем вече и сериозните важни теми! Трябва да ви е приоритет!

174

до 192

преди 2 години

И аз това им се чудих. Като спечелиш 13% на избори и имаш възможност да реализираш 90% от програмата си, би следвало да се радваш а не да се правиш на ощипана мома и да питаш за още. Този много нагъл станал. Дали пък господарите му не искат да капитализират инвестицията вече...

173

Анонимен

преди 2 години

имате сходство в програмите на 90% ..уж? Тогава от вас се иска да гласувате и от 10 законопроекта ще минават 9 и модела ще е както искате. Какво искате повече? Или проблема е ,че няма да имате ваши хора?

172

Обективно

преди 2 години

Всичко е алъш- вериш. Македония се продава, но не на нас, а на Щатите. Това е!!!. Славчо участва с " акции".

171

Анонимен

преди 2 години

Пинокио, докажи че си принципен и акостирай с лодката на Буджака!

170

Славчо

преди 2 години

Винаги съм казвал, че чалгаря не искаше и не може да управлява. Той искаше просто да влезе в парламента, да взема едни субсидии и да лае по другите как не могат да се справят. И сега гледа как да се скарат, да не го подкрепят и да вика, че другите са виновни.

169

Майна до 186

преди 2 години

Вярвам ти. Славчо СИ МИСЛИ, че иска най- доброто за България. Пътят към ада е постлан с добри намерения! И минава през Македония в ЕС на всяка цена! Платено от сащ!Защо Слави НИЩО не казва дори И СЕГА ПО МАКЕДОНСКИЯ ВЪПРОС?

168

Бонго Бацил

преди 2 години

Този Христо Иванов е така настървен като бивш гербаджия изритан от гробарите поради некадърност. Само като се види, че в редиците на партията си е пълно с наследниците на бившата соц. номенклатура и всичко ти става ясно откъде влизат парите там! Внуците на комунистическите величия, прикрито приватизирали България и организирали този цирк!

167

.....

преди 2 години

Пълни глупости Слави иска най доброто за България но всички други не това е истината нима не я виждате

166

Az

преди 2 години

Тези дни просто стана ясно, как работи политиката в България. Подобни натиски и далавери от всички партньори принуждаваха и ГЕРБ за последните 12г да прави компромиси с програмата си и да се стигне до това ББ да поема върху себе си всичко и да ръководи от джипката. Подобно нещо сега се случва и с ИТН, само дето Слави ще управлява от дивана без да е нито премиер, нито дори депутат. Правителството трябва да бъде със Слави Премиер, Тошко, Гошко и пр. Експертите нека са в комисиите и реалната дейнос

165

1

преди 2 години

До Анонимен-184 оставаше и пожарникар,да бъде,и България щеше да я вапца,благодаря на всички българи,които гласуваха,против вожда-слънце,днес 02.08.2021г.е още един хубав ден за българската демокрация,ден без слънце- вожд.

164

Анонимен

преди 2 години

Този чалгар се оказа безкрайно *** и пропиля за минути огромното доверие на много хора. Абе *** учиндолски, не схващаш ли, че вече не сме 90-те години, хората излязоха в Европа, видяха цивилизовани държави и искат и нашата да стане такава. Каквато и пара да си взел, не си заслужава излагацията са се обвързваш с доскорошните крадци. Отече се и ти като чекмеджето, добре че бързо те усетихме...

163

Симо

преди 2 години

Не забравяйте,че Дългия е шоумен.Шоуто отдавна започна.Много интересно как така Председателката на Народното събрание е от Разград,а Пламен Николов от Шумен. А Доган от къде е? Голямо съвпадение.

162

Анонимен

преди 2 години

Ристьо пирата баница не яде!! И той иска суджук да хапва!!

161

Анонимен

преди 2 години

През септември 2015 г. фондация Америка за България раздава 6,5 милиона долара на протестърите.Христо Иванов, Саша Безуханова, Кака Цона, семейство Прокопиеви получават най-големите суми. Българският институт за правни инициативи, чийто програмен директор е тогaвашният министър на правосъдието Христо Иванов получава от 2013 до 2015 г. 277 хиляди лева.

160

До 183

преди 2 години

Еми това просто означава, че ДБ ще гласуват ЗА ИТН, КОЛКОТО И ДА НЕ ИМ СЕ ЩЕ. СЛАВЧО ЗНАЕ ТОВА, ЗАЩОТО И ТОЙ СЕ ХРАНИ ОТ СЪЩОТО МЯСТО.

159

Анонимен

преди 2 години

1 184 760 лв. е отпуснала Америка за България на фондацията Български институт за правни инициативи на бившия правосъден министър Христо Иванов. Парите са усвоени до месец май 2019 г. "Америка за България много пъти е давала пари на НПО-то на Христо Иванов: През 2012 г. са отпуснати 697 600 лв., през 2011 г. 142,360 лв., през 2010 г. -150,483 долара.

158

Анонимен

преди 2 години

Колко ли пари ще извадят мутрите от чекмеджетата, за да се качат обратно на каруцата?

157

Анонимен

преди 2 години

Хаха...гербаджийскитв *** и дпс трролловете на амбразурата срещу Хр.Иванов.Гологлавия лъсна.Сега ще направи правителство подкрепено точно от герб и бсп.Гласувалите за дългия, за това ли гласувахте, моля?

156

Обективно

преди 2 години

Истината е, че САЩ МАХНА ГЕРБ ЗАРАДИ ЗАЩИТАТА НА НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ИНТЕРЕСИ СПРЯМО МАКЕДОНИЯ, КЪДЕТО ИМА СТРАШНО МНОГО АМЕРИКАНСКИ ИНТЕРЕСИ. МАКЕТАТА АКО СЕ УСЕТЯТ - ЗА ТЯХ НЕ Е ДОБРЕ ДА СА АМЕРИКАНСКИ ПОД.ЛО.ГИ. ХИЧ.