39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36 Ще си блъскаме главите с подобни безумия като Изборния кодекс с перманентно служебно правителство . Ще имаме парламент за някой друг месец , ще гласува претупани закони от много бързане . И ще се чудим после, как да ги прилагаме

38

Анонимен

преди 2 години

На изборите ще видим , дали Ердоган си е променил мнението за ДПС , дали Доган е още в немилост . Ако Реджеп помогне с логистика и осигури едни 100 000 гласа за Карадайъ, значи е преосмислил отношението си към движението . После с високите си проценти , ДПС може да спретне една коалицийка с ИТН , все пак са оста по-опитни политици от Тошко и сценаристите

37

О божке

преди 2 години

Какъв ръст имало в тошковата партия? След клетви и закани как ще оправят държавата, като получиха мандата хвърлиха бялата кърпа на секундата. За три месеца единственото, което свършиха е да дадат право на неограничен брой небългари да гласуват по анадолските дюкяни. На всичко отгоре, с нашите пари ще им ги и разкараме по чукарите. Заради тези ще ни се смеят чак в Анадола. А, който очаква да съставят правителство е наивник. Единствено ще решат кой да върне папката. Тези не са там да управляват!

36

Анонимен

преди 2 години

Зависи не само от бройката на ИТН а и какво ще правят. Засега са едно нищо.

35

Анонимен

преди 2 години

Кога Славчо ще се покаже пред хората?

34

Успех

преди 2 години

Няма такава държава, но има такъв народУспех!

33

Подпечатано от ГРОБ

преди 2 години

Подпечатано от ГРОБ. Разбита държава, новите уж магистрали с дупки, тунелите затворени, язовирите празни. Имахме образование някога, а сега дори няма ясли и детски градини за децата ни. Имахме здравеопазване а сега, изхвърляха трупове пред входа на болници. На първо място сме по смъртност в света. Само в една година откакто има статистика и то от първата световна война сме имали повече муртви.Продължете

32

Анонимен

преди 2 години

От чалгарите Нищо не зависи, престанете с тази пропаганда, те пропиляха шанса си и пропуснаха момента. От този момент са само Надолу, защото хората разбраха, че всичките им обещания са ЛЪЖИ и те не направиха нищо от това за което говореха. Интелигентните хора разбраха че са поредната фалшива партия създадена от ДС, за да се даде цялата власт на руският РезидентРадев, който вкара БКП във властта без да са избрани, също така помогнаха на ДПС за секциите.Учиндолският вожд е все още в укритие

31

VB

преди 2 години

Лятото идва - бъдете смели !

30

Анонимен

преди 2 години

Ако чалгарите изиграят някой curve's номер,трети опит за тях няма да има. И най-големите тъпендъри ще разберат, че на Славчо ордата става само да свири на тромпетите и да дрънка на китарите и ще се отрече от тях. Ще видим какво са постигнали и дали си струва въобще да се разчита на тях.Ега ти смотаните музиканти!

29

Анонимен

преди 2 години

Служебно правителство докато се избистрят политиките! Какъв е проблема - Белгия, Италия години имаха и .?

28

Анонимен

преди 2 години

ИТН, БСП и МутритенаМая ли ще гарантират дали инсталирания фърмуер е идентичен с оригиналния? Питам понеже те даваха най-голям зор да има само машинно гласуване. Явно затова е така ербаб Славунций, че ще прави правителство само когато има 240 депутата. :D :D Нищо чудно и 166 да събере с тези щайги наречени машини за гласуване. За това и преди дни каза, че социолозите нарочно не му давали първото място. Много се е нашмърkаал нещо. Президент щял да става. Може и да подменят вота за клоуните.

27

Анонимен

преди 2 години

10 000 лв си направиха заплатите от ИТН.

26

Мен

преди 2 години

Ако каквото и да е зависи от ИТН... Имам лоши новини за българите и Българския народ..

25

К2

преди 2 години

От избирателите зависи дали ще има правителство.Чалгата няма да състави никакво такова.Той иска само да критикува, щото е по-лесно.Разумът трябва да надделее. За 1 месец видяхме шайката некадърници какво направи.

24

Анонимен

преди 2 години

Стига сценки, от първия ден когато фигуранта мазно излъга колко иска да има правителство стана ясно, че сте една голяма комбина.

23

Анонимен

преди 2 години

Самия факт ,че Слави ,накара милиони гора да повярват в Силата на гласа си е достатъчен ,за да се направи разликата в България !!Да попитам -социолозите. Какво работят ???Какъв ,вътрешен продук произвеждат ??Как си плащат данъците ??

22

Анонимен

преди 2 години

Де да имаше интилигентен млад човек ,некорумпиран ,малко опетнен от игрички щях да гласувам за него ..уви къде ли ще е...вероятно да не изплува на повърхноста. Политиката и честноста са два различни полюса в днешно време. По-лесно е да се възроди духът на Т.Живков ,отколкото да има свестен министур-председател 2021 г. п.с : Днес дори младите политици мислят как да си уредят живота като голями политици на постове ,вместо да мислят за д-вата България.

21

Анонимен

преди 2 години

Алекс Халдерман, който е американски професор, показва нагледно как биха могли да бъдат хакнати избори с машини, подобни на нашите.Той уточнява, че е компютърен учен, който е хаквал много електронни машини за гласуване.Дори превърнах една машина в конзола за видеоигри, разкрива ученият и добавя:Представете си какво могат да направят руснаците или севернокорейците.

20

Анонимен

преди 2 години

Платен пропаганда бай *** глътна нещо