75

IQ 3.14

преди 2 години

от тошово време българските ввс имат история на злоупотреби, липси и престъпно нехайство от страна на отговорните за поддръжката, нормално е да има инциденти. не са чести, защото нямаме толкова много самолети.

74

IQ 3.14

преди 2 години

същите хора, които във фейса громят че предпочитат нова лада, пред 20 годишен мерцедес, им не харесват нови многоцелеви ф-16 в сравнение с 50 годишни изтребители за въздушно превъзходство, в страна, която е колкото един квартал на истамбул. а шапкарите се изпуснаха за експлозия във въздуха и сега се опитват всячески да замажат на фона на мутренски изказвания от руското външно. всеки би решил, че има нещо гнило. а, най вероятно толко си умеем

73

Анонимен

преди 2 години

свалили са го и после са го отвлекли, горкия човек той не е искал да лети но от бсп са настоявали... чакаме мишока радефф да каже какво ще направи сега

72

Агент Мълдър

преди 2 години

Може би са те........

71

aa1830

преди 2 години

Има много неясноти около инцидента и ми се струва (като неспециалист) че не е нормално да го търсят този самолет при толкова много техника, по време на учение, където всичко е било планирано....на 20 км от брега....Мисля че просто толкова си можем на всички нива. И тези черни кутии са такава отживелица. В пътническите самолети (поне в големите компании) всичката информация от самолета се предава в реално време, има възможност за дистанционно управление от Земята, камери и т.н.

70

Анонимен

преди 2 години

Военен и милицай умен няма!

69

ууу

преди 2 години

До какАми .... никой не иска да го "самоубият".

68

Анонимен

преди 2 години

Нали до вчера останките бяха разпръснати на 1 кв км? Сега се оказва, че са на 400 кв м. Последното какво е станало?

67

сс

преди 2 години

най малко три обекта наблюдават самолета реално когато изпълнява задачата, втори самолет, самолета който пуска мишената и кораб, е и никой не е видял взривил ли се е врязъл ли се е във водата? много странно да не говорим за радари сателити и всичко което се записва....

66

как

преди 2 години

Как така наблюдаващите и контролиращите учението нищо не са видели и чули и нищо не са записали при нощно учение? Как така всички са спали и не видели? Сега всички мълчат. Видели са и всичко са чули, но нещо не им изнася истината.

65

НималсSS

преди 2 години

Той самолета не е свален , той е изпепелен !! Щом като няма ни останки , ни пилот ни черна кутия ,нито записи ..... Ейй сякаш в черна дупка потъна всичко !! Това ако беше и в Замбия дори щяха да се вдигнат много , много хора !!!! НА БУНТ !!!

64

Летец

преди 2 години

Черна кутия никога няма да бъде намерена , защото там ще има доказателство как са го взривили горкия пилот! Никога няма руските *** -Фигуранта и подчинените му да рзкрият колко са некадърни !!! НИКОГА !!! а на бас !

63

Анонимен

преди 2 години

гледайте на Станислав Цанов канала в ютуб , вчера качи клип за този случаи и има много логични и верни неща. Най-веротяно е така.

62

Патолог

преди 2 години

Били открили биологичен материал !!! Открили част от пръст на крак, част от нос, част от ръка, част от *** или предник ??? Какво точно можеш да откриеш като е имало експлозия и всичко е взривено ??? Признайте си некадърността ,бе фуражки мазни !!!

61

до 68

преди 2 години

ти да не мислиш че това е аероплан от ВСВ който като го улучат и яваш яваш се приводнява. Ти да не мислиш че това е пирон в кисело мляко, 900 кмч са това . Да си чувал нещо за хидрологията на черно море и на дълбочина колко течения през 20 метра има . Въобще имаш ли някаква елементарна морска култура освен плажно чарърна.

60

до демократ

преди 2 години

чудно как Полша и Словакия ползвт общо 42 самолета от тези същите че и адаптирани към НАТО за опизнаване

59

До един отворко,

преди 2 години

дето много пита кой е казал, че самота се е взривил преди да падне във водата. Каза го военен, че самолета се е разпръснал на голяма площ на морското дъно С тази аеродинамична форма на самолета, ако се е врязъл във водата, корпусът не би се разбил на малки части, а пилота щеше да е с цяло тяло в кабината, а не да събират части от него във водата и жилетката му щеше да е в кабината, а не да плава из водата. Това разпръсване на голяма площ става само след взрив извън водата.

58

Анонимен

преди 2 години

ако имаше нещо различно от пилотска грешка, рашките отдавна да го бяха написали. Всеки полет на бг самолет особено извън 12 милната зона над черно море онези го следят, с радио обмен и данни на полета. За тях е не по малко изгодно да ни оплюят че сме се гърмяли взаимно.

57

Анонимен

преди 2 години

Приказки на еничерин Как да им повярва човек

56

Радослав

преди 2 години

Да пратят Бойковите пирати от Бургас да намерят кутията, те надушват метала и веднага ще го намерят. Поне да има някаква полза за държавата от каперите на пиратски флот Герб.