12

Мнение

преди 2 години

Дойче веле да вземе да напише как докато се пазят от руски кибиратаки, САЩ подслушват половин Европа включително и Меркел...

11

Анонимен

преди 2 години

Една доста объркана статия, преписана от DW, лошата Русия в заглавието, а после други неща. Не ми хвалете жалката Естония! Докато поробителите й обработваха земята, сечаха дърва, сондираха, копаеха въглища и руди, печаха се в металургичните заводи, в Естония гледаха кравички и имаха радиозавод "Пунане Рет". Горките, живееха си като бъбречета в лой! Младежта им учеше в Ленинград и Москва. Мъка, наливаха им в главите! Естония е била държава от 19918 до 1938 гг. Преди са били датски, немски земи.

10

ТРЯБВА

преди 2 години

България с Президента Радев , ще надмине всички Държави в Европа по Киберсигурност - досега ГЕРБ откраднаха Милиарди Евра за Електронно Правителство .Трябва да може да гласувам по Интернет - как може банките да защитават парите ни в Нета ?Трябва да имам достъп до услуги от Държавата в Нета - няма да ходя да вися по гишета и отсреща да ми се карат някакви ГЕРБЛЕЛИЧКИ и ГЕРБМЛАДЕЖИ .

9

До Малинчо

преди 2 години

" ... тя пък една страна ... " Видя ли бе Малинчо, никаква страна, няма неизчерпаеми залежи от газ, злато, нефт, диаманти, 1.3 млн население. Обаче Светът се консултира с тях за кибербезоопасност. Знаеш ли кога някой ще има нужда от България и за какво? За плюене, кога - не знам.

8

Българин

преди 2 години

Фейк!

7

Анонимен

преди 2 години

Статиите ви са силно изкилифищено противоречиви. Щом като Талин е дом на центъра за киберзащита на НАТО, щом като Естония е изключително напреднала, когато става въпрос за онлайн безопасност и редовно се нарежда на върха на класацията за сигурност, защо тогава мине не мине седмица и страшния и всевластен хегемон, великият началник на мъника Естония, започва да се бие в истерика и с пяна на уста да обвинява Русия в непредотвратени и безответни кибератаки?

6

Анонимен

преди 2 години

Вайбъра не е ли естонски?

5

Браво

преди 2 години

Хората там ползват линукс повече от виндиус и затова са толкова напред. Тука зад Генерала от щаба всеки път се виждаше екран с виндоус 7 -ца, която нема поддръжка от 2 години. Ама с такува ОС в държавната администрация затова думнаха НАП. Между другото кайво се случва с малкия *** хакнал НАП? В САЩ досега да беше осъден на столетия. Затова браво на Естонците.

4

Нас

преди 2 години

И да ни хакнат, им е все тая. Докато не хакнат депозитите в банките. И не закрият Цифрово обслужване.

3

Анонимен

преди 2 години

Браво на Германия! Поздравления!

2

МАЛИНЧО

преди 2 години

тя пък еднастрана естония

1

Анонимен

преди 2 години

само като видя заглавието на статията и разбирам коя овца я е написала