52

инсинуации

преди 2 години

Това не е вярно питайте Рашков.

51

Котуошу

преди 2 години

Това са кадри от най-джингитайската "държава" с най-джингитайската столица!

50

Не си българин

преди 2 години

Ако спазваш ограниченията на скоростта не си българин. Веднага ще ти се разпибипкaт "аре каpай по-бързо бе". Ако използваш мигачи не си българин. Ако не засичаш не си българин. Ако спираш на пешеходна не си българин. Ако поне веднъж не ти се е случило насред кръстовището да излезеш да се тепаш с друг българин.. не си българин. Ако не гласуваш за Слави не си българин. Какво правиш още тук?

49

Hoqsan

преди 2 години

До ШофьорОриент тотален, като азиатско гето е на моменти. Инстинкт нулев :D

48

Анонимен

преди 2 години

Има много шофьорки, карат в средното платно с 70 км/ч. и в същото време си щракат на телефона!!! Това е абсрудно, въпреки призивите да не се прави това. Виждам с очите си, и КАТ нещо трябва да предприеме и да налага много сурови санкции на тези хора. Не може вечно да се казва - нищо не може да се направи.

47

За мотористите

преди 2 години

Нахални са, но на записите не бяха виновни единия с колата тарикатски бързо и по селски да си смени лентата блъска и гази моториста. Другия моторист го пребиват с отваряне на врата от кола доста подло.

46

Анонимен

преди 2 години

Антиваксъри в коли.

45

az

преди 2 години

Последния беше най-забавен. С колело. На червено и с 50км в час. От това което се вижда, яко мотористи ги блъскат съвсем заслужено.

44

Давайте още зрелища

преди 2 години

иначе малко са това 22 починали спрямо населението на София надхвърлящо 2 000 000 2 милиона и повече дори. Веднага всяка загуба се попълна с нови напористи селани от провинцията.

43

Анонимен

преди 2 години

Дъртите са най-бездарните шофьори, най-много засечки и проблеми са ми правили те. Забавени реакции и нагло соц отношение, абе личи им съветското образование.

42

ООН

преди 2 години

СДВР да си вършат работата. Да бъдат грамотни, изпълнителни и да глобяват, да следят.

41

Анонимен

преди 2 години

Абе вижте осветлението, вижте изтърканата пътна маркировка, вижте знаците забутани зад клони и храсти, вижте некачесгвената инфраструктура и добавете купените книжки. Принцесата на чичко паричко има ново беемвйе X6 и трябва да го кара до мола обаче докато си гледа лака и грима взела че предизвикала птп.

40

баба Пена

преди 2 години

От видеото се вижда че в наша София карат много наркомани много пиянки. Возете се в таксита.

39

Анонимен

преди 2 години

Не виждам нищо нередно. Това можем, това правим.

38

АнонимеН

преди 2 години

МНОГО ХУБАВИ КАДРИ И ВСЕ ОТ БЪЛГАРИЯ :D

37

преди 2 години

Да отбележим, че от 3 катастрофи с моторни двуколесни в извадката първата е съпричинена от двамата участници, а две са по вина на автомобилистите...А този с колелото няма какво да го коментираме тъмни дрехи нощем и минаване на червен светофар...

36

емиграция

преди 2 години

София е около 2-3 млн. а Мадрид около 6 млн. ПТП в испанската столица са ....3 на брой най тежките. Из провинцията са повече...Как да го коментирме това?

35

Анонимен

преди 2 години

яша бе Шумахери

34

от Стария Несебър

преди 2 години

До Шофьор. Подаваш сигнал, но корупцията е по-силна от сигнали.Продължиш ли със сигналите, се случва случка...често фатална.На брега действа закона ОМЕРТА.Да ви е честито светлото настояще и бъдеще, за които скачахте с голямо желание...!

33

ъъъ

преди 2 години

До Анонимен 29 - по твоята логика, електрическите компании са виновни, че ти предоставят 220 волта в контакта и те излагат на риск, а на теб ти трябват само 5 или 12, според устройството. Но не виждам някой да пъха кабела на телефона директно в контакта без адаптер/зарядно. Въпрос на манталитет е. Когато човек е глупав или октровено ***, и с триколка да се придвижва, пак ще има пострадали. Липсата на лична отговорност е проблемът (твоето прехвърляне на вина също е симптом за такава).