176

Ейджънт Ариел Скит

преди 2 години

С демокрацията, човешките права, свободното слово, "евро-атлантическите ценности" и пазарната икономика, вече явно се спекулира и злоупотребява като се използват за геополитически шантаж !

175

Малтус

преди 2 години

Както казах другари, намаляване на населението, намаляване, намаляване. Чрез хомосексуализъм, феминизъм, комунизъм, финансови кризи, тероризъм. И два бонуса - глад и войни.

174

Анонимен

преди 2 години

Сееенето на разврат е директно посегателство срещу държавата. Това е вид убийство, толкова по-хитро, колкото безобидно изглежда.

173

Prokurora

преди 2 години

А в Германия развълнуван Сомалиец след последната реч на Мутито и драмата на Нойер с цветовете на дъгата е вилнян и убил трим човека

172

Анонимен

преди 2 години

както казват демокрацията си има дефекти, един дефект е появата на п...те, другия дефект или ефект би трябвало да е дискриминацията им.

171

Реалист

преди 2 години

До Анонимен Сиреч,демократичните ценности са измислени от Сатаната . И демокрацията им .

170

Анонимен

преди 2 години

Има сексуално ориентирани садисти,мазохисти,зоофили педофили некрофили т.н.,как да приемем ценностната им еврпеидна ориентация!?Това би станало само ако сме убодени зомбита с не притъпени,а изрязани мозъчни центрове и извадени души консервирани в буркани.

169

Анонимен

преди 2 години

Браво на маджарите!

168

Нормален мъж

преди 2 години

Чакам с нетърпение да се появят жени с 4 гърди ( да имат и две на гърба) , че да няма значение позата. Както е тръгнало , скоро ще ни управляват женомъже и мъжежени , абе, няма да е ясно какво са ! Поне да улесним секса!

167

Наблюдател

преди 2 години

Явно дошло е време да се появи някой с малки мустачки и протегната ръка ! Няма отърване от опропастване на човеците ! Не спрем ли тази хомо шизофрения, идва края ни !

166

Анонимен

преди 2 години

Споко - учиндолеца и дригите нови партийки ше ви д=го докарат джендъризма и в България. не случайно мустафата от американското посолство толкова много ги харесва.не случайно зора беше да се разреши на българите на запад да гласуват. Българските студенти от там са основните проводници на джендъризма.Идва джендъризма - безапелационно.

165

Анонимен

преди 2 години

Аман от тая ценност! Други няма ли?

164

Анонимен

преди 2 години

Само един въпрос към либералните пропагандатори: къде ви е границата? С животни и с деца да очакваме ли скоро?

163

Яловото ЕС

преди 2 години

На Запад като пропагандират смяната на пола още в най-ранна възраст, дали споменават и факта, че след смяната на пола децата стават стерилни? Може ли дете да вземе решение дали да има деца като порастне? За някои семейства е трагедия, че са бездетни, а тези доброволно обричат на това децата си.

162

Анонимен

преди 2 години

Тоя *** със знамето защо е клекнал по голяма нужда на средата на улицата??? Всичките *** са такива ненopмални!

161

G-7

преди 2 години

Байдънясването на Европа започва!

160

Обективен

преди 2 години

Мосюлманите си режат кожичките ,а в ЕС целите пиш_ки.

159

Гост

преди 2 години

Аз напълно приемам този закон с добавка, че при неговото нарушаване 5 пъти в концлагера. Който иска, свободно да си ме нарича нацист.

158

Анонимен

преди 2 години

Законът е приет в Унгария и ще бъде приложен. Ами ако и други страни приемат подобни закони, силно намаляващи възможността за приобщаване към ЛГБТ във възрастта на формиране на индивида? Май затова е цялата шумотевица.

157

Анонимен

преди 2 години

Бавно и упорито ЕС върви към своята логична и неизбежна смърт !