78

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев обедини народа срещу мафията. Браво! ??? ГРЕШКА! Румен Радев обедини слуги на мафията срещу народа !

77

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев обедини народа срещу мафията. Браво!

76

Анонимен

преди 2 години

Щом СЛАВИ не е политик защо оглавява политическа ПАРТИЯ! Бил принуден? С тояга го гониха да направи ПАРТИЯ? ТЕЗИ обяснения са за тези избиратели! Политическата култура придобита по врЕМЕ на КЮЧЕК!КОЙ УШИ БАЙРАКА? Подиграха се със светините български! Прочетете коя е зам.председател на парламента! Какво е писала за Ботев и Левски

75

Сат Н

преди 2 години

Той Славун с черните джипове и охрани не е мафиот :) Борисов е уважаван от всички политически лидери по света. ----////---- Борисов е един прос пръд льо, милицонер- комунофашист.

74

Анонимен

преди 2 години

При управлението на ОРЕШАРСКИ ФАЛИРА КТБ! КАКВО ПАК НАМЕСВАТЕ ББ!ТОВА СА ФАКТИТЕ! ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА Е ПОЛУЧИЛА 800ХИЛЯДИ ОТ КТБ ДА СИ КУПИ ТЕХНИКАТА! НЕ Е КРЕДИТ!ЕЙ ТАКА!800ХИЛЯДИ! ПРЕВЕДЕНИ ПО СМЕТКАТА!

73

Анонимен

преди 2 години

"Слави Трифонов не е политик и никога не бил искал да бъде такъв"------- ами тогава защо не си отиде на село и да пасе пуйките, ами се вре при мъжете?!

72

Анонимен

преди 2 години

САМО ДА МОЖЕХА ДА СЕ ПОГЛЕДНАТ ОТ СТРАНИ КОЛКО СА ГНУСНИ

71

Анонимен

преди 2 години

наистина е спекулация! между тях, освен бизнес и интереси,няма нищо друго!

70

СЕЛЯК

преди 2 години

До GG Беше уважаван защото им даваше, а сега като секне лапаницата, уважението приключва

69

Анонимен

преди 2 години

Хайде стига пропаганда КТБ. Много лесно може да се провери кой откупи фалиралата КТБ. И това е Руската Външно Терговска Банка и то с помоща на Иван Костов консултант на РВТБ и собственик на паррия Демократична България. Така всички длъжници на КТБ изведнъж станаха Длъжници на Руската Банка. А там бяха български телекоми, фондове, държавни институции. Изведнъж се оказа че Руската банка държи много български фирми и институции които са длъжници на КТБ. И затова се наложи България да откупи дългове

68

Анонимен

преди 2 години

В КТБ отиваха парите от Брюксел. Ха познайте сега дали по някакви канали не са се връщали обратно пак там. Тка фалираха КТБ, а ние платихме на вложителите 4 МИЛИАРДА. Така играят от ЕС и ББ им играеше по гайдата. И 4-ната коалиция ще заиграе същия танц. Ще видите. Те старите муцуни го знаят, но по-новите ще го видят. Тогава ако премълчат, значи са се облажили и корумпирали като старите. Политиката е ку...ска работа и децата го знаят.

67

Боко толупа

преди 2 години

Герберастите продължават да плачат с кървави сълзи.Много страх,че ще си загубят златните местенца уредени с много *** на дирници.Палачинката се обърна и сега умират от страх,че някои може и в затвора да попаднат.Тук е пълно с такива "уредени".Треперете *** - Свърши се Вашия Рай!!!

66

GG

преди 2 години

Той Славун с черните джипове и охрани не е мафиот :) Борисов е уважаван от всички политически лидери по света.

65

Анонимен

преди 2 години

Разплутата тиква на кревата е фотошоп, ТОЙ е Аполон Белведерски и красив. Поне в сънищата на герб-лели...

64

проф. Людмил Георгие

преди 2 години

Сивият кардинал на Доган! И него го извадиха от нафталина!

63

Неутрален

преди 2 години

Отдавна не бях чел по-обективен и точен анализ. Много ми харесва, когато някой назовава нещата с истонските им имена.Браво на професора! Да обиколи и няколко телевизионни студиа.

62

Нов бардак

преди 2 години

Виктория Василева, сивият кардинал на ИТН е свързана с Христо Бисеров. Тя е негова ученичка в политиката, а той е крадец и е от ДПС. Какво ново да очакваме? Освен това сега ще са орел, рак и щука, че и носорог отгоре. Ще теглят не в три, а в 4-ри посоки. Да бъдат честни, некорумпирани? Забравете. Със стари к..., нов бардак??? Няма такова нещо!

61

Спекулация!?

преди 2 години

Признайте си, че ДПС е партията майка, от която произлязохте!

60

Караманафов

преди 2 години

Аз намирам Тошко Йорданов за много секси парче.

59

Анонимен

преди 2 години

Траловете са КУТЕВЧЕТА!