184

Ш

преди 2 години

Нинова, преди изборите помниш ли Слави как те обиждаш и не искаше да те види. Сега ти свирна и ти като последната к.рва му се отдаде!

183

Анонимен

преди 2 години

Корни се бори с ,,врага с партиен билет,,

182

Баба Яга

преди 2 години

Коренелия е наточила комунистическите си зъбки.

181

Ха ха - изненада !

преди 2 години

Брей, каква изненада, а ние си мислехме, че БСП сте опозиция и социална партия - пък то старите лакоми и крадливи муцуни !

180

Анонимен

преди 2 години

БСП се консултира със себе си разколонения

179

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта наливаше гласове за протестърите, за сметка на БСП! А БСП щели да го издигат за нов мандат!?Следващия път ще са 5-ти!

178

Анонимен

преди 2 години

Първо предаване на 78 стотинки тв беше гост Манолова загубила позорно кметски избори и се жалва пред тошето, е вие какво очаквате???? Гласувалите за Тошко и промяна бяхте сготвени честито!!!!!

177

Анонимен

преди 2 години

Казах ли ви че партията на Тошко е новото БСП и сега ще управляват мая Нинова и другаря дб са без гласни честито на печелившите гласували за тошко

176

Дико Сашев

преди 2 години

Кака *** май не осъзнава, че ако заради нея има трети парламентарни избори тази година, БСП ще бъде 4-та или 5-та политическа сила.

175

Бунгар

преди 2 години

Национален съвет на БСП.,,Национален,, е само флага на България.Това е партиен съвет.Отдавна БКП/БСП/ не е Национална партия.Ползват неточни термини за да звуци внушително и общонародно.Все национално го дават,но то си е чисто партийно.Създават внушения погрешни,а мина им времето.Сега народа с неговата къса памет се набутва сам в устата на вълка.

174

Анонимен

преди 2 години

Следващият път ще гласувам ПАК за ГЕРБ. ИТН е под.лога на Решетниковия. А Решетниковия се договори с Нинова за Радев. Оплели са се като свински черва. САМО ГЕРБ.

173

Не съм гербер

преди 2 години

Как подмениха вота на българите?! Мая с нейните мижави 5% ще управлява с ИТН, избрана от българите в чужбина, невнасящи данъци и осигуровки в хазната, издържаща техните родители! Ще управлява и Татана Дончева, и Корнелия Нинова! Всички те са чисто нови лица и не са от статуквото, те ще ни донесат дългоочакваната промяна, а за нас електората остава само правото да гласуваме! Резултатите от вота не са важни, както видяхме!

172

Анонимен

преди 2 години

Кака Корни какво има да предложи на ИТН освен едно дупе?

171

БСП

преди 2 години

Най важното е че ГЕРБ са отстранени от властта! Всичко друго е Бошлаф както казват колегите от ДПС.

170

Анонимен

преди 2 години

Всички комунисти обвиниха Боко, че бил "комунист", кето си е чиста глупост, естествено, но от комунисти някой да е чул нещо умно? Е, сега за младите "умно-красиви" най-после ще стане ясно що е то "комунизъм" - цели ЧЕТИРИ мун..ьо партийки в НС са чистокръвни наследствени комунисти по интелектец и поведение, начело с болшевика Фърчилков.

169

Анонимен

преди 2 години

Предислоцирам артилерията...

168

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Кирчо Добрев засмука пак...въздух,тоя не миряса.Нали...Партията е била на дедо му,на баща му и сега...негова,голям циркаджия.Другите...палачори Паргов и Лечева и те от същото тесто,с мания за...партийно величие.Не може така...другари,вземете се в ръце,Партията иска да се...снишите и кат мине...бурята се изправете...горди.

167

ПроСоТо

преди 2 години

..Така е!..Те се клеха и че нема да "дялкат " и с дпс,но само гледайте как ще извъртятдупарата.."В името на редовно правителство"..Изобщо,тая ИЗМИСЛьОТИНА-"Има такъв народ" е най-шантавото нещо,случвало се в политическия ни живот..От една страна мобилизираха хората срещу ТУМОРА "герп",но от друга,ХВЪРЛИХА НЕДОВОЛНИТЕ "накучетата",защото нито програма имат,нито някаква визия,..А за ЕЛЕМЕНТАРНА ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ да не говорим..Но аз съм доволен:-Ще остане Служебното на края..

166

Анонимен

преди 2 години

Ида им напише програма някои ,те няма да я спазват. Тези хора се подиграха с политическата система с играчите и с електората. Това може да го направиш веднъж за да е интересно за хората. Но всеки фокус е интересен първия път само

165

Диоген

преди 2 години

Дано ИТН се получат от историята. Колкото и да плюем по Борисов, 12 г. на власт са доказателство за доверие.Той единствен принципно не управлява в комбина с БСП и ДПС.Да не се окаже наистина токсична "целувката" на Статуквото впоследствие.