70

Анонимен

преди 3 години

Тоя вместо да ускори ваксинацията й удари яки спирачки.

69

Анонимен

преди 3 години

В Испания от здравното министерство ти дават дата и час. Като не отидеш - следващия път сам си плащаш ваксината. Просто.Какво значи от понеделник до четвъртък само пенсии и болни? В тази държава може би няма работещи, млади и здрави хора?

68

Анонимен

преди 3 години

През последните три седмици сложените дози са 393501, т.е. по 18738 дози средно на ден. С това темпо никога няма да достигнем до колективен имунитет. За да го достигнем, трябва дозите да са по 60-70 хиляди на ден, вкл. събота и неделя.

67

Анонимен

преди 3 години

Тия ще се окажат по-зле и от гербавите. И с това като натоварят личните лекари, ще пада голямото чакане....Големи умници

66

Анонимен

преди 3 години

Точно така, но по списък и по строй!

65

Къв геноцид

преди 3 години

Ваксините не са задължителни, но с тези мерки само се протака.

64

Стига

преди 3 години

Стига с вашия стерилитет. Дъртите отдавна не могат да раждат, вече имат внуци, същото за всички над 50. Да се ваксинират под списък, който не иска, да отказва и да дава път на младите.

63

QW

преди 3 години

Значи все пак продължава геноцида. Възрастните и "такива с хронични заболявания" за бъдат ваксинирани, за да се свършат по-бързо. Това напомня за едни стари времена. Спартански, например.

62

До Коко

преди 3 години

Заради дрътляци антиваксъри колко деца останаха без родители и недочакаха да се ваксинират. Като са с предимство и да ги викат поименно и който иска да се ваксинира, а който не - да подписва доброволен отказ от ваксина или са решили да дарят ваксините на македонците

61

Анонимен

преди 3 години

Много малко от възрастните искат да се ваксинират , така още повече ще се забатачи ваксинацията, защото от понеделник до четвъртък няма да има почти никой! Повечето държави имат нещо като щаб, който обобщава и анализира цялата информация, можеше малко повече да се помисли и по този въпрос. Най-лесно е да разваляш, това го гледаме вече 30 години, никаква приемственост дори и за добрите неща!То и за толупа се отнася, за всички

60

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде извън София няма желаещи да се ваксинират. Не могат да изразходят 1 шишенце ваксина на ден. Те ми слагат ограничения. Бавняри.

59

Анонимен

преди 3 години

Не е въпроса кой как го кара, а да се пресече болестта. От 30000 на ден ваксинирани отиваме на 5000 максимум.

58

Анонимен

преди 3 години

това зле е меко казано до сега ги чакахме при личните по цял ден сега ще ги чакаме и да се наваксинират

57

Анонимен

преди 3 години

60+ годишен може да се зарази само от друг 60+ годишен. Калинките на Радев така казаха.

56

Анонимен

преди 3 години

Доказателството, че има и по-зле от ГЕРБ. Тепърва започват.

55

Анонимен

преди 3 години

явно някой граждани са по граждани от други!Ако се наложи да хвърляме или подаряваме ваксини излишните всичките да се бият върху служебния кабинет

54

МНЕНИЕ

преди 3 години

Това решение е неразумно - всеки ще се сети какво се очаква - от понеделник до петък няма да има желаещи за ваксини , лекарите ще се прозяват и ще чакат да се появи някой над 60 години .Ако толкова се държи на този модел , може да има часови прозорец за възрастните хора .Призовавам Министъра да преразгледа тази заповед .

53

Коко

преди 3 години

За първи път нещо разумно - вижте статистиката на починалите! Младите го изкарват кой по-леко, кой по-нежко, но старците си отиват в 95% от случаите. В целият свят е така, само в Тикволандия всичко наопъки и затова - последни по всички показатели, с изключение на кюлчетата по чекмеджетата - тук сме първенци!

52

Анонимен

преди 3 години

Искали да се върнат към нормалният си живот. Тия наистина си нямат напредстава какво се случва. Какъв нормален живот с това Биологично оръжие сънуват. Още не са разбрали че унищожението започна. Ваксината само ще подпомогне по бързото им изчезване. Някой знаели какви ще са подследствията от ваксините след 1 година. Знаят ли ваксините какви болести ще събудят в организма. Знаят ли че възбудената имунна система събужда всички дремещи *** в организма. Незнаят но ще разберат.

51

Първия Софиянец

преди 3 години

До Последния СофиянецБойко ли ти свежда тази информация?