108

Додо

преди 2 години

Същото е и в останалите държави, масово наболи населението си с експерименталния серум - Англия, Малта и Исландия. Дължи се на т.нар. ADE effect, който иска, може да го разучи по интернет.

107

Анонимен

преди 2 години

В момента се разработват лекарства, които блокират определени ензими, допринасящи за бързото мултиплициране на вируса, като отслабват имунния отговор. Интересно, дали пък същото не правят и антихистамините? От много време насам съм на антихистамини последно поколение, досега, мисля, нямам среща с ковид, а съм в рискова група. Много ясно, няма как да го твърдя убедено, просто се чудя.

106

Анонимен

преди 2 години

120, Психар

105

анти идиоти мрете

преди 2 години

тихо и на големи групи.

104

Анонимен

преди 2 години

Хахахахахаха! Ако ще и петнадесета игла да им набиете ,докато не мине натода през вируса по естествен начин ,нищо няма да направите. Смешници. Доцент Мангъров позна всичко на сто процента. Плюя на всички,които го хулиха и му се подиграваха. До момента само проболедувалите имат истински имунитет. Веднага б о к лУка от НОЩ да бъде вкаран в затвора заедно с *** Борисов.

103

ГАДОРЯН

преди 2 години

Евреите май не са чак толкова умни колкото си ги мислехме. Точно ваксините ще ги загробят. Ваксините карат вируса да мутира много по бързо и опасно. За година и половина загинаха над 4 милиона човека, догодина по това време ще са като нищо 20 милиона. Все едно е имало трета световна война. Но до 2023 ще загинат оше повече. Убеден съм в това. Аз вече го изкарах, беше ад. Само два пъти съм бил толкова зле и пак от вируси.

102

Любовникът на

преди 2 години

Баби, МакРон, дали скоро ще ми набодат главата на пилон пред Елисейският Дворец като на Лиу 16-ти, как мислите?!

101

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен- "Най-неприятната дезинфорамция е, че сертификата бил ограничавал някого" ....Ко каза?? Умора нямате ей! На тези сертификати им казвахме на времето Жълти Книжки! Издаваха ги пак доктори и също даваха някои привилегии на притежателя им. Ти снабди ли се с такъв сертификат? А имаше и Партийни Книжки, които също осигуряваха привилегии. Но те бяха само за по-хитрата част от населенито

100

епидемиолог

преди 2 години

Разбира се че тестовете са баннати щото определят всичко като ковид. Чрез тях съсипаха икономиките по света и едни хора се обогатиха като никога го сега .Ето: PCR Test BANNED by FDA as 'Ineffective', Giving too many False Positives and Unable to Distinguish between COVID and Flu ........https://eutimes.net/2021/07/pcr-test-banned-by-fda-as-ineffective-giving-too-many-false-positives-and-unable-to-distinguish-between-covid-and-flu/

99

Анонимен

преди 2 години

От тези 37 с апарати за обдишване колко са ваксинираните?Не пишеееее.А защо?!

98

Анонимен

преди 2 години

Най-неприятната дезинфорамция е, че сертификата бил ограничавал някого. Ако знаеш какво е сертификата няма да можеш даже да си отвориш устата за ограничения.... камо ли да тръгнеш да протестираш. Но ... дезинформираните протестват. Затваряй като миналата година франция и да видим какво ще протестващ дезинформирания...

97

Анонимен

преди 2 години

Айде докторите, дето са нощна смяна в момента да си лягат вече. Пациентите ще ги наглеждат санитарките.

96

До Брей

преди 2 години

До Брей> не бе не схвана, че са 100 милиона милиарда са протестърите ... и всичките викат срещу франското правителство. Бе цялата земя и всички планети около слънцето се фанали и викат срещу макрона, щото така ви изнася. Имбецилус кретеникус ви е фанал и не ви пуща още откакто сте се фъкнали на свето и фиркате светлина напрао термоядрен синтес ще напраите че шъ спасите свето от енергиноот колапс.

95

Анонимен

преди 2 години

До 106: Точно от такива самовлюбени медици като теб сме на това дередже. С какви очи влизаш и пишеш глупости, при положение, че всички ви видяха кражбите и присвояванията и фантомите болни от ковид?

94

До ПСР теста

преди 2 години

Най голямата дезинформация всред простонеинформираните е да заявят колко пср теста не хващал ковид ами всичко бил хващал под ред. Това се изтърка и е пълна лъжа и опорка на кифли дето продават партенки. Не разбрахте ли или сте за интерната... Кифли не ми ... набъбнали кифли...

93

Анонимен

преди 2 години

Има хора, които не могат да повярват, че всичко това е планирано. Ама как така, като участват толкова много хора, това няма да се разбере, нали все някой ще се разприказва. Всъщност създаването на продукт, услуга, планирано събитие или процес е далеч от обикновеното възприятие на хората. Вземете оръжеен завод Арсенал, където се произвеждаха Калашници. Работят стотици специалисти, но никой от тях сам не може да произеде Калашник. Така е и сега, участват хиляди, но никой не знае целта.

92

Брех 100 милиона са

преди 2 години

Сладкишчетатаа от франско си се борят за права дето някой им е казал, че имат ама никога не са имали. Не ми коментирайте сладкишчетааата от френско за права на чиляка, че ми се плаче просто. Че то на мамин от гетата трябва цял живот по 1500 евра да се плащат, че да не продава дрога, но тва драги ми не са права...

91

Брей

преди 2 години

Евронюз как посмяха сега да кажат, че протестиращите във Франция днес са били 200 000?! значи, след като Купените Медии говорят за 200 000 - представете си каква е била истинската бройка!!

90

До 92

преди 2 години

Лошо, човече! Объркал си се!

89

БРОЯТ ВАКСИНИРАНИ

преди 2 години

Нека да кажат колко от тези болни са вече ваксинирани.