49

LOL

преди 2 години

Интересно, и преболедуването предпазва над 90% от хоспитализация при евентуално заразяване.

48

Анонимен

преди 2 години

хохохо ... Антиваксъри си шепнат уплашено - "Зимата идва"

47

Анонимен

преди 2 години

До Германец До сега в коментарите си не си показал капацитет по-различен от на сектант по темата. Не разбираш за какво става въпрос. Когато има нужда някой да вика възторжени възхвали за ваксините, тогава се включвай. За това те бива.

46

Анонимен

преди 2 години

Алооо колко хилядарки ви платиха за тази реклама. Баш Астрата ли намерихте да рекламирате. Ей за пари са готови и майкя си и баща си да продадат. На кравари вера немаме. Те като кажат добър ден вижте дали слънцето не е залезнало. Вместо да правят неадекватни ваксини да вземат да направят лекарство с което ще спасят милиони хора. Но в лекарството нема печалба. Във ваксините са милиардите.

45

Анонимен

преди 2 години

Ами то и при боледуващите 90% не влизат в болница.

44

Германец

преди 2 години

"Ама едва ли работи еднопосочно и само ще приемат данни." -- Пич, приеми чипирането като шанс да ти се вдигне айкюто над стайната температура.

43

Анонимен

преди 2 години

"Технологията е създадена да убива ракови клетки" А технологията за чипиране за какво е създадена? Вече се разбра, че записват всички данни за здравословното ти състояние и всякакви параметри на тялото ти. То хубаво че си записват разни неща за нас, ако сме им толкова интересни да си записват, няма проблем. Ама едва ли работи еднопосочно и само ще приемат данни.

42

Анонимен

преди 2 години

Боже, сега пък и Капа вариант! Аби, вие на сектанти групи заприличахте. А Пи кога? Само дано да не е Пи2, че тотално го закъсваме.

41

MaйMyнaтa

преди 2 години

А имуниэираните с кypoмиспермолин, нема да имат проблеми с никой вариант

40

Германец

преди 2 години

"Технологията е създадена да убива ракови клетки. Тепърва ще се използва." -- *** ще го бори рака с ракия и салата вечер, докато ти обяснява как работи светът.

39

Анонимен

преди 2 години

Аз не разбирам защо ще даваме трибуна на шепа роми да плюят по нас и да дават мнение по медицински въпроси. От кога са станали експерти в медицината тия неграмотни и изостанали хора. Те винаги са били против ваксините и при соца ги ваксинирваха насила. Още тогава тръбяха, че ги стерилизирали с ваксините. Нищо ново и сега, освен че се модернизират с "чипиране" и " гмо".

38

Анонимен

преди 2 години

Халал да са им парите! Заслужиха си ги! Няма специалист по имунология, който да не е възхитен от гениалната идея на ваксината. Това е пробив в медицината. Технологията е създадена да убива ракови клетки. Тепърва ще се използва.

37

Анонимен

преди 2 години

Хубавото в ситуацията е, че спряхте да плашите. Не че ще постигнете много, но поне няма да откажете решилите се да се ваксинират.

36

Германец

преди 2 години

"Едно трета от заразените с Делта в Израел са ваксинирани с Пфайзер." -- Ще ти издам една тайна. Ако 100% от населението са ваксинирани, 100% от заразените ще са ваксинирани. Странно, нали :)

35

Анонимен

преди 2 години

"БИОНТЕК КОМПАНИЯТА ОТ 3 МИЛИАРДА УВЕЛИЧИ КАПИТАЛИЗАЦИЯТА СИ НА 53 МИЛИАРДА ДОЛАРА! 50 МИЛИАРДА ЧИСТА ПЕЧАЛБА!" -- две неща ще кажа 1) нямаш представа за какво говориш и 2) имаш нужда от нова клавиатура, запецнал ти е капслокът.

34

АнонимеН

преди 2 години

БИОНТЕК КОМПАНИЯТА ОТ 3 МИЛИАРДА УВЕЛИЧИ КАПИТАЛИЗАЦИЯТА СИ НА 53 МИЛИАРДА ДОЛАРА! 50 МИЛИАРДА ЧИСТА ПЕЧАЛБА! ПЛАШЕЩОТО Е, ЧЕ КОМПАНИЯТА Е ПУСНАТА НА БОРСАТА ТОЧНО ПРЕЗ ОКТОМВРИ 2019 ГОДИНА РЕДОМ С ВИРУСА! И ТЕ ПЪРВИ БЯХА ГОТОВИ С ВАКСИНАТА!

33

Анонимен

преди 2 години

Инженер и антиваксър приближават мост над река с пирании. Антиваксърът пита, сигурен ли е този мост? Инженерът отговаря, на 99.7%. Тогава е по-добре да преплаваме реката, отвръща антиваксърът.

32

Анонимен

преди 2 години

Сякаш писаха,че индийската ваксина е взаимствана от Астра Зенека,че още е имало доставка на Астра Зенека в Индия още при първите разпределения когато е било възможно разпространението им в доставяне по поръчки или преди 6-8 месеца.

31

Анонимен

преди 2 години

Леле какви луди пари направиха фармацевтичните компании от човешката глупост и доверчивост!

30

Анонимен

преди 2 години

Пишете си ковид статийки по цял ден ако искате, ама само да знаете, че няма да се ваксинирам.