15

Деветия

преди 2 години

Вирусът мутира както у Ваксинирани, така и у НЕваксинирани. Но при ваксинираните се приспособява точно към ваксините и ги прави вке по- неефективни. Ф А К Т.

14

Осмия

преди 2 години

Да. За да разнасят заразата и по другите страни. Точно ВАКСИНИРАНИТЕ, които боледуват по- леко, РАЗНАСЯТ ЗАРАЗАТА.

13

Седмия

преди 2 години

И ти пък кой си, че знаеш от какво се получаеат нови щамове!? Това в кварталната кръчма на бира ли го обсъдихте!? Големи мозъци сте ама нещо ви куца теорията. Първите щамове, господинчо бяха открити още февруари 2020, доста преди ваксините. Аман от рабирачи.....

12

Анонимен

преди 2 години

Идват библейски времена - без знака на антихриста няма да може дасе пътува, търгува... А можеше да оставят да поизмрат 15-20% от населението на Земята и всеки да има природен имунитет към всякакви подвидове на респираторните видове. А и броя на пенсионерите щеше да намалее, и дасе облекчат бюджетите на държавите.

11

щ

преди 2 години

Нещо много зор да се ваксинираме, явно нещо ще изскокне в близко бъдеще от тези ваксини и искат колкото се може повече народ да се убоде.

10

Анонимен

преди 2 години

До Х - Точно обратното е, ваксините карат вируса да мутира овен ..

9

Пепи - програмиста

преди 2 години

И без това туй летище ми е през онуй . Ако ще да го направят за тройно ваксинирани . Или само за такива с абонамент ,

8

до 3 х

преди 2 години

Германците много добре го обясниха, защо искат делене на ваксинирани и неваксинирани и защо неваксинираните няма да имат контакти свободно. Спешните им отделения се пълнят с тежко болни и това пречи на грижата за останалите болни - рак, сърдечни, и т.н. Локдауните са именно за това - да се разтоварят болниците. Е, те искат да ограничат само тези, които са рискови. Нищо по-различно от до сега.

7

Анонимен фолк фен

преди 2 години

Не може кво като са с ваксини нали са преносители.Опасни за неваксинираните.

6

До х

преди 2 години

Неваксинираните генерират нови мутации. Ако се появи вариант, устойчив на ваксините, ще трябва нови ваксини и всичко отначало. Държавите сриват икономиките си, болниците се задръстват, хората обедняват. Ако още не си го разбрал, значи си много глупав.

5

номер 2

преди 2 години

Аз не деля хората нито по цвят, нито по сексуалност, дайте да не делим хората на такива и онакива, трябва да има социална приемственост

4

Анонимен

преди 2 години

Не е само ковида. Англичаните трябва да свикват с мисълта, че все по-малко неща ще се случват при тях. Уверен съм, че и без ковид, Хийтроу щяха да имат осезаем спад заради брекзит.

3

Анонимен

преди 2 години

Преди имахме хубави филми, като "Има ли пилот в самолета", сега следват новите филми "Кой е с тромб в самолета", "Пилота има ли тромб" все хубави неща от новото нормално.

2

х

преди 2 години

Аз като неваксиниран как преча на ваксинирания, който е защитен. Защо толкова много искат да ни ваксинират, чак да плашат с отнемане на права?

1

Анонимен

преди 2 години

Точно ваксаните разнасят заразата. Те боледуват без симптомно но са опасни за всички. Заразяват и ваксани и не ваксани.